Viggo del 1 – den nye dreng i klassen

4.8
(17)

Vores klasselærer Andreas, havde fortalt os, at der ville en starte en ny dreng i klassen. At det skulle få så stor betydning, vidste jeg dog ikke på det tidspunkt. Men du må hellere lige høre, hvem jeg er og den slags. Jeg er Viggo, og er 14 snart 15 år gammel. Min mor og jeg bor i en lille lejlighed i det sociale boligbyggeri overfor skolen, jeg går på. Det er en super fed klasse, alle er venner, og accepterer hinanden. Flere af drengene ved endda, at jeg er gay. Det er heldigvis ikke noget problem. 

Vi sidder bare og småsnakker, de fleste har deres telefon i hånden. Men så træder Andreas ind.
“Hej unger, hils på Abtin”. Vi svarer alle, sådan lidt for sjov i kor “hej Abtin”.
Drengen smiler og vinker rundt.
Åh shit, her står den lækreste dreng i verden. Slank, sorthåret og med gylden hud. Og et smil der er til at dø for. Fuck, der er allerede telt i mine shorts. Jeg bilder mig ind, at han kigger direkte ind i øjnene på mig.

Selvfølgelig skal have sidde lige foran mig. Jeg suger hver en bevægelse ind, hans lækre røv i de stramme sorte jeans og de præcise afmålte skridt. Selv synet af hans nakke gør mig skør.
Timen er vist startet, jeg har ingen ide om, hvad der foregår. 

Pludselig vender han sig om, rækker mig hånden og hvisker, “Hej”
Det øjeblik jeg griber hans hånd, går der en elektrisk strøm gennem mig. Energien samler sig i min pik og nosser, og min banke hårde pik sprøjter sperm ud i mine underbukser.
Der undslipper mig et lille “Åh”, og jeg må have set totalt mærkelig ud i ansigtet.
For at gøre det hele meget værre, kommer jeg til at tage mig selv i skridtet. Han følger min hånd med øjnene. Shit, afsløret.
Abtin smiler bare og hvisker, “vi tales ved”, og vender sig om igen. 

Da timen endelig slutter, siger Andreas højt; “Viggo, du må lige vise Abtin lidt rundt på skolen i frikvarteret”. 

Jeg frygter, der en våd plet foran på mine bukser, men der er jo ingen vej udenom. Jeg rejser mig, og Abtin følger mig ud ad døren. 

Vi går først ned i skoleboden. Der er en hel del små larmende møgunger, så vi skynder os videre over til faglokalerne. 

Pludselig går det op for mig at jeg snakker hele tiden, og at min stemme ryster lidt nervøst.
Da vi kommer til en hel tom gang, stopper Abtin op.
“Ssssshhhh”, siger han,”det er okay kom her”.
Han åbner armene til en krammer. Jeg smelter ind i hans krop, og mærker hans duft for første gang. Så kysser han forsigtigt min kind. Igen føler jeg en sitren i min krop, og at min pik begynder at blive stiv igen. 

Vores munde mødes, og tungerne går på opdagelse.

Så ringer klokken højt over vores hoveder, og jeg får næsten et chok. Abtin griner bare, giver mig et sidste kram, og vi småløber tilbage til klassen.

Hvis du havde spurgt mig om vi havde engelsk eller matematik i næste time, ville jeg ikke kunne svare. Heldigvis fik jeg lov til at sidde og drømme for mig selv. Jeg har lige haft den største og hedeste oplevelse i mit liv. 

Da det ringer igen, kommer jeg ud af min trance. Abtin vender sig om og spørger, “vil du med udenfor og spise”?

Vi har begge madpakker med og drikkedunke, så vi finder et sted med en ledig bænk med udsigt over fodboldbanerne. En masse unger render allerede rundt, og spiller mellem de små mål, der er sat op. 

Abtin kigger mig i øjnene og siger, ” Viggo, jeg spottede dig med det samme, Andreas havde sagt, at der var en anden gay dreng i klassen. Ved du, at du er pisse lækker”?

Fuck, Andreas har outet mig. Og mig som gik og troede, at det kun var nogle få drenge fra klassen, der kendte til, at jeg var gay. Jeg har dog suttet flere af dem for venskabs skyld. Okay, god sladder er jo altid hot.

Men hov. Abtin sagde da vist lige, at jeg var lækker? Og drengen er selv
gay.

