Bikepacking 3

4.8
(12)

Trods den seneste uges eventyr har jeg endnu ikke direkte opsøgt fyre for sex, det virker som en ny grænse at overskride. Efter sidste aften har min tur ændret karakter, det er blevet klart for mig, at fyre sgu’ kan byde på noget som piger ikke kan, og det tænder mig vildt. Jeg tænker efterhånden mere på pik og de hotte fyre jeg har mødt end på at finde de bedste ruter. Jeg holder lige pause i vejkanten, smider cyklen i grøftekanten og lægger mig i solen. Jeg må sgu hellere vænne mig af med det her bøssesjov, stoppe mens legen er god … men for fanden, solen varmer godt, og min stav vokser sig stiv under strålerne. Hvorfor helvede har jeg ikke gjort det her noget før? Jeg er helt glad for at min kammerat ikke er med, jeg ville sgu aldrig have haft disse oplevelser med ham. Kan jeg bare trække en streg nu og sige aldrig mere?

Jeg hiver lige telefonen frem og logger ind på Scruff. Skal jeg slette den app og sige stop? Hmm, der er et par interessante fyre i nærheden, min pik rykker i cykelshortsene, hva’ fanden, mon en af dem er med på noget lir? Der går ikke længe før der lyder et ‘ping’ og en besked kommer op. – Hey, hot profile, any chance of you passing Swansea? Det er selvfølgelig ingen af de to. Ingen foto, ingen beskrivelse, ingen antydning af vægt, en alder som om han kunne være min far og cirka 100 km væk. Han er sikkert grim og klam. Hva’ fanden tror fyren? At jeg er et postordrekatalog? – Sorry, best of luck, bliver svaret. 

Jeg sender en besked og et foto til en af de to fyre i nærheden. – Hi I’m Jesper, friendly cyclist passing through, are you up for some fun? Jeg får hurtigt et svar. – Hey buddy, I’m Alex, that will be awesome. I get home from work at 5:30pm and would love to have you around. Godt at jeg har mad til resten af dagen, for nu cykler jeg rundt med en synlig ståpik i shortsene i forventning om hvad der mon vil ske. Bliver det her min sidste gang skal det fand’me også være godt. Fyren er akkurat så sexet som på hans foto, og hans ansigt lyser op i et smil da han ser mig. I kontrast til mine tidligere møder kender vi begge forventningerne om rå og direkte sex, og der er ingen ‘straight guys fooling around’ hæmninger. Jeg kaster mig ud i det. 

– Hey gorgeous, wanna fuck, spørger han. – Hell yea, svarer jeg, you’re hot as hell. Jeg lægger armen om hans skulder og giver ham et dybt tungekys. – Okay with raw? fortsætter han. – You bet, svarer jeg. – Cool, rammerne er sat og vi kan kaste hæmningerne til side. Ikke noget med at fumle med kondomer. Han elsker mit cykeltøj og tager sig tid til at mærke mig og gnubbe min stav gennem stoffet, mens jeg flår hans tøj af. Han dufter af mand og motorolie, jeg lader tungen løbe over hans bryst for at rigtig smage ham. Han trækker langsomt mine shorts ned til staven titter frem. 

Han stikker hånden ned og giver den et fast klem. – So it is true, vikings have big cocks, griner han, that’s why we let you guys conquer Britain. Your ancestors came to loot, steal our women and fuck our monks. Han trækker shortsene over mine fødder og min pik er langt om længe fri. Han lægger sig overfor mig i 69 position, hans stive stang stritter indbydende mod mit ansigt da han sluger mit jern. Jeg har ikke slikket pik siden jeg var teenager og tøver lidt. Hvordan mon den smager? Jeg holder om hans stav, glider forhuden tilbage og slikker forsigtigt hovedet, han er ren og smager af moskus, kanel og salt. 

Efter min smagsprøve dykker jeg ind og giver hans stive jern min totale opmærksomhed. Jeg sluger hans stang til roden, suger og sutter på pikhovedet, og Alex skiftevis slikker min pik og giver mig et opmundrende, – yeah fuck Jesper, just there, aarrhh you feel good… vi går til den i fem minutter med sutteri, så rækker han mig sin telefon. – Shoot a video of me sucking your cock, siger han. Jeg får kameraet i gang og filmer min stive pik glide ind og ud af hans mund, han gør sig umage med at vise den frem og kigger lige ind i kameraet mens han slikker undersiden af mit pikhoved. Hold fast hvor det tænder mig at filme min pik blive slikket. 

– Fuck me Jesper, siger han så, I wanna feel your viking cock inside me. Han finder noget glidecreme og smører min stang og sit hul. Jeg filmer videre da han sætter han sig hårdt på min pik. Den svupper nemt ind i hans stramme hul og jeg knepper ham dybt og hårdt. – How do you like my big dick, spørger jeg. – You feel awesome, svarer han, pump my arse with your tool. Sveden springer frem på min pande mens jeg råboller hans hul. Vi varierer tempoet og dybden, men pludselig hopper han af. – Ride me from behind, siger han og placerer sig på alle fire på sengen og jeg placerer mig mellem hans ben. Jeg filmer min pik glide dybt ind i hans indre, og jeg knepper ham i lange seje stød. Jeg er lige ved at komme da …

– Turn around, kommanderer han, your turn to get drilled! – Hva’ fanden, jeg er sgu top! Jeg havde aldrig i livet tænkt mig at tage en pik op i røven, og nu forventer han at vi bare kan skifte. Mon det gør ondt? Jeg har sgu aldrig opfattet mit hul som noget der kan give mig seksuel tilfredsstillelse. Alex fanger min panik, – I can’t believe you’ve never been fucked before. – No, svarer jeg. – Don’t worry, relax I’ll be real gentle, opmuntrer han. Han tager noget glidecreme og masserer mit hul med sine fingre, han tager sig god tid, og trænger gradvist dybere og dybere ind. Det føles meget underligt da hans finger første gang trænger gennem ringmusklen. Hans pegefinger roterer i mit hul, han finder min prostata og jeg begynder rigtig at nyde det. Så er det pludselig tomlen der trænger ind, lidt efter har han to fingre indenfor, så er det begge tomlerne der nænsomt udvider min muskel. 

