Sindsyg frækt blowjob på ung fyr

4.8
(13)

Det var en onsdag formiddag, jeg var tilfældigvis på Grindr, hvor en profil, uden billede, ikke ret lang fra mig dukkede op. Nysgerrigt kiggede jeg forbi profilen, “Ung uerfaren søger”. Andet stod der ikke. Ifølge profilen var han 18 år. Generelt er jeg ikke meget til disse profiler uden billeder, og med megen lidt tekst, men nogle gange kan man jo være heldig.

Nogenlunde samtidig med at jeg læse profilen, fik jeg et tap. Jeg var naturligvis nysgerrig på hvem det var fra. Det viste sig at være den profil jeg netop var inde på. Det fik mig til at skrive til ham, og høre hvad han søgte.

Der gik et par minutter, så fik jeg en besked retur. Han skrev at han var uerfaren, men at han godt kunne tænke sig måske at prøve at få suttet pik, og måske lidt mere end det. Han skrev at han var liderlig nu, og havde stedet til at vi kunne mødes, indtil kl. 15.

Det vakte min interesse, og jeg skyndte mig at skrive tilbage. Jeg spurgte om ikke kan havde et billede at vise?

Lidt efter kom der et billede af en ung fyr, iført t-shirt og sweatpants foran et spejl. En sød ung fyr med en fantastisk bule. Wow tænkte jeg, der var måske noget, men billeder er jo taknemmelige, så jeg fik forventningerne lidt ned.

Jeg spurgte til hvad han gerne ville. Han skrev at han ikke rigtig vidste det, men tændte på et blowjob.

Jeg skrev til ham at jeg kunne være hos ham indenfor en time. Jeg skulle lige have et bad. Han spurgte hvad han skulle have på. Jeg foreslog at han kunne tage noget frækt på, måske et par lækre badebukser, hvis han havde nogen som sad tæt. Ellers foreslog jeg at han kunne overraske mig, men at jeg gerne ville have mulighed for at “pakke op”.

Han skrev retur at det var en aftale, og sende mig hans adresse.

Jeg fik taget et bad, bareberet mig forskellige steder, selvom jeg tvivlede på at jeg ville få mere ud af mødet, end at servicere en fræk ung dreng. Ikke at der var noget galt med det overhovedet.

Kl 10 stod jeg udenfor hans dør, som planlagt. Han boede i en pænt, stor villa, sikkert hos hans forældre, tænkte jeg. Jeg bankede på. Det varede ikke længe før han åbnede døren.

Der stod han, meget ung så han ud, ikke så høj, måske 170 cm. Men hold kæft hvor var han fræk! Iført en lidt lille tank top, tætsiddende, et par lækre løse shorts, og ellers ikke noget.

Han bød mig indenfor. Han virkede på én og samme tid både selvsikker, men også en smule usikker. Jeg prøvede at bløde det lidt op, ved at spørge ind til om han boede her med hans forældre? Det svarede han ja til, hans forældre, og 2 søskende. Men de var ikke væk i dag, så han havde huset for sig selv.

Jeg spurgte ham om vi “bare” skulle gå igang? Det var vist det han håbede på, for han viste mig ind på hans værelse.

Et typisk teenage værelse, og dog. Man fornemmede at her boede en ung fyr, men at der nok var mere orden end man ellers ser hos en 18-årig fyr. Han havde gjort sengen klar. Der vare kun et par puder og ellers ikke noget.

Jeg bad ham blot ligge sig ned, så skulle jeg nok give ham en god oplevelse. Det gjorde han. Han lå på ryggen med hovedet hvilene på puderne. Jeg bad ham tage hans tanktop af, hvorefter jeg hev hans shorts ned.

Han var iført et par mega lækre adidas badebukser, tætsiddende og let skinnende. Mørkeblå med orange kontrast. De viste en virkelig fin bulge. Jeg spurgte om han svømmede. Han fortalte at han dyrkede udspring. Frækt sagde jeg. Han grinede lidt af det.

