Fik mine kugler klemt i sauna

4
(8)

Jeg havde til dels allerede planlagt at der skulle ske noget. Det store spørgsmål var om jeg havde mulighed for det, og om der i det hele taget var åbent. Dret er nu snart en måned siden. Jeg var på Gran Canaria på arbejde. Eller rettere sagt, ventede på at jeg måske skulle arbejde. Jeg vidste at sandsynligheden for at jeg blev sendt afsted var lille, men den var der. Jeg havde undersøgt tingene lidt på forhånd, men kunne ikke helt finde ud af om saunaen havde åbent. Der stod den havde, men under alt det her corona nedlukning ved man jo aldrig.

Fredag formiddag modtager jeg en besked om at jeg skal tilbage til Danmark lørdag, for at arbejde søndag. Jeg tænkte at det gav mig muligheden for at tage afsted fredag eftermiddag. Jeg ville i sauna i Yumbo Centrum i Playa del Ingles. Jeg har været der nogle gange før. Det er ikke fordi at der plejer at ske meget, men i denne tid hvor alt er lukket ned, har lidt også ret.

Om eftermiddagen begiver jeg mig afsted. Jeg tager bussen, jeg har en times tid foran mig, inden jeg når til Yumbo Centrum. Jeg forbereder mig mentalt på hvad der måske kommer til at ske. Jeg er spændt på hvor mange mennesker der er, og om der i det hele taget er åbent.

Saunaen åbner kl 16. Jeg er fremme noget tid før, så jeg vælger at tage en drik i en bar ikke langt derfra. Jeg sidder i Yumbo og kigger ud over noget der mere eller mindre ser forladt ud. I forhold til hvor mange mennesker der normalt er en fredag eftermiddag, sidder der nu kun nogle ganske få og nyder et par øl. En sjælden gang går der nogle mennesker igennem centret. Det virker øde og forladt. Coronaen har virkelig gjort sit indtog.

Klokken havde passeret 16 – jeg begav mig hen til saunaen. Jeg var spændt på hvordan det ville være – hvilke restriktioner havde de mon? – Det tog mig ikke lang tid at komme hen til saunaen. Jeg ringede på, og blev lukket ind.

Jeg blev bedt om at vise corona-pas, derefter betalte jeg, og fik nøglen til skabet. Jeg gik videre ind, der var allerede kommet en del mennesker. Jeg fandt mit skab, og derved også mit håndklæde mv.

Jeg tog mit tøj af, satte en ballstretcher på mine kugler, tog mine noget udfordrende badebukser i hånden, og begav mig videre til bruserne. Jeg tog et bad, og gik en “runde” i saunaen. Der var faktisk en del mennesker. Jeg startede i dampbadet, gik helt ind bagved, hvor der er mørkt.

Jeg bevægede mig følende rundt, jeg mærkede ikke umiddelbart nogle mennesker, men de skulle nok komme, tænkte jeg. Jeg stod afventende op af vægen, det var en fed, fri følelse, igen at stå afventende. Håbende på en lækker pik at sutte, men hvem ved.

Det varede ikke længe før der kom en person ind. Jeg kunne fornemme det, så jeg satte mig ned på knæ, parat til at give ham et blowjob. Han stod foran mig. Jeg tog fat om hans pik. Den var ikke specielt stor, dog heller ikke lille. Jeg spillede den ganske kort, hvorefter jeg tod den i munden. Fantastisk igen at sutte en fremmeds dejlige pik, uden at vide hvem det var eller hvordan han så ud. Jeg kunne mærke at det rykkede godt i mig. Jeg fortsatte med at sutte helt vildt. Han stønnede lidt. Der kom nu endnu en mand hen til mig. Jeg tog med hånden fat om ham den nyest ankomnes pik. Den var en smule større. Jeg skiftede over til hans pik, tog den resolut i munden, og slugte den til roden. Han var ikke glat, men heller ikke vildt behåret. Ham jeg havde suttet før begyndte jeg at spille med hånden. Fed følelse – jeg var kommet i himlen.