Da det er allerbedst tager han fingrene ud. – Hvad fanden, han skal sgu’ ikke stoppe nu! Pludselig er det pikken der prøvende glider ind og ud igen. Jeg er bare så klar, den vil jeg sgu’ ha’ mere af. – Fuck me Alex, stønner jeg, han løfter op i mine ben og lader pikken glide helt i bund. For fanden hvor han fylder mig op, jeg havde aldrig tænkt mig, at noget kunne føles så dejligt. Han begynder at pumpe sin pik i langsomme, forsigtige bevægelser i mit hul. Min usikkerhed forsvinder langsomt mens hans stød bliver dybere og dybere. – Yeah Alex, feed me your cock, mumler jeg, og han hamrer mig hurtigere og hurtigere. Han løfter mine ben op over skuldrene. Det gør at hans pik rammer min prostata. Jeg er i ekstase, hvorfor fanden har jeg aldrig ladet nogen bolle mig før?

Uden at trække sig ud vender han mig om, så jeg sidder på hans skridt. Jeg åbner øjnene og ser lige ind i et spejl på væggen. Jeg ser mig selv blive råkneppet af Alex, og synet af at han hamrer mit hul tænder mig ekstra. Min pik rejser sig igen over synet. – You like being fucked? spørger Alex. – Oh yeah Alex, fu- fu- fuck me hard, stammer jeg. Alex har overtaget telefonen. – You like my raw cock barebacking your hole, fortsætter han. – Fuck yeah, Alex, stønner jeg. Han knepper mig vildere og vildere og jeg møder grådigt hans stød. Jeg løfter overkroppen mod hans, jeg er næsten i trance nu. Hans arme holder fast om mig mens han pløjer min røv, alt andet i verden er ligegyldigt. Kun Alex og hans stive pik betyder noget nu. Jeg stirrer ham i øjnene i spejlet og begynder at rykke den af. Jeg er bare så tæt på at komme. Hans stav puler mig hårdt og hensynsløst og han bider mig let i øret. Pludselig udstøder han et primalt råb, og jeg mærker hans pik spasme mens han pumper sin varme sperm dybt inde i mit hul. Jeg skyder ladning efter ladning over hans seng, noget af spermen rammer spejlet. Vi klasker sammen, jeg mærker hans pik gradvist blive slap indtil den stille glider ud. 

– Fuck Jesper, that was the best, stønner Alex. – Amazing, svarer jeg udmattet, og vi ligger lidt tid i tavshed. – Thanks dude, siger han og kysser min pande. Need a shower? – You bet, svarer jeg og går under bruseren. Vi bliver lidt generte med hinanden igen, han har kneppet min røv og min sjæl, og jeg kender ham sgu ikke engang. Jeg finder et håndklæde, tørrer mig og kigger ned mens jeg tager tøjet på. – Relax dude, it was awesome but it’s only sex, griner han, we’re not getting married. Alex har ret, selvfølgelig, men denne oplevelse har indviet mig i hvad fyre kan gøre sammen. Han ved ikke hvor meget det har ændret mig. – Send me that video, siger jeg. Han får mit telefonnummer, og videoen tikker ind. 

Jeg cykler videre endnu en utrolig oplevelse rigere. Da jeg når mit hotel om aftenen smider jeg mig udmattet på sengen. Jeg flår tøjet af, tager telefonen ud, og spiller langsomt pik mens jeg ser os bolle råt og vildt i videoen. Jeg ser ham sutte min pik … jeg ser min stivert pule hans hul … jeg ser ham kneppe mig hårdt og brutalt. For helvede hvor var det hot, og det har tændt en umættelig pikhunger i mig. Jeg pumper stangen vildt og uhæmmet med hånden, til jeg sprøjter dagens sidste ladning ud over brystet til Alex’s primale skrig. For fanden hvor er det vildt at ha’ sex med fyre. Jeg må simpelthen ha’ mere pik. 

Shit! Det rammer mig som et lyn, at nu er jeg sgu gået over stregen. Indtil i dag kunne jeg slå det hen som noget jeg kunne stoppe, men det kan jeg ikke efter denne følelsesmæssige rutsjebanetur. Jeg kan sgu ikke længere bare gå tilbage til kedelig søndagssex under dynen med Ellen. Hvad fanden skal jeg gøre? Jeg vil helt klart kræve fyre og pik når jeg kommer hjem. Skal jeg være hende utro uden hendes viden? Det lyder sgu ikke så sejt, men hvordan kan jeg fortælle hende om mine spirende bøsse tanker uden at rive familien i stykker? Hvordan vil hun tage det? Vil hun bare tage børnene og skride, eller vil vi mon være i stand til at dele en lækker fyr engang imellem? Jeg har pludselig fået meget at bekymre mig om …

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 12

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*