Viggo del 2 – Kærester

4.5
(29)

Læs forrige del…

Jeg smiler og giver min kæreste et kys.

“Jeg bliver vist nødt til at tisse først, men så kan du få mig”

Helt nøgen går jeg ud på badeværelset. I døren møder jeg Mehmet. Han tjekker mig ud, og siger så, “ Abber er sgu heldig, du er jo smuk og sexet”.

Så giver han mig et kys på panden, og går hen til sit eget værelse. Det er først nu, det går op for mig, at min pik er banke stiv, det er vel naturligt i min alder, og vel okay, at han så mig sådan her..

Med lidt besvær får jeg tisset, men jeg vasker også lige mit numsehul. Inde på værelset har Abtin lagt en hovedpude midt på sengen. Nu skal jeg lægge mig på ryggen med puden under min røv. Så skal mine ben bøjes godt opad mod mit hoved. Han har helt klart planlagt det her i mindste detalje. Jeg leger gerne med.

Igen mærker jeg hans tunge mod mit hul. Det er vidunderligt. Han virker dog en smule utålmodig, eller måske trænger han bare. For to fingre godt smurt ind i glidecreme kommer op i mig. Det gør lidt ondt, men jeg undertrykker det. Ved jo, hvad der venter.

Min elsker finder på plads ved indgangen til mit hul. Jeg kan mærke hans pikhoved på min ringmuskel. Jeg smiler og nikker, hvor er det skønt med øjenkontakt i denne her stilling. Abtin er meget koncentreret, og presser sig op i mig. Det gør virkelig ondt, men kun et lille minuts tid. Han griber om min pik, og spiller mig i samme takt, som han knepper mig.

Jeg sprøjter op ad min mave. Hans hånd er også godt smurt ind. Nu fører han sin hånd op til min mund, så at jeg kan slikke den ren. Han kommer oppe i mig, og han stønner højt.

Abtin lægger sig ovenpå mig, og hvisker i mit øre, “Viggo, jeg elsker dig”.

Jeg kan også mærke, at det her ikke bare er to horny teen drenge, men at der er ægte følelser mellem os. Jeg erklærer naturligvis også min kærlighed til ham. Vi griner lidt, da hans slappe pik glider ud af mit hul. Vores kroppe er klistret til af min sperm.

Ugenert går vi nøgne og sexsvedige ud for at tage et bad. 

Da vi er færdige i badet kan vi høre der er liv i huset, og der dufter stærkt af kaffe og morgenmad. Vores teen maver rumler i kor, så vi skynder os med at få lidt tøj på. Jeg napper et par shorts og en pæn t-shirt fra min taske. 

Jeg er den eneste hvide-blege-ginger dreng til morgenbordet. Familien, hvor de fleste nok har overnattet, taler heldigvis alle dansk. Men jeg føler mig lidt på udebane. 

Hurtigt bliver min person til et samtaleemne. Alle har spørgsmål til mit liv og situation. Højrød i hovedet prøver jeg at svare. Der er også spørgsmål til min seksualitet, shit, det havde jeg ikke lige ventet. Abtin kommer mig heldigvis til undsætning, “Jeg var da nødt til at score klassens lækreste dreng den første dag på min nye skole”. 

Alle griner og smiler, mens vi kysser.

Senere sidder vi og kæmper en kamp i et pc spil på hans værelse. Vi vinder lidt på skift, og er ret optaget, da det banker på døren. Det er Mehmet, der stikker hovedet ind, og siger; “ Nå I har tøj på, jeg ville lige sige hej, for jeg kører søster hjemad nu”.

Abtin rejser og krammer sin bror, og jeg kan mærke at Mehmet også vil kramme mig. Så jeg rejser mig også, og får et dejligt kram, men også en hånd på min numse. Tror sgu at han kan lide mig.

Abtin går hen og låser døren. Så kigger han sigende på mig, mens han begynder at klæde sig af. Jeg ved naturligvis godt, at vi skal elske nu. Mit tøj kommer også hurtigt af, der er jo kun en t-shirt og et par shorts. Abtin kigger på mig, og siger, “ jeg bliver altså nødt til at kneppe dig en gang til før du skal hjem”.

Det er jeg helt med på, og går i doggy på sengen. Kan man blive afhængig af at få pik? Jeg tror det bestemt. 

