Nico’s matematik (Afsnit 6)

4.4
(7)

Har du ikke læst forrige episode endnu – kan du læse den her…

Jeg vågnede ved, at bruseren i badeværelset kørte. Jeg kiggede på min telefon og så, at klokken var ti. Shit, jeg var gået ud som en sten og havde sovet som en sådan en også. Efter lidt tid stoppede bruseren, og Nico kom ind på værelset. Jeg måbede lidt. Han havde håndklædet om halsen og stod i et par lyseblå briefs som havde en hvid kant. Hans pik hvilede perfekt i dem. ’Nå, godmorgen din sovetryne… Er du veludhvilet?’, sagde Nico grinende. ’Det må jeg da være efter den søvn’, svarede jeg søvnigt. ’Fuck, du ser fræk ud sådan der’, var det næste, der røg ud af mig. Nico smilede og vendte sig om. Hans røv sad perfekt i de briefs. Han drejede sig rundt igen. Det var som om hans pik havde hævet sig lidt i underbukserne. ’Skal jeg lave noget morgenmad eller…?’, sagde han spørgende. ’Nahh, jeg tror lige jeg skal have et bad, og så ser vi…’, sagde jeg og blinkede til ham. Jeg stod ud af sengen og gik hen mod ham. Vi kyssede, og jeg førte min hånd ned til hans bule. Den løftede sig en smule mere, inden jeg slap og gik ud på badeværelset.

Jeg tog et godt langt bad. Jeg tørrede mig derude men tog ikke noget tøj på. Jeg gik tilbage på værelset med min pik i halvstiv tilstand. Nico lå på ryggen i de lyseblå briefs og kiggede på sin telefon. Han lagde den væk og smilede. Hans pik var halvstiv, kunne jeg se. ’Ser du porno?’, grinede jeg. ’Det behøver jeg sgu da ikke, når du render rundt her..’ Vi grinede.

Jeg gik hen til sengen. Jeg lod min hånd køre over den halvstive bule. Den voksede hurtigt til stiv. Det lignede, at den prøvede at komme ud af underbukserne ved kanten. Min egen pik stod ud i luften.

Jeg kravlede op i sengen og satte mig på skrævs af Nico. Jeg kravlede op ad hans krop, så min pik var ud for hans mund. Han tøvede ikke og tog den i munden og suttede til. Det føltes vidunderligt. Efter lidt trak jeg den ud af hans mund og bevægede mig nedad hans krop. Mit hoved mødte den stive bule. Jeg førte min næse og mund langs bulen. Det duftede af nyvask. Så tog jeg fat i kanten af de lyseblå briefs og løftede forsigtigt underbukserne ud over den stive pik og ned under Nicos boller. Synet, der mødte mig, var fantastisk. Nico havde fjernet sin lille dusk, og den smukkeste glatte pik pegede stiv op i luften. ’Kan du lide det?’, spurgte han. Jeg kunne jo godt lide hans lille dusk, men det her trumfede det totalt. ’Det er SÅ lækkert’, sagde jeg let pustende. Som det næste tog jeg hans pik i munden og suttede løs. Jeg tog den så langt ind, at jeg nåede helt ned til roden og kunne mærke den glatte hud, hvor der før var nogle fine hår. Jeg trak langsomt min mund tilbage op af skaftet og suttede videre. Nico stønnede, og den nu velkendte smag af præsperm strømmede ud i min mund.

Nico rykkede på sig og trak sine underbukser helt ned og tog dem af og smed dem på gulvet. Han satte sig op, så vi sad overfor hinanden på knæ. Han førte sit hoved ned til min pik og suttede mig igen. Det føltes helt igennem lækkert. Nico tog pikken ud og pressede min forhud lidt. Noget præsperm tikkede frem, og Nico slikkede det væk, inden han slap min pik. ’Vend dig om og læg dig ned’, sagde han så. Jeg sagde ikke noget. Vi rykkede på os, så jeg lå med hovedet i hovedenden og på maven. Nico bevægede sig om bag ved mig.

Nico lagde sig oven på mig, og jeg kunne mærke hans stive pik lægge sig i min revne. Det rykkede i mig, og jeg begyndte at stønne i nydelse. Nico løftede sig lidt, så han kunne bevæge sin pik frem og tilbage i revnen. Også han begyndte at stønne og puste. Så løftede han sig endnu mere, og han begyndte at kysse min ryg og lænd og dernæst på mine baller. Det føltes totalt lækkert.

Nico tog fat i mine lår og spredte dem. Jeg gjorde ikke modstand, og jeg kunne mærke min røv åbne sig og mit hul blotte sig. ’Det glatte hul ser fucking frækt ud – er du klar til, jeg slikker det…?’, stønnede Nico. ’Hm hm..’, var det eneste, jeg kunne få ud.

Som det næste mærkede jeg Nicos tunge mod mit hul. Det gippede let i mig, og Nico stoppede kort. Så satte han tungen mod hullet igen. Jeg slappede af, og så slikkede han løs. Han gik virkelig til den, da han var kommet i gang. Han slikkede på selve hullet, rundt om det og kyssede hullet. Jeg lå og vred mig i nydelse. På et tidspunkt pressede han tungen mod mit hul, så spidsen kom lidt ind i mig. ’Århh åhh’, skreg jeg i nydelse. Det føltes helt fantastisk.

