Brugt – men godt brugt !

4.5
(13)

Det var en lørdag formiddag. Jeg sad foran computeren og chattede med fyre på en dating-side. Jeg var dengang 22 år og ikke specielt erfaren. Jeg var ret liderlig – havde en forventning om at der skulle ske noget frækt i løbet af dagen.

Der skete ikke det store i det chatrum som jeg befandt mig i. Jeg surfede lidt rundt og faldt over en kategori som handlede om at sælge sig selv. Altså sætte sig selv til salg for sex.

Efter lidt tid var der en fyr på 47 år som skrev til mig. Han spurgte indtil hvem jeg var og hvad jeg kunne tilbyde. Jeg svarede at jeg ikke havde de store grænser og at han kunne skrive hvad han gerne ville. Jeg sendte samtidig billeder af mig til ham.

Jeg er en lille spinkel fyr, som ikke ser særlig maskulin ud. Det tænder mange, især ældre fyre.

Han spurgte om han måtte bruge mine huller som han lystede. Det så jeg ingen problemer i. Det tændte mig faktisk at skulle bruges som en rigtig luder. Vi aftalte at jeg skulle komme ud til ham om aftenen. Jeg ville få kr. 1000,- for at tilbyde mig selv fra kl. 19-22.

Tiden nærmede sig. Jeg tog et langt bad hvor jeg sørgede for at jeg var helt glat. Det var en lidt underlig fornemmelse at vide at man havde solgt sin krop til en ældre fyr. På en måde var det pirrende, men alligevel en smule skræmmende.

Jeg kørte afsted og ankom nogle minutter før aftalt. Jeg kan tydelig huske hvordan det føltes at gå op til hans dør og banke på. Jeg havde mest lyst til at vende om og bare køre hjem. Men samtidig var jeg liderlig og ønskede også at tjene lidt ekstra penge.

Jeg bankede på og døren blev hurtigt åbnet. En ret nydelig mand tog imod. Jeg kunne godt se at han var noget ældre end jeg, men han virkede rigtig sød og samtidig så han godt ud. Ret muskuløs faktisk.

Han bød mig ind i stuen. Han spurgte om jeg drak kaffe – og en kop blev serveret. Vi sad lidt og talte. Han skænkede en baileys. Det virkede super hyggeligt og mine bekymringer forsvandt i hans selskab. Vi talte om hvad jeg lavede udover at være trækkerdreng. Jeg havde ikke lige forventet at han var så direkte, men det tændte mig.

Han begyndte at tage på mig. Min pik voksede. Han lagde min hånd på hans bule. Jeg kunne hurtigt mærke at han var noget større end jeg selv. Hans pik var endnu ikke stiv, men det virkede som om at den var vokset en smule.

Han hev min t-shirt af. Herefter trak han mine bukser ned, så jeg nu kun sad i underbukser og strømper. Han bad mig tage mine underbukser af. Jeg rejste mig op. Han følte ved min spinkle krop. Efter mine underbukser var kommet af tog han et godt greb i min pik. Jeg havde ikke forventet at han ville tage så hårdt ved, men det føltes faktisk ret godt. Han spillede min pik lidt, hvorefter han bukkede sig frem og tog min pik i hans mund. Det gav et sug i min mave. Fedt det var frækt.

Efter kort tid stoppede han med at lege med min pik. Han tog sin bluse af. Herefter trak han sine swearpants ned, hvorefter han sad helt nøgen. Han havde ingen underbukser på. Frem kom en fed lidt lang pik, som så virkelig lækker ud. Han spurgte om jeg kunne lide synet. Jeg nikkede. Jeg spurgte hvor stor den var. Han svarede 22 cm i fuld tilstand.

Han tvang nu resolut mit hoved ned. Jeg tøvede en smule. Han pressede derfor med voldsom kraft mit hoved ned til hans pik. Den lugtede varm, dog alligevel ren. Jeg kunne ikke gøre meget andet end at tage hans pik i munden. Godt nok havde jeg suttet pikke før, dog ikke nogen så stor.

