Carlo – Min storebror knepper mig

4.7
(13)

Hej , jeg er Carlo. Jeg er en glad og frisk dreng på 13 år. Jeg har lyst halvlangt hår, og er tynd og ikke ret stor i forhold til mange af mine klassekammerater. Men jeg har masser af charme og selvtillid, og er faktisk ret populær. Mange skal lige røre ved mig, klemme mig, eller lege lidt brydekamp. Selv en del voksne kan ikke holde fingrene fra mig. Pigerne i klassen skal lige massere mig lidt på ryggen, og jeg sidder ofte på skødet af mine venner.

Men jeg elsker det. Kan ikke få nok, er vel nærmest blevet afhængig af det.

Nu skal du høre om min familie. Min storebror Lucas er 16. Han er alt det, jeg ikke er. Høj, muskuløs, er god til al sport og så har han en ret stor pik…ti hi…mere om det senere.

Mine forældre er super søde. Min far arbejder i et transportfirma. Da jeg var mindre syntes jeg, det var sejt, at kan kunne køre rundt med en kæmpe lastbil. Men han sidder mere og mere på kontor efterhånden. Min mor er også kontordame, og arbejder mest med regnskaber. Altså en helt almindelig dansk kernefamilie…og dog.

Vores lejlighed er kun på tre værelser. Så jeg har altid delt værelse med Lucas. Det har ikke været noget problem. Vi har hver vores hjørne. Lucas har lavet sit teenage sted, med sportsplakater og et arbejdsbord med hans spille computer. Jeg har lego modeller stående på hylder og en dino plakat. Okay, jeg er nok lidt barnlig.

Det gav mest mening og bedre plads, at vi satte vores senge sammen på midten i værelset. Så man kan godt sige vi sover sammen. 

Vi er meget kærlige i min familie. Vi kysser hinanden og kæler, og vi er ikke generte over vores kroppe. At gå nøgen rundt er naturligt for os.

Lucas og jeg kysser naturligvis også, og et godt og kærligt kram er vigtigt, når vi skal sove. 

Men det måtte jo ske, dengang da Lucas kom i puberteten, fik jeg en helt ny interesse; Min storebrors udvikling. Jeg fulgte med i hvert et hår, der kom til syne, at hans nosser blev større og faldt på plads i pungen, at der kom hår under hans arme selv hans duft af teenager gjorde mig skør. Jeg havde jo tit stimuleret hans drengepik og givet ham tørre orgasmer, men nu fulgte der sperm med. Jeg slugte hver en dråbe.

At gå videre til analsex, var en naturlig udvikling for mig. Lucas var heldigvis frisk på ideen. Vi fandt glidecreme i skabet på badeværelset. Jeg indrømmer, at det gjorde ondt de første gange, men jeg lærte at give slip og Lucas lærte at læse min krop. Fra nu af fik jeg pik mindst en gang om dagen. 

Der gik vel en uges tid, før der stod en stor tube glidecreme på mit bord. Som sagt har jeg søde forældre. Og lejligheden er ret lydt, og så er jeg måske heller ikke den mest stille under sexen. Jeg hørte min far sige; boys will be boys.

De første par måneder holdt vi os inde på værelset, når Lucas trængte, men når vi lå og så fjernsyn sammen, behøvede han blot at sende mig et sigende blik, så hentede jeg cremen og tog min bukser af. Mine forældre smilte bare, og lod os gøre os færdige. 

Min mor tog dog en snak med mig, og spurgte ind til om jeg var glad og tilfreds, og ikke følte at min storebror misbrugte mig. Men jeg kunne forsikre hende om, at jeg elskede det, og at jeg nok altid havde vidst at jeg ville være sammen med fyre seksuelt. Og at min største tilfredsstillelse var at gøre andre glade. 

Lucas har en del kammerater, og da man godt må få en øl og hænge ud hjemme hos os, var der ofte mange gæster. Så sørgede jeg for at vise mig om ikke helt nøgen, dog i så lidt tøj som muligt, og stille mig på måder, så man kunne se min villige numse vimse rundt. 

En aften, hvor drengene havde fået en del øl, og mine forældre var i biffen. Smurte jeg mit hul, og tog et par røde jockstraps på. Intet andet. Så gik jeg ind i stuen. En lækker fyr på 17 som min bror går til fodbold med, viste straks interesse. Jeg satte mig på skødet af ham. Og efter lidt hyggelig snak og en smule vrikken med numsen, kunne jeg mærke, at han blev stiv. 

Han spurgte ligeud Lucas, om han måtte kneppe mig. Det fik han lov til.
Jeg gik lydigt på knæ, og fandt hans stive pik frem fra bukserne, og begyndte at sutte. Det vakte en del interesse fra resten af selskabet. Der kom høje tilråb, og fyrene begyndte at mærke på deres buler og rette lidt på sagerne. 

Så lagde jeg mig på knæ på sofaen, og tilbød mit hul. Det signal forstod han godt. Og så fik jeg pik.
Jeg klynkede højt, og fortalte, hvor dejlig han var, og hvor meget en sulten pik luder jeg var.

Han sprøjtede dybt oppe i mig, men nu var andre ved at være klar,. Jeg kunne se at flere havde fået deres pik frem og stod og legede med den, mens de ventede på deres tur. Lucas var den sidste, men så havde jeg også fået nok. 

Fra den dag af, fik Lucas venner på besøg, som tog det for givet, at jeg, eller rettere min mund og numse, var en del af aftalen. Det fungerede fint for alle.

På et tidspunkt fik Lucas en pige kæreste, og det tyndede lidt ud i hans lyst til mig. De var meget hjemme hos hende og sammen med andre par. Men mine lyster og behov var ikke aftaget den mindste smule, snarere tværtimod. 

Det stod klart for mig, at jeg måtte finde mig en boyfriend. Men det løste sig på bedste vis. En af de fyre, som min bror kendte, havde hørt om mig, og da han var bøsse, ville han gerne møde mig. Så efter lidt facetime og lidt søde beskeder frem og tilbage blev der aftalt en date. 

Jeg gjorde mig pænt i stand, og Peter hentede mig hjemme. Han hilste på mine forældre og lovede at bringe mig tilbage næste dag. Peter er 17, og går på fagskole for at uddanne sig til håndværker. Okay, vi ved alle godt, at det er ulovligt at have et seksuelt forhold til en mindreårig, men mine forældre stolede på mig. Jeg bliver jo også 14 til efteråret. Måske vidste de, at jeg ville opsøge sex under alle omstændigheder, så måske var det bedre med en fyr de kendte. 

Vi gik på pizza restaurant, og jeg fik en cola. Men det var tydeligt, at han ville have mig, så nu skyndte vi os bare hjem til ham. 

Det tog ikke mange minutter, så lå vi nøgne på hans seng. Fuck han er nice.

Jeg fik pik tre gange den nat. Det her føles helt rigtigt. 

Vi er nu officielt kærester. Jeg glæder mig til vores fremtid sammen.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 13

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*