“Shit Abtin, det er da dig, der er lækker. Jeg har ikke været mig selv, siden du trådte ind i klassen. Mine underbukser er klistret, min hjerne fungerer ikke. Jeg ved ikke, hvad der sker med mig”.

Abtin løfter min hage, og kigger mig dybt i øjnene, og siger med et sexet glimt i øjet “Skal vi gå hjem til dig eller mig efter skole”?

Abtin fortsætter,”det er altså ikke Andreas, der har outet dig, min gaydar afslørede dig bare med det samme. Og du slugte mig med øjnene fra første sekund”.

Jeg indrømmer, at jeg blev opslugt, og at jeg praktisk talt bor på den anden side af gaden overfor skolen. At vi godt kan gå hjem til mig. Om min mor er hjemme, ved jeg ikke med sikkerhed, men hun har set mig med drenge venner før. 

Nogle dage er bare perfekte. De sidste to timer er aflyst, da vores lærer er syg.
Abtin insisterer på at holde mig i hånden, mens vi går fra skolen.

Min mors cykel holder i stativet foran vores opgang, så hun er temmelig sikkert hjemme. Vi klarer trappen til tredje sal i god stil. Jeg åbner hoveddøren, og kalder på min mor

Min mor er i køkkenet, med forklæde og mel på hænderne, “Hej drenge, der er friske boller om ca ti minutter”. 

“Det her er Abtin, har startede i min klasse i dag, vi er blevet gode venner allerede”
Abtin afbryder,”og vi har allerede kysset”.
Min mor giver Abtin er lidt akavet kram, da hun ikke vil grisse med mel ud over ham.
“Jeg hedder Anne, dejligt at møde dig. Vil I have kaffe sammen med mig i køkkenet”?

“Jeg tror lige jeg snupper et bad først, men så vil det være dejligt med lune boller”.
Abtin svarer frækt, “lune boller er lækkert, jeg går med i bad”.

Det er altså et ret lille badeværelse, men der er da en okay bruser. Abtin begynder straks at klæde sig af, så jeg følger efter.

Nu er jeg ikke religiøs, men der må altså være noget om det, for han er gudesmuk. Ti hi, og så er han naturligvis omskåret. Pikken står stiv, og blotter the purple head. Min mund løber i vand efter den. 

Han er ganske enkelt det smukkeste jeg nogensinde har set. Der kunne ikke være mere forskel på os. Hans smukke brune hud, mørke hår og brune øjne. Jeg er er bleg som en pattegris, lettere rødblondt med fregner på næsen og lyseblå øjne.

Jeg får også mit tøj af, selvom mine underbukser klister lidt til mine pubeshår. 

Vores stive pikke mødes i et nøgent kram. Abtin kigger mig i øjnene og udbryder, “shit, du er lækker, jeg må have dig”.

Han har allerede et godt fast greb om min pik, mens jeg regulerer temperaturen af vandet.

Mens vandet løber ned over vores kroppe, kysser vi hinanden dybt. Men jeg må smage den pik nu, så går på knæ, og får ham i munden. Har en hånd om hans næsten hårløse nosser, og sutter det bedste jeg kan. Abtin stønner så dejligt, da han sprøjter i min mund, sluger jeg det hele.

Abtin kysser mig, da jeg er kommet op igen. Han kan smage sin egen sperm nu. Men nu går han efter min pik, og snart efter sutter han løs. Jeg er så liderlig, at jeg sprøjter næsten med det samme. Nu så er det min tur til at spermkysse med min egen sæd.

Efter et hurtig skyller, og tørring, går vi ind på mit værelse. Det er nok ikke det klassiske drengeværelse. Jeg har en lyserød væg, og resten er hvide. Mine plakater er delvist afklædte unge popstjerner, samt enkelte stærkt pornografiske billeder af unge fyre. Min queen size bed er uredt, og der ligger en del tøj på gulvet. Min mor har opgivet mig, og nægter at rydde op efter mig eller gøre rent herinde. Over min seng hænger det kendte pride/regnbueflag.

Vi står begge splitternøgen med hver sin tøjbylt under armen, og kan pludselig se det sjove i det. Vi griner sammen og mødes i endnu et kys.

Abtin holder om mig og siger,” Viggo, du er smuk og dejlig, vil du være min kæreste”?

Jeg svarer med et kys. Det er ikke ord der er brug for lige nu.

