Livet som gummifyr, 6. del – Pervers slave

0
(0)

Dette er fortællingen om mig som slave for en pervers master. Det jeg skriver her er mine sande beretning om min tid med min Master, en ret pervers tid – en tid med latex, smerte, pis og masser af pik.

Læs forrige del af “Livet som gummifyr”…


Som du måske har læst i mine tidligere fortællinger, er jeg ret pervers og nyder at være den underdanige. Denne del af min fortælling starter faktisk et sted midt imellem historierne om Hamborg. Jeg har valgt at holde denne historie lidt adskilt, fordi det giver et bedre sammenhæng. Indholdet af beretningen er sand, men navne og tider kan være opdigtet, for at beskytte- og respektere de forskellige parter i historierne.

Efter at have været i Hamborg de første par gange, og jeg begyndte at være mere og mere underdanig, begyndte jeg at se mig om efter en person som kunne være med til at udøve disse frække ting. En som kunne tage styringen, og give mig nogle frække oplevelser.

Jeg valgte at gå lidt mere aktivt ind i kampen på BF, for at finde den rigtige “partner” til mig. Jeg har aldrig som sådan søgt efter en Master, men det har ligget mig naturligt ved besøg i klubben, at “jeg sad på gulvet”. Jeg fik rettet min profil til, så den passede bedre med det jeg søgte.

Det varede ikke længe før end de første personer skrev til mig. Nogle havde faktisk skrevet før, en enkelt kendte jeg som lidt “fake”. Der var dog en som skrev til mig, og indledte noget der rykkede i mig. Han spurgte kort ind til mig, mine data, og grænser. Jeg skrev til ham at jeg som sådan ikke havde så mange grænser, men at lort var et no-go fra min side. Samtalen gik lidt videre på hvad jeg tændte på. Jeg skrev lidt om hvad jeg havde oplevet indtil nu, som fik godt gang i mig. Det eneste minus ved ham, var at han boede ret langt væk fra mig, bosiddende i København begrænsede vores muligheder for at ses ofte.

På trods af afstanden følte jeg mig draget af ham. Jeg havde lyst til at gøre alt for ham. En lidt underlig følelse, som jeg ikke tidligere har oplevet. Det virkede ikke umiddelbart som om han havde særlig megen erfaring, men måden han agerede på tændte mig vildt. Med hans 46 år, og ret perverse og lidt sadistiske tankegang, var han noget nær perfekt. Jeg kunne dog ikke helt blive klog på om han havde lyst til at tage med i klub, men han havde i hvertfald en del ideer, virkede det til. Han skrev at jeg skulle være til hans rådighed næste dag kl. 19. Jeg skulle være iført latex beklædning; bukser og tank-top. Jeg skulle have alt mit “legetøj” klar, specielt piske og paddles.

Jeg gik i seng med stiv pik. Jeg havde dog fået at vide at jeg ikke måtte komme før han gav mig lov. Jeg havde lyst til at se porno og spille pik, men valgte at lade være, og dedikere mig fuldt ud til min nye Master.

Jeg vågnede morgenen efter, naturligvis med stiv pik, og frække tanker. Jeg holdt dog hænderne over dynen. Jeg fik lavet en del praktisk i løber af dagen, men kunne ikke få tankerne omkring hvad der senere skulle ske, ud af hovedet.

Dagen sneglede sig afsted. Jeg fik lavet en del praktisk, og gjort mit latex tøj samt udstyr klar, så jeg kunne stå til rådighed fra kl. 19. Jeg var noget spændt på hvad der skulle ske.

Den første besked jeg fik fra ham lidt før kl 19 var at jeg skulle sende billeder af mig selv iført latex. Han spurgte lidt ind til hvordan det føltes at skulle stå til rådighed for ham – præcis som han ønskede det. Jeg kunne ikke andet end sige at jeg syntes det var en fantastisk følelse, og at jeg ville gøre alt for ham.

Han spurgte lidt ind til hvordan jeg boede, og om jeg boede alene. Jeg kunne svare at jeg boede alene, og på en nedlagt landejendom. Han spurgte hvor den lå – og det forklarede jeg ham, også at gården ligger tæt op af en offentlig rasteplads. Han skrev til mig at det skulle han nok få noget sjov ud af.

Til at starte med bad han mig tage en ballstretcher på. Det var heldigvis ikke noget problem, eftersom jeg var ret rutineret i dette. Herefter bad han mig slå på mine kugler med hånden, jeg skulle tage 10 slag. Jeg spurgte naturligt nok ind til hvor hårdt. Her var beskeden at jeg skulle gøre det med flad hånd – så hårdt som jeg kunne. Jeg skulle samtidig filme det.

Det var en underlig følelse at skulle slå på mine kugler. Jeg havde ballstretcher på, så de var spændt fint ud. Jeg tændte på smerte på mine kugler, men aldrig hvor jeg selv skulle gøre det. Jeg startede kameraet, hold det med den ene hånd, og filmede mens jeg tog 10 hårdere slag med den anden. Jeg sendte videoen til ham med et “Tak Herrer”.

Det varede ikke lang tid før der kom en besked retur hvor han spurgte om jeg nød det. Det kunne jeg kun svare ja til. Han spurgte tilbage om ikke jeg kunne slå med knyttet næve – og igen 10 slag. Husk at filme, skrev han.

Jeg gjorde naturligvis som han bad om, og sendte det prompte til ham. Sådan varede det ved nogle gange. Intensiteten blev øget, og jeg blev mere og mere liderlig.

Han spurgte nu ind til hvad jeg ellers havde af udstyr. Jeg begyndte at beskrive det for ham; piske, paddle, electro, nippel Clamps, poppers mv.

Han bad mig nu finde poppers og paddle frem. Han bad mig snuse 10 sek poppers, og tage 10 hårde slag med paddle – skulle naturligvis filmes og sendes til ham. Det gjorde jeg naturligvis, og sagde pænt tak bagefter.

Han spurgte nu hvordan det føltes for kuglerne. Jeg kunne kun svare at det føltes fedt, for det var faktisk hvad det gjorde.

Han intensiverede nu slagene, både i antal – og bestemt også styrke. På et tidspunkt kunne jeg ikke lade være med at skrige når jeg slog. Men kombinationen af liderlighed, slag og poppers var bare fantastisk for mig – og jeg ønskede kun mere.

Han bad mig nu sætte electro på min pik, og indstille den til styrke 3 ud af 10. Dette samtidig med flere slags på både pik og kugler. Samtidig skulle jeg sniffe poppers som en gal. Jeg gjorde som han skrev, og følte mig helt væk i en form for trance. Jeg ved ikke hvad der skete med mig, men jeg ønskede bare at en eller andet skulle overtage – og torturere mig. Jeg har aldrig haft sådan en lyst til at få påført smerte som denne aften. Det blev ved og ved – og jeg kunne ikke få nok.

Til sidst havde jeg styrken på electro på 10. Det bed i min pik, mine kugler var begyndt at hæve, og jeg var så beruset af stemningen så det var svært at fatte.

Nu bad han mig om at tage tøjet af, tage et bad – og være klar igen i morgen kl 19 – til nye udfordringer som næste aften skulle være af offentlig karakter.

Jeg takkede pænt, og spurgte om jeg måtte spille min pik. Det måtte jeg ikke – og håbede at slaven ville respektere dette. Det gjorde jeg – selvom det var svært.


Læs næste episode…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 0 / 5. Stemmer: 0

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Livet som gummifyr, 5. del - Tilbage til Hamborg, dag 2 - GaySite.dk
  2. Livet som gummifyr, 6. del - Pervers slave 2 - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*