Efter at have suttet den nye pik godt og grundigt stiv, og gjort ham godt liderlig, skiftede jeg tilbage igen. Jeg kunne høre at de to kyssede. Det fik mig til at sutte vildere end jeg havde gjort før. Det imens jeg spillede den andens pik. Jeg fortsatte sådan nogle minutter. Jeg kunne fornemme at han var ved at komme. Jeg slugte hver en dråbe. Det var ikke fordi han spermede vildt meget, til gengæld var smagen fantastisk. Da han igen var slap, tog jeg den andens pik i munden igen. Han tog fat om mit hoved, og begyndte at mundkneppe mig. Jeg kunne godt mærke at det var noget tid siden jeg sidst var blevet mundkneppet på denne måde, men jeg nød det og det lykkedes mig at sutte ham uden jeg følte jeg skulle kvæles.

Han satte nu tempoet op og nærmest i et stønnende brøl, skød han sin ladning lang ned i min hals. Selvom jeg følte det som om jeg skulle kaste op, lykkedes det mig at samle mig, og sluge hans ladning. Han trak sin nu noget mindre pik ud af min mund, og gik.

Jeg rejse mig, en smule ør, men dog alligevel tændt. Jeg stod op lidt tid, men da der ikke lige var udsigt til nye, lækre pikke, valgte jeg at gå ud igen. Jeg forlod dampbadet, og tænkte at en kold øl kunne være dejlig at skylle spermen efter med.

Jeg satte mig ud i baren, og bestilte en øl. Der sag nogle andre fyre og sludrede på forskellige sprog. Et par unge fyre iblandt, men ellers mest 40+.

Hvor jeg sad, kunne jeg se hvem der kom. En del kom til, faktisk forholdsvis mange unge. Jeg kunne se at der skulle være skumparty senere, så måske det var derfor at en del yngre kom.

Da jeg havde drukket min øl, valgte jeg igen at gå en runde. Jeg kunne se at der var godt gang i skumpartyet. Det var dog ikke noget for mig, så jeg gik videre. Jeg gik ind i rummet hvor der er en stor seng. Der var ikke andre end mig, men der var masser der kunne kigge. Jeg lagde mig på ryggen, tog mine badebukser af og tog dem over hovedet, så jeg ikke kunne se noget.

Det varede ikke længe før jeg fornemmede en fyr lagde sig ved siden af mig. Kort efter kom der en ind som tog fat og min pik og mine kugler. Han klemte mine kugler let. Jeg tog fat om hans hånd, så han vidste at han gerne måtte klemme til, hvilket han gjorde. En fantastisk følelse af smerte kom igennem mig. Jeg ville have mere – jeg var mega liderlig. Jeg tog igen fat om hans hånd, så han klemte endnu mere. Jeg begyndte at stønne.

Samtidig med at jeg fik mine kugler klemt, kunne jeg høre ham ved siden af blev spurgt om han ville kneppes. Han svarede ja, men sagde også at han ikke var sikker på at han kunne tage en pik så stor. Ud fra hans lyde, var der også visse udfordringer, men hans klynken blev senere til stønnen.

Alt imens mine kugler blev klemt, og nu også slået på, ham ved siden af blev kneppet højlydt, mærkede jeg en varm, våd følelse om min pik. Jeg fik et blowjob. Normalt er jeg ikke til blowjob, det er mig der sutter andre, men her var det okay.

Jeg tog endnu engang fat om hans hånd der klemte/slog på mine kugler, hvilket fik ham til at tage endnu hårdere fat. Jeg vred mig af smerte, hvilket samtidig tændte mig helt vildt. Det varede ikke længe før jeg skød min ladning i munden på ham der suttede mig. Det er ikke fordi jeg spermer ret meget, kun en lille smule, men det var fedt! Min pik blev slap og han forsvandt. Jeg så ham aldrig.

Ham der klemte min pik slap sit tag, og jeg lå nu bare og forsøgte at få vejret igen. Jeg var i himlen. Det er lang tid siden at jeg havde fået suttet min pik, men denne gang var det helt fantastisk. Jeg havde mistet fornemmelsen omkring ham ved siden af. Han lå tilbage, nærmest i koma. Jeg havde taget mine badebukser af hovedet, og bevægede mig ud i badet.

Jeg fik skruet min ballstretcher af, vasket mig og gik hen til mit skab. Jeg så en fyr med en pik, i slap tilstand, som var kæmpe – den nåede næsten hans knæ. Gad vide om det var den som havde kneppet ham der lå ved siden af mig? – Sikkert – den ville jeg sgu gerne smage, men han var desværre på vej ud.

Jeg fik tøj på, og forlod saunaen – alle mine forventninger var indfriet og mere til!

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*