Denne gang bliver det en lang og blid omgang sex. Han har ingen hast med at gøre sig færdig i mig. Jeg nyder virkelig, at han roligt glider ind og ud af min røv. Jeg kommer dog ikke selv, og det er helt okay, men efter en dejlig lang tid, sprøjter min boyfriend oppe i mig. Det her er ægte, vi knepper ikke, vi elsker. Men jeg kan smage min egen røv, da jeg slikker ham ren. Det er egentligt ret frækt.

Jeg tager blot et par rene underbukser på, og lader hans sperm blive oppe i mig. Nu må den selv finde ud, eller blive i min krop. Jeg ringer hjem til min mor, og lover at vende hjemad snart..

Jeg pakker min taske, og sammen går vi ned for, at jeg kan takke forældrene for at jeg måtte komme forbi og overnatte. Jeg får at vide, at jeg altid er velkommen. Faren tilbyder straks at køre mig hjem.

I bilen fortæller faren, at de er rigtig glade for, at jeg er sammen med Abtin. Det gør dem trygge at vide, at jeg er en ordentlig dreng, og at Abtin ikke søger andre steder. Jeg kan mærke, at han ved, vi har sex, og at det er okay. Jeg får både et kram og et kys foran min opgang.

Min søde mor har bagt en kage, til vores eftermiddags hygge. Jeg fortæller om indflytningsfesten og om familien. Indrømmer også, at vi har sex, og at jeg er forelsket i Abtin. Min mor er glad på vores vegne. Hun tilbyder at lave noget aftensmad til os på fredag, og at han godt må sove her. 

Jeg skynder mig at skrive til ham. Han svarer hurtigt med et dickpics, og en besked om at han glæder sig allerede. Hvor er det vidunderligt at være forelsket. 

Da jeg om aftenen er kommet i seng, ligger jeg og tænker på vores forhold. Jeg har jo været bund, når vi elskede, det er jeg sådan set godt tilfreds med, men overvejer alligevel, hvordan det ville være, at være top. Er ret sikker på, at Abtin har kneppet før. Må vist lige høre om hans tidligere erobringer. 

Skoleugen forløber helt normalt. 

Endelig fredag. Abtin har en weekend taske med i skole. Han fortæller alle i klassen at han skal hjem og sove hos mig. Mange i klassen ønsker os god weekend.

Min mor har lovet lasagne. Det er hun simpelthen fantastisk til at lave. Der er dog mange grøntsager i og altid salat og hjemmebagt brød til. 

Der er hjemmebagte boller og kaffe i køkkenet med min mor, men også en vase med to regnbueflag. det er tydeligt at min mor er vild med Abtin. Han er sgu også en lækker steg, og så har super fine manerer og taler kultiveret.

Efter en god times tid siger min mor, “Nå drenge nu skal jeg igang med at lave noget aftensmad, mon ikke I har noget i først skal have ordnet inde på værelset”?

Jeg rødmer lidt over, at min mor ved, vi skal ind og bolle, men det er også fedt, at hun ved ved vi trænger.

To minutter efter ligger vi nøgne på min seng. Jeg har købt glidecreme. Jeg har også tænkt over hvilken stilling jeg gerne vil prøve. Så noget god gay porn og blev inspireret. Jeg smører selv mit hul og ligger mig på kanten af sengen med benene oppe. Abtin skal stå op og have fri adgang til mit hul og pik. Den er han helt frisk på, og efter at have smurt sin pik, presser han sig op i mig. Det går bedre for hver gang. Smerten forsvinder rimeligt hurtigt. Han knepper mig ret hårdt, tror drengen er lige så liderlig som mig.

Hvor er det skønt at mærke ham oppe i mig igen. Det stimulerer hele min krop. Efter nogle hårde stød sprøjter spermen ud af mig, jeg får faktisk noget af det i munden selv. Så kommer han. Så smukt at se på hans ansigt mens han får sin orgasme.

Jeg får tårer i øjnene af glæde og min store kærlighed til ham. Jeg føler mig elsket.

Da vi ligger og kysser efter sexen, siger jeg, “Det var så dejligt skat, men i aften knepper jeg dig”.

Hvis du vil vide, hvordan det videre går med Viggo, må du vente til tredje del. Men det koster dig nogle stjerner herunder 😉 

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Stemmer: 29

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Viggo del 1 - den nye dreng i klassen - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*