Sugar Boy – Del 1

4.5
(6)

Gennem noget tid havde jeg fantaseret om at finde en yngre fyr at være sammen med. En såkaldt sugar-boy. Jeg havde søgt på BF, men de fleste her var noget ældre end den dreng jeg fantaserede om. Jeg ønskede en teenage-dreng på måske 14-16 år, som jeg kunne forkæle, og forhåbentlig overtale til at være med på legen omkring et far/søn forhold.

Jeg selv er en rendyrket homoseksuel mand på 35 år. Jeg ser mig selv som lettere perverst, uden dog at være ekstrem. Jeg er til rigtig mange ting, og er nærmest konstant liderlig. Én af mine største fantasier er at ”få en søn” som jeg kan opdrage, og klæde som jeg ønsker. Forkæle ham på forskellig vis, så han gør præcis hvad jeg ønsker.

Umiddelbart vil du måske tænke at det er svært, for ikke at sige umuligt at finde sådan en dreng. Hvem vil være sammen med en mand som er mere end dobbelt så gammel som ham selv? – Det er i hvert fald det jeg selv har tænkt. Omvendt kan jeg heller ikke lade være med at tænke at det aldrig kan skade at forsøge.

Jeg har efterhånden oprettet profiler de fleste steder på nettet; homo-sider, sugar-sider mv. Indtil nu er der ikke meget held. Men håbet lever videre.

En søndag aften sidder jeg og kigger de forskellige sider igennem. Jeg ser at jeg har modtaget et brev fra en ung dreng på bare 14 år. Han skriver til mig at han har set min profil, og gerne vil skrive med mig. Jeg skynder mig at svare at jeg meget gerne vil skrive med ham. Jeg drister mig endvidere til at give ham mine oplysninger omkring snap-chat.

Der går en lille times tid, så kommer der en besked på snap-chat. Det er fra ham. Han skriver bare ”Hej” til mig. Jeg svarer resolut med et ”Hej” tilbage, og ”Hvordan går det?”.

Lige så stille kommer samtalen i gang. Jeg spørger lidt ind til hvem han er, og hvad han søger. Han fortæller at han er en ung teenager som netop er fyldt 14 år. Han lever med sin mor, og to søstre. Han er den mellemste, så han føler sig ofte lidt overset. Han skriver at han søger en ”far” som kan tage sig lidt af ham, og forkæle ham.

Jeg fortæller ham at jeg søger en søn jeg kan være god overfor, måske finde tøj jeg synes han skal gå i og andet sjovt/frækt. Jeg spørger ind til om han er til fyre. Det er han ret overbevist om at han er, men har aldrig prøvet at være sammen med andre drenge/mænd.

Jeg sender ham nogle billeder. Han sender også mig nogle. Hold nu op en fræk ung dreng. Han ser ikke umiddelbart ud til at være 14 år, men alligevel har han en pæn teenage krop. Slank, let muskuløs og uden nogen videre behåring. Han har sendt mig billede af ham selv i bare sweatpants og ikke andet. Jeg kan se at han har et vaskebræt på vej.

Jeg spørger om han dyrker nogen form for sport. Han går ikke pt til noget specifikt, men han elsker at løbe og køre på rulleskøjter og lign. Generelt kan han godt lidt at være fysisk aktiv. 

Vi skriver lidt frem og tilbage, indtil ret sent. Jeg har sommerfugle i maven. Jeg spørger om han vil ses med mig snart. Det skriver han at han gerne vil. Han bor ikke så langt fra mig. En god halv time med toget. Han ved ikke helt hvornår han har mulighed for at besøge mig, så vi aftaler at skrives ved det kommende dage.

Efter at have skrevet med ham hele aftenen over snap, har jeg svært ved at falde i søvn. Jeg har sommerfugle i maven. Jeg kan ikke lade være med at tænke på ham, og se billederne af ham. Slank, let muskuløs ung teenagedreng med blå øjne og blond hår. Det kan nærmest ikke blive bedre. Lad det nu bare flaske sig, så jeg kan møde ham.

Næste dag på kontoret, har jeg svært ved at fokusere. Jeg kan ikke rigtig komme ordentligt i gang, så derfor vælger jeg at holde en pause, og gå en god lang tur. Jeg er selvstændig og arbejder med opbygning- og vedligeholdelse af websites og især online-butikker. Jeg fik startet tidligt, i slut 90´erne hvor jeg selv kun var en ung teenager. Siden er det gået stærkt, og i dag driver jeg en rimelig fornuftig virksomhed med 6 fuldtidsansatte programmører, et par kontordamer og nogle freelance-tilknyttede it-folk. Mine ansatte ved godt at jeg er til fyre, men ikke at jeg er til så unge fyre. Måske jeg heller ikke lige skal præsentere det…

Det hjælper lidt på arbejdslysten at have gået en lang tur. Jeg får lidt fra mere fra hånden, men vælger at gå hjem ikke senere end kl 15. Det gør det ikke meget bedre at komme hjem. Jeg skynder mig dog at sende et snap til ham, og høre om han har haft en god dag i skolen. Nu afventer jeg bare svar frem ham. Jeg går noget tid og venter. Det føles som en evighed.