Nu ved jeg, hvad lykke er.

Jeg snupper en ren t-shirt og et par joggingbukser. Abtin klæder sig på igen. Nu er der hygge med min søde mor i køkkenet.

Vi har stort set lige fået kaffe i kruset og smurt en bolle, før Abtin udbryder; ” vi er blevet enige om at være boyfriends, kan Viggo sove hos mig i weekenden”?

“Wow”,udbryder jeg, “skal du ikke spørge mig først”?
Abtin svarer kækt, “nej, for jeg vil have du skal med til vores indflytningsfest, og møde min familie”. 

Min mor rejser sig, og giver os begge et kram, ” tillykke til jer to, mon ikke du kan finde tid til at besøge din kæreste i weekenden”?

Jeg giver Abtin et kys, og siger højtideligt,”ja tak, jeg vil meget gerne komme”.
Abtin griner af den dobbelte betydning, og snart efter griner vi sammen. 

I løbet af ugen ved alle, at vi er sammen. Abtin insisterer på at vi holder i hånd og kysser, mens klassen kigger på.
Vi sidder dog ikke sammen i timerne, det er nok bedst, for vi skal jo følge med i undervisningen.

Da det bliver fredag, har jeg en taske med i skole. Så kan vi tage direkte hjem til Abtin. Jeg har hørt lidt om hans familie, der er to ældre søskende, der er flyttet hjemmefra samt en søster to år ældre end Abtin. Begge hans forældre er læger, faren har købt en praksis i byen, og moren arbejder på hospitalet. 

Hvad tager man med af tøj til en indflytningsfest? Min mor har insisteret på, at jeg tager mine nye sorte jeans med, og hun har endda strøget en skjorte. Men jeg har også en pæn t-shirts og nogle shorts i tasken. 

Efter skole bliver vi hentet i bil af moren. Hun kysser mig på kinden, og siger, hun har set frem til at møde mig, men så udbryder hun, ” Åh skat, jeg kan godt se, hvorfor du blev forelsket i ham, han er jo super cute”.

Er det bare pinligt?

Jeg er stadig højrød i hovedet, da vi sætter os ind på bagsædet, og Abtin kysser mig dybt.

Da bilen stopper, har jeg ikke fulgt med i, hvor vi er kørt hen. Men nu holder vi foran en lækker villa, med udsigt over fjorden. Der er allerede flere andre biler. Så jeg skal altså ind og hilse på. Det er altså ikke så nemt, når man er en genert teenager. 

Lige indenfor døren møder vi en ung mand, han er simpelthen Abtin gange to på alle leder, men også en utrolig flot fyr. 

Jeg rækker hånd frem og mumler Viggo. Men det går altså ikke i denne her familie, jeg får et bjørnekram og manden der tydeligvis er Abtins storebror, svarer “Mehmet”, men så fortsætter han, “nå, så det er dig, der har stjålet lille Abbers hjerte, du er da også en lækker fyr”.

Her taler man åbenbart ligeud af posen. Man må da sige, det lader til jeg er velkommen.

Abtin tager mig i hånden, og vi går gennem stuen ud på terrassen, hvor der står en del andre allerede. Jeg får kys på kinden af søster Sarah, hende der bor hjemme, og hans anden søster Mona, der står med et barn på armen. 

Der er også en del andre gæster, men de er sikkert kolleger eller andre bekendte. Ved et bord står faren, han skænker velkomstdrink op. Abtin trækker mig derhen, og siger højt,” far hils på min boyfriend Viggo”.
Faren stiller et halvfyldt glas fra sig, og giver mig et kram. Og så giver han mig et kys på munden, og siger, “dejligt at møde dig Abtin, taler næsten ikke om andet end dig”
Abtin spørger sin far; ” er det okay vi går lidt op på værelset, du ved, og lige hygger os lidt”.
Faren smiler og giver os hver et glas. 

Igen bliver jeg trukket afsted, men får lige indskudt, at jeg bør tage min taske med op.
Da vi er på hans værelse, låser Abtin døren, værelset er ret stort med en flot dobbeltseng og et skrivebord med en en stor gamer pc. Men der er også plads til et lille sofa, en stol og et lille sofabord. Abtin er allerede ved at tage sit tøj af, og jeg følger hurtigt efter. 

