Mødet i mørket

3.4
(10)

Det var en kølig efterårsaften. Jeg var virkelig liderlig, og lidt desperat. Jeg søgte noget frækt, men alle mine sædvanlige muligheder kunne desværre ikke. Jeg søgte på Boyfriend, dog uden det store held. Enten var de personer jeg matchede med for langt væk, eller også kunne de ikke i aften.

Jeg blev så desperat, eller liderlig, at jeg valgte at køre rundt på nogle rastepladser. Jeg havde taget fodboldtræningstøj på, som både gjorde at min pik blev mere synlig, men som også var praktisk i forhold til at have sex i det fri.

Der skete ikke rigtig noget på rastepladserne denne aften. Jeg gik på Grindr, og søgte lidt rundt. Endelig fik jeg en besked fra en person jeg aldrig havde skrevet med før. Han spurgte om jeg trængte til et blowjob.

Jeg svarede tilbage, at det ville jeg gerne. Han bad mig komme til en park inde i byen. Her ville han sidde på en bænk med en dynejakke på. Jeg skulle bare komme hen til ham, så ville han sutte min pik. Han ville gerne at jeg spermede ham i munden.

Jeg fik hurtigt parkeret bilen, og gik ind i parken. Jeg kom til den sti han havde talt om, og ganske rigtigt, sad han klar på bænken. Jeg gik i første omgang forbi ham, men vendte så om og kom tilbage. Han sad med hætten fra sin jakke oppe om hovedet.

Jeg stillede mig foran ham. Han sagde ikke noget, men trak bare mine fodboldshorts lidt ned, så min pik kom frem. Jeg var godt liderlig, og min pik var halvstiv. Han tog den i munden. Det var en kølig fornemmelse til at starte med. Det varede ikke længe før han var rigtig godt i gang. Han var fantastisk til at give blowjob. Han sugede på en måde der var mega intens. Samtidig legede han blidt med mine kugler.

Det var vildt frækt at stå her, og modtage et blowjob, hvor folk nemt kunne se det. Det tændte mig. Jeg fornemmede at det også tænde ham. Han havde hevet sin pik frem, og sad og spillede den samtidig med at han suttede løs på mig.

Jeg ville tage fat om min pik og spille den lidt. Han skubbede min hånd væk, og fortsatte med at sutte helt vildt. Jeg nød det, og ønskede på én og samme tid at det måtte vare ved, men også at komme. Jeg var virkelig liderlig.

Jeg begyndte at mundkneppe ham. Jeg tror han nød det, for han begyndte at stønne lidt mere. Jeg stønnede også. Jeg tog fat om hans nakke, og fortsatte rytmen.

Efter i hvert fald 10 minutters sutten, og leg med mine kugler, kunne jeg ikke mere. Jeg sprøjtede min ladning i hans mund, og ned i hans hals. Mega frækt.

Da han havde slikket min pik ren, trak han mine shorts op. Jeg vendte mig om og gik tilbage til bilen.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.4 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*