Udfordringen: Ekstrem hængerøv

3.4
(5)

Dette er en ny serie, hvor jeg beretter omkring udfordringer jeg har modtaget. Jeg er en, som jeg ser mig selv, ret pervers fyr som tænder på at modtage udfordringer. Nogle klarer jeg – andre må jeg tage min straf for. Her vil jeg fortælle om nogle af disse udfordringer. Kunne du tænke dig at være min “Master” og give mig udfordringer, så skriv til pig@gaysite.dk.


Udfordring: Gå igennem Herning med hængerøv så man kan se hele bagdelen, og en god del af bulen foran. Iklæd dig for små, tætsiddende sweatpants og en t-shirt som ikke dækker ret meget.

En udfordring som egentlig tændte mig helt vildt, og som jeg nærmest havde ønsket mig.

Jeg fandt et par Andrew Christian, røde badebukser frem. Jeg tog sweatpants på, og lod dem hænge godt allerede. En lidt sporty t-shirt kom over hovedet. Herefter var det bare ud i bilen, og køre til Herning. Det var ikke så lang en køretur. Jeg fandt den aftalte parkeringsplads, og steg ud.

Jeg hev mine bukser ned så hele røven var synlig. Samtidig kunne man tydeligt se min bule foran. Jeg gik igennem nogle gå-gader i byen. Det var ikke fordi jeg tiltrak mig speciel megen opmærksomhed, men frækt var det !

Da jeg igen kom ud i bilen, modtog jeg en besked fra min Master. “Godt gået” – “Første udfordring bestået”.

Jeg måtte spille pik i bilen. Var simpelthen så tændt !

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.4 / 5. Stemmer: 5

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*