Han førte mit hoved, så jeg kunne ikke gøre andet end bare give ham et godt, dybt blowjob. Min næse nærmede sig hans hår ved roden. Jeg kunne mærke at det var svært at tage pikken. Han slap dog ikke sit tag og pludselig var den helt i bund. Det var mere end jeg kunne klare. Jeg følte det som skulle jeg kaste op. Det lukkedes dog at holde det i mig, men jeg savlede meget.

Efter måske fem minutter sådan her trak han mit hoved væk fra min pik. Han kiggede dybt i mine øjne og så kyssede han mig vådt og dybt.

Han trak mig med ind i hans soveværelse. Han bad mig ligge mig på alle fire, med røvet godt om. Han trak et kondom på, smurte lidt creme på. Jeg regnede med at mærke hans fingre ved mit hul. Det var i stedet hans pik som kom. Først til mit hul. Jeg kunne mærke at han langsomt pressede til. Det gjorde ondt. Jeg bad ham stoppe. Han var dog ligeglad, tog fat om mine lår og pressede godt til. Jeg skreg af smerte. Det var ikke hvad jeg havde forventet. Han bad mig blot holde min kæft og tage hans pik som den luder jeg var.

Langsomt kørte han i bund, trak sig ud og førte i bund igen. Sådan gik det i roligt men bestemt tempo. Det gjorde virkelig ondt, men jeg begyndte at vende mig til det.

Efter lidt tid satte han tempoet op. Jeg begyndte let at stønne. Eller rettere så var det en blanding af støn og klynk. Jeg tror det tændte ham for han stødte nu helt i bund hver gang. Jeg klemte mine hænder i lagenet. Jeg følte som om jeg skulle sprække.

Efter et godt stykke tid hvor han kneppede mig godt og grundigt. Trak han sig pludselig ud. Han bad mig vende mig om. Han trak kondomet af og pressede sin pik i halsen på mig. Jeg havde nu vendt mig til hans størrelse, så jeg havde lettere ved at tage den. Han mundkneppede mig samtidig med at han spillede sin pik. Han kom i et stort brøl. Han fyldte min mund med sin tykke sperm. Han sprøjtede en fire – fem gange. Det løb ud af munden på mig. Han trak sig ud. Jeg stod på alle fire med hovedet foran hans lækre pik som efterhånden var blevet lidt mindre igen.

Han bad mig følge ham ind i stuen. Jeg satte mig i sofaen. Jeg følte mig godt brugt. Han spurgte om jeg ville have en øl. Jeg takkede og fik stukket en kold øl i hånden. Han satte sig ved siden af mig. Tændte en cigaret og skålede med mig. Jeg havde stadig sperm siddende ned af hagen. Han bad mig lade det blive.

Vi sad nu igen og talte, nærmest som om intet var sket. Klokken nærmede sig 21. Jeg kunne mærke på ham at han igen blev tændt. Han legede lidt min både sin pik og min. Han bad mig sætte mig op på hans nu helt stive pik.

Han bad mig ride hans pik så godt jeg kunne. Samtidig spillede han min pik. Han havde en særlig måde at spille min pik på. Han klemte den hårdt. Det gjorde dog ikke rigtig ondt, til gengæld var det vildt fedt. Jeg var ved at komme. Jeg stønnede vildt, hvorefter jeg kunne mærke at min hul blev fyldt godt op med hans sperm. Det løb ud af mig. Jeg kom op af hans mave. Mit sperm var ikke så tykt som hans, men jeg skød virkelig en ladning af.

Først nu gik det op for mig at han havde kneppet mig uden kondom. Jeg blev lidt bekymret. Han bad mig gå med i bad. Han vaskede mig godt og grundigt med sæbe. Jeg kom til at nævne det med kondomet. Han sagde at jeg ikke skulle være bekymret. Han var næsten lige blevet testet negativ.

Efter badet betalte han mig mine penge og sagde på gensyn.

En vild oplevelse var overstået. Til at starte med vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle tænke eller gøre. Dog er faktum at jeg aldrig har været så tændt efter en omgang sex som den første gang hvor jeg tog betaling for det.

Dette er en sand beretning fra den tid hvor jeg var ung og skulle tjene lidt ekstra penge.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*