Lidt før kl. 17 kommer der et snap retur til mig. Han skriver at han havde været nødsaget til at tage med sin mor ud at handle, og at han ikke lige ville skrive til mig mens hun var der.

Jeg kunne mærke at det gav en god følelse i kroppen at høre fra ham. Det at han ikke havde droppet mig, og i stedet skrevet til mig igen, var helt fantastisk. Vi skrev sammen det meste af aftenen. Vi skrev om interesser, om drømme i livet og en del omkring familie – og hvordan vi hver især levede. Jeg fortalte ham at jeg boede for mig selv, i et stille kvarter. Han spurgte en del ind til hvordan jeg boede, og om han ville have mulighed for at overnatte. Jeg skrev at han naturligvis havde det. Han fortalte mig at han ville høre sin mor om han ikke måtte besøge mig. Han ville dog ikke fortælle hvor gammel jeg var. Jeg foreslog ham at han skulle skrive at han skulle mødes med en jævnaldrende (”min søn”).

Han spurgte lidt ind til hvad vi så skulle lave, og jeg skrev til ham at det kunne vi finde ud af, alt efter hvornår han kom- og hvor lang tid han blev. Han skrev at han ville spørge sin mor i morgen om han måtte besøge ”min søn”.

Dagen efter havde jeg det noget bedre på arbejdet. Jeg kunne lettere koncentrere mig, og følte mig efterhånden mere sikker på at Niklas, som min forhåbentlig kommende ”søn” hedder, ville holde kontakten. På en eller andet måde gav det mig endda øget energi til at få lavet en masse arbejde. Jeg fortsatte til ud på aftenen. Jeg tænkte at jeg hellere måtte komme i bund med de såkaldte ”løse” opgaver som altid hober sig op.

Efter Niklas havde spist aftensmad, skrev han til mig. Han fortalte at han havde spurgt sin mor om ikke han måtte besøge mig. Det måtte han gerne. Jeg spurgte lidt nysgerrig ind til hvad hun havde spurgt om og hvad de havde aftalt. Han fortalte at hun ikke havde virket specielt nysgerrig, og bare sagt at det var okay.

Det virkede på mig en smule mystisk, at hun bare synes det var helt fint at Niklas selv skulle tage toget og køre i over en halv time. Derfor spurgte jeg lidt ind til det. Han forklarede at hans mor var en smule stresset for tiden. Der var en del udfordringer mellem hans mor og hans yngre søster, derfor var hun ikke så bekymret for ham. Han forklarede endvidere at han oftest gjorde hvad der blev sagt, og at hans mor følte at det var lettere med ham, og at hun havde udtalt at han var meget moden af sin alder.

Jeg skriver til ham at han er meget velkommen til at besøge mig på lørdag. Jeg skriver at han er velkommen lørdag formiddag, og kan blive det meste af dagen. Jeg foreslår at vi kan tage ned i byen og shoppe lidt, og hygge. Jeg skriver også at vi ellers bare kan tage dagen som den kommer.

Han lover at spørge sin mor om han må, og vil give mig svar hurtigt. Han skriver at han glæder sig til at møde mig, se hvor jeg bor- og lade mig forkæle ham.

I mit hoved har jeg allerede lagt planer for hvor vi skal hen og handle, og måske lidt om hvad vi skal lave. Jeg har besluttet mig for at tage det hele stille og roligt, og ikke ”kræve” noget af ham til at starte med. Jeg vil lære ham ordentligt at kende, og måske forholdet på den måde ”udvikler” sig.

Allerede onsdag morgen ligger der en besked til mig. Han skriver at han gerne må komme og besøge mig på lørdag. Han skriver at han glæder sig til at se mig, og være sammen med mig.

Efter skole om onsdagen, får vi detaljerne på plads. Han skal tage toget lidt efter kl. 9 på lørdag, og er fremme 9:50. Jeg skriver til ham at jeg nok skal stå klar på perronen til at tage imod ham. Vi skriver lidt frem og tilbage hver dag, det er så fantastisk hyggeligt. Jeg glæder mig virkelig til vi skal mødes.


Læs næste del…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Sugar Boy - Del 2 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*