Jeg bukkede mig ned, kyssede ham på hans helt glatte mave, lige over kanten på badebukserne. Jeg mærkede at det gippede lidt i ham. Jeg kiggede op ad hans krop, lidt muskuløs, jeg kunne heller ikke lade være med at kigge på hans muskuløse overarme.

Jeg slikkede på hans badebukser. De var super glatte, det rykkede sgu i min bule. Det kunne jeg dog også mærke at det gjorde i hans. Den voksede ret hurtigt. Jeg trak derfor hans badebukser af. Frem kom en nu mere end halvstiv pik. Og sikke en pik. Allerede nu var den større end min egen, som er 18 cm.

Jeg tøvede ikke, men tog pikken i munden. Den smagte helt fantastisk. Jeg var ikke i tvivl om at han næsten lige havde været i bad, men jeg fornemmede at han var liderlig. Let svedig. Hans pik voksede igen, og var nu i fuld flor. Jeg tænker omkring 22 cm af den skønneste teenage pik. Jeg havde svært ved at have det hele i munden, men samtidig pressede jeg mig også, så jeg kunne tage den til roden.

Med min højre hånd tog jeg let fat om hans kugler. De fyldte godt ud, men var helt glatte. Jeg holdt en pause med at sutte hans pik, og slikkede nu på hans kugler. Tog dem forsigtigt i munden. Han stønnede, og vred sig en lille smule. Ved ikke helt om der var af lyst eller smerte. Jeg slap hans kugler af min munds greb. Jeg slikkede på dem, og op ad hans pik. Jeg tog igen pikken i munden, men fokuserede nu på hovedet. Jeg brugte min tunge til at massere det.

Han begyndte at ryste en smule, og stønnede. Jeg fornemmede at der ikke skulle så meget til, inden han kom. Jeg trak mig derfor lidt væk fra hans pik, og fokuserede på hans kugler. Jeg fornemmede at han nød det, og fortsatte derfor ned til mellemkødet. Det fik at til at løfte sig lidt, så jeg fik bedre plads.

Han tog fat om sin egen pik, og begynte at spille. Jeg tog dog blidt hans hånd væk, og bad ham vente. Herefter fortsatte jeg med at slikke ham. Han var helt glat. Der var kun lidt hår over pikken. Jeg fortsatte længere ned, og kom nu til hans lækre hul. Jeg slikkede. Han vred sig let imens hans stønnede. Han rystede stadig. Jeg fornemmede at han var i “himlen”. Han smagte ikke særlig meget af røv. Meget ren.

Efter nogle minutter hvor jeg slikkede hans hul rigtig grundigt, vendte jeg tilbage til hans pik. Jeg tog den igen i munden. Jeg suttede ham dybt. Jeg skiftevis tog pikke helt ud, for så at suge den ind igen. Det varede ikke ret længe før jeg mærkede at han spermede vildt i min mund. Tror der kom 6-8 lange sprøjt. Jeg sank det hele. Det smagte fantastisk. Sjældent har jeg fået så dejlig sperm.

Da jeg fornemmede at han var færdig, trak jeg mig væk fra hans nu slappe pik. Hold kæft hvor var han fræk.

Han takkede, og sagde at det var helt fantastisk – meget bedre end han havde håbet på. Jeg spurgte om det var hans første gang. Det svarede han ja til. Han sagde så også at han kun var 16 år. Han håbede ikke jeg havde noget imod det. Det havde jeg ikke. Jeg sagde til ham, og jeg godt fornemmede da jeg så både billedet og ham i virkeligheden, at han nok ikke helt var 18, eller i hvert fald meget ungdommelig.

Jeg roste hans krop og pik, og sagde at han bare skulle skriv hvis han havde lyst til at mødes igen. Jeg takkede og forlod huset. Jeg skyndte mig hjem, så jeg kunne spille min egen pik. Det tog ikke lang tid før jeg selv sprøjtede. En frækt oplevelse og fantastisk måde at starte dagen på.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*