Efter lidt tid tog Nico fat i mine hofter for at løfte mig lidt op på knæene. Jeg hjalp til og stod på alle fire. Nico førte sin hånd rundt om mig til min pik. Den bankede kæmpestiv derudaf. Han kørte den lidt af, og jeg stønnede. Han fortsatte, mens han lagde sin egen stive pik ind i min revne. Så kørte han den lidt frem og tilbage igen, mens han kørte min pik af. ’Århh, fuck fuck, jeg kommer’, skreg jeg, da jeg mærkede min krop spænde. Nico slap min pik og trak sin egen væk fra min revne. Spændingen forsvandt, og jeg kom ikke endnu. Jeg kiggede ned på min pik, der pulsede vildt. Nico stønnede. ’Må jeg prøve at kneppe dig…?’ stønnede han så. Jeg tøvede lidt.  ’Ja, men roligt…’, var mit liderlige svar.

’Hvad med kondom…?’, spurgte Nico. ’Prøv bare først om vi kan, og vi kan lide det… Jeg har noget glidecreme i tasken. Prøv at tage lidt på og se hvordan det går’ sagde jeg mens jeg stadig pustede. Nico fandt hurtigt den lille prøvetube med glidecreme. Han åbnede den og puttede noget på sin pik.

Jeg bøjede mig forover og strittede mit glatte hul i vejret. Jeg kunne mærke, at Nico begyndte at slikke mig igen. Det føltes sindssygt og igen havde jeg følelsen af, at jeg skulle komme. Nico fjernede sit hoved fra hullet. Jeg kunne fornemme, han nærmede sig mit hul med sin pik. ’Jeg prøver…’, stønnede han. ’Hvis du føler du kommer så træk dig lige ud…’, pustede jeg. Jeg skulle ikke lige have sperm i min røv. ’Ja, klart’, svarede Nico stønnende.

Nico satte sin pik mod mit hul. Han lod den være der lidt, inden han begyndte at presse. Det gjorde temmelig ondt og intet skete. Det var ligesom om, han gav op, men så slappede jeg mere af, og hans pik gled langsomt ind. Det strammede men føltes helt igennem vanvittigt godt. Igen var det som om, at spændingen røg igennem min krop, og jeg skulle komme.

’Årh åh århh’, stønnede Nico, da det meste af hans pik var inde. ’Fuck, det er godt’, hviskede han. Han trak den lidt tilbage og kørte den så frem og ind i mig igen. Så var det som om, han gik i panik. ’Åh shit shit shit… Fuck, jeg kommer…!!’, råbte han. Han trak sin pik tilbage men for sent. Jeg kunne mærke et varmt skud sperm, der fløj ind i mig. Så røg Nicos pik ud af mig, og jeg mærkede endnu et skud røg ud på mine baller. Jeg var lidt rystet men spændingen røg nu uimodståeligt igennem mig. Jeg kiggede ned på min pik og uden at den blev rørt, fløj der et skud sperm ud af den. Jeg stønnede vildt. Endnu et skud fløj ned på lagenet efterfulgt af et til. Samtidig fløj der mere sperm ud på min røv fra Nicos pik. Vi stønnede vildt.

Orgasmen aftog og vores pusten blev afdæmpet. ’Åh nej, det må du virkelig undskylde…. Det gik bare stærkt, og jeg kunne ikke holde det’, sagde Nico bedrøvet. Jeg slappede af i mit hul og kunne mærke noget varmt glide ud af hullet. Det var Nicos skud. ’Fuck, det kommer ud der…’, sagde han overrasket. Jeg grinede lidt. ’Rolig, sket er sket – og det var mega frækt… Måske du bare skulle have kneppet videre, mens du kom…’, sagde jeg og blev tændt ved tanken. ’Jeg nåede næsten ikke at kneppe dig jo… Arhh, øv…!’, sagde Nico skuffet. ’Det kan jo være du får en chance til…’, sagde jeg kækt. ’Men fuck det føltes lækkert at have din pik i mig!’, sagde jeg ærligt. Nico smilede. ’Jeg så godt hvordan du sprøjtede… – fuck det tændte mig’, sagde han så. ’Jeg tror måske, vi skal skifte lagenet igen’, sagde jeg undskyldende. ’Vi starter lige med at tørre det op… Hvad hvis der nu kommer mere…’, sagde Nico.

Vi tørrede alt op så godt vi kunne. Pletterne på lagenet kunne vi jo ikke få væk, men der var ikke så vådt bagefter. Vi fik tørret vores pikke rene og jeg min røv, inden vi lagde os ned i sengen. ’Hvornår kommer dine forældre..?’, spurgte jeg. ’De har skrevet, de er her kl. 16’, svarede Nico lidt sørgmodigt. Klokken var blevet 11. ’Vil du have noget at spise?’, spurgte Nico. Jeg lå lidt og tænkte. ’Hvad med at jeg lige tager en skyller til, og så er der måske plads til en tur til, hvor vi når noget mere… Så stresser vi heller ikke..’, sagde jeg spørgende. Jeg var så hooked på mere lige nu. ’Hallo frækkert….’, svarede Nico. ’Men helt seriøst… Kan du læse mine tanker…?’. Jeg grinede, kyssede ham, tog lige et ekstra kig på hans halvstive glatte pik, inden jeg rejste mig og gik ud for at tage et hurtigt bad.

…………. (Fortsættes) / Nic

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Trackback / Pingback

  1. Nico's matematik (Afsnit 5) - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*