Nu er vi begge helt nøgne, og vores teen pikke er stive .Vi kysser og krammer, så lader vi os falde om på sengen. Jeg undlod med vilje ikke at spille pik i badet i morges, så mine nosser er godt spændte, og jeg trænger også til at smage Abtins sperm igen. Snart efter ligger vi i 69, og sutter begærligt på hinandens pikke. Han kommer først, og jeg sluger hver en dråbe boyjuice. Det bringer også mig til udløsning, og jeg fylder hans mund med min opsparede sperm.

Så kan vi endelig slappe lidt af, nu hvor det værste tryk er ovre. Vi bruger hans eget badeværelse, og tager en hurtig skyller under bruseren. Jeg kunne godt se på de andre gæster, at det var godt jeg havde skifte tøj med. Så nu er jeg præsentabel i lange bukser og skjorte. 

Der er super lækker mad på buffeten, og ingen siger noget til, at vi drikker lidt vin. Jeg taler med en del af gæsterne, og mange af dem rører ved mig og roder rundt i mit hår. Særligt Mehmet virker interesseret i mig. Jeg forestiller mig af Abtin bliver lige så flot og sexet, når han bliver ældre.

Hen af aftenstide, siger vi pænt tak og godnat til hans forældre. 

Nu er vi nøgne på værelset igen, jeg kan godt mærke, at Abtin har noget på hjertet. Og jeg spørger ind til, hvad han vil. Han indrømmer at han gerne vil kneppe mig sådan rigtigt i numsen. Jeg har ikke prøvet det før, kun leget med lidt med en dildo. Men jeg er parat til at tilbyde ham min jomfru røv. 

Abtin er forberedt, der er glidecreme i skuffen. Det er klart jeg er lidt nervøs, jeg er bange for at skuffe ham, hvis han ikke kan gennemføre det, hvis jeg kramper for meget. Men det her er det næste naturlige skridt i vores forhold, og jeg ønsker det mere end noget andet.

Vi ligger lidt og kysser, mens Abtins hånd glider rundt på min røv, og en finger leger lidt med mit hul. Og en enkelt finger finder vej op i mig.

Jeg stønner nu. Han kigger mig i øjnene, og spørger, “er du okay med det her”
“Jeg har glædet mig til det her meget længe, men klart jeg er lidt nervøs”

Han får mig op på knæ og albuer. Min røv og hul er nu frit tilgængeligt. Da jeg mærker hans tunge slikke sig vej op i mig, breder der sig en sensationel vellyst i mig. Nu smører han glidecremen op i mig, og først en så to fingre leger et lille stykke oppe. Min pik drypper af pre, men er ikke egentlig stiv. Jeg siger, “jeg er klar”.

Han går i stilling stående på gulvet, og jeg rykker, så min røv er i den rigtige højde til ham. Selvom han har smurt sin egen pik godt ind, vil min røv bare ikke lukke den ind. Han prøver nogle gange, men jeg kan ikke slappe nok af. Jeg kramper og det gør fandens ondt. Jeg vil helst ikke sige stop, men er ved at blive lidt frustreret. 

Han siger så, “prøv at presse ud, som om du skulle skide”. Jeg griner lidt, men pludselig kan jeg mærke hans pikhoved er indenfor. Han lader den hvile lidt, men begynder så at lægge mere pres på. med min nye teknik glider han flot op i mig, og jeg er super stolt, da jeg kan mærke hans nosser på mit mellemkød.

Han knepper mig rigtigt nu i et godt og stabilt tempo. Jeg kan høre han nyder det. Men jeg er i himlen. Det her er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Han udbryder, “jeg er tæt på nu”. Til min store overraskelse, får det min egen pik til at sprøjte, selvom den kun er halvstiv, og jeg ikke har rørt ved den. Han tømmer sig oppe i mig, og der kommer sjove lyde ud af hans mund. Så bøjer han sig ned over mig og kysser mig i nakken, og siger, “Tak min skat”.

Vi ligger lidt og holder om hinanden, og kommer ned fra de orgastiske højder. Ret hurtigt efter sover vi begge to.

Jeg vågner ved at solen strømmer ind gennem vinduet, og rammer mig lige i ansigtet. Abtin ligger og hviler på sin albue, og kigger intens på mig, og siger så, “godt du er vågnet smukke, jeg er klar til en omgang mere”.

slut på første del….tænker der kommer flere afsnit…men så giver du nok novellen stjerner 😉

Læs næste del…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 17

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Viggo del 2 - Kærester - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*