Edging

3.9
(8)

Jeg havde skrevet med ham ganske kort. Faktisk var det meget impulsivt. Nogle få beskeder frem og tilbage, og så et grundigt bad. Aftalen var at jeg skulle være blinded, bindes fast til en speciel stol, og så skulle han lege med min pik og holde mig på pinebænken lige så længe han ønskede.

Han boede i Århus, en god halv time fra hvor jeg selv bor. På vej derop kørte tankerne rundt i hovedet på mig. Vi havde blot aftalt hvor og hvornår vi skulle mødes. Ikke hvor lang tid han skulle bruge mig. Det hele var meget uvist. 

Jeg skulle skrive til ham når jeg holdt i hans gård. Kort efter kom der instruktioner om hvor præcist jeg skulle gå hen, og hvad jeg skulle. Ind ad en dør, op på 2. sal. Her skulle jeg tage alt tøjet af, og tage den maske på der lå på en taburet. Jeg fik hurtigt tøjet af, og iførte mig masken. Jeg kunne intet se. Inden havde jeg dog orienteret mig om hvor døren var. Jeg bankede på…

Imens jeg ventede på hvad der skulle ske, kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvad der mon ville ske. Hvem ville åbne. Hvad nu hvis det var et setup? – Det føltes som en evighed, inden døren endelig blev åbnet. 

Jeg blev guidet indenfor, ført gennem nogle døre, hvorefter jeg blev bedt om at sætte mig i en stol. Det var en lidt anderledes stol. Jeg sad faktisk rigtig godt. Mine ben blev bundet til stolens ben. Mine arme blev bundet på ryggen, og mit bryst blev bundet fast til ryglænet på stolen, så jeg ikke kunne bevæge mig. 

Han sagde ikke noget. Men han tog fat om min pik og kugler, og gav mig en slags gummiring omkring. Jeg kunne mærke det i pikken. Det føltes dejligt. Det næste jeg mærkede, var at han smurte min pik ind i olie. Den begyndte at vokse. Det føltes dejligt. Han blev ved med at gnide min pik ind i olie, indtil den var helt stiv. 22 cm dejlig, tyk pik. Jeg har altid været stolt af min pik. Den er ikke så stor i slap tilstand, men vokser pænt. Nærmest helt lige, og ens tykkelse fra rod til hoved. 

Nu begyndte han at spille min pik. Stille og roligt i samme tempo. Jeg var nu ikke i tvivl om at han havde prøvet det før. Han var ekspert i at stimulere min pik. Jeg stønnede. Jeg ville ønske at han satte tempoet op, men det gjorde han ikke. Han blev ved, stille og roligt at spille min pik. Jeg forsøgt selv at hjælpe til ved at bevæge mig frem og tilbage. Det var svært, og resulterede i at han holdt op. ”Bare slap af” sagde han.

Da jeg igen sad helt stille, fortsatte han. Han spillede min pik et i lidt hurtigere tempo en tidligere. Det var fantastisk. Han blev ved sådan meget længe. Jeg mistede tidsfornemmelsen. Efter igen lidt tid satte han tempoet yderligere op. 

Nu kunne jeg mærkede at jeg nærmede mig udløsning. Jeg stønnede mere. Han satte igen tempoet op. Jeg vred mig. Han begyndte at gnide mit pikhoved, imens han spillede min pik. Jeg kunne ikke mere. Jeg vidste at nu ville jeg skyde min ladning. Men lige inden det skete, stoppede han. Jeg var overbevist om at jeg ville sprøjte, men det skete ikke. Jeg forsøgte at få det til at ske men uden held. 

Han holdt en kort pause, så legede han med mit pikhoved. Jeg vred mig igen i stolen, men uden rigtig at kunne. Jeg stønnede. Han blev ved. Jeg var nu overbevist om at jeg skulle sprøjte. Jeg gjorde mig mentalt klar til det. Jeg stønnede. Men heller ikke denne gang. Han blev ved med at lege med min pik, holde pause, lege med den. Massere den på en måde så jeg ikke sprøjtede. Jeg blev virkelig holdt på pinebænken.

Sådan fortsatte det lidt tid. Han sagde til mig at nu kunne jeg godt sidde der lidt. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik. Jeg havde bare lyst til at få tømt min pik. Jeg kunne ikke mere. Men jeg måtte pænt vente på at han igen kom tilbage.

Der var sikkert gået et kvarters tid. Han kom tilbage, og genoptog at spille min pik. Igen gjorde han det meget langsomt. Jeg vred mig i min liderlighed. Han satte langsomt tempoet op. Nu spillede han min pik helt vild kraftigt. Jeg begyndte at frygte at han aldrig ville stoppe. Han fortsatte og fortsatte. Endelig kunne jeg mærke at nu skulle jeg sprøjte. Men heller ikke denne gang fik jeg lov.

Han tog nu en klud, og vaskede min pik. Jeg var lidt spændt på hvad der mon ville ske. Det næste jeg mærkede, var hans tunge der slikkede min pik og mit pikhoved. Jeg stønnede.

Nu tog han hele min pik i munden, og begyndte at sutte mig. Han var fantastisk til det. Han tog den helt til roden – ganske langsomt. Så slikkede han mit pikhoved, så slikkede han fra roden og op. Så slugte han min pik, så masserede hans tunge mit pikhoved. 

Jeg kunne mærke at jeg skulle komme. Det ville ske nu. Jeg var dog bekymret for at han bare ville stoppe igen. Jeg suttede mig virkelig voldsomt. Jeg var nu længere mod at komme end jeg havde været tidligere. 

Endelig, tænkte jeg. Jeg sprøjtede min ladning. Jeg ved ikke hvor meget. Jeg blev ved og ved. Jeg tror han slugte det hele. Det var fantastisk. Aldrig havde jeg oplevet noget lignende. Endelig var jeg tømt. Jeg sad og kunne nærmest ikke være i mig selv. Han fortsatte med at sutte noget endnu. Jeg kunne ikke holde det ud. Min pik var igen slap. 

Langt om længe løsnede han rebene, og jeg blev ført tilbage igen. Jeg fornemmede han åbnede døre, og skubbede mig ud på opgangen. Døren blev smækket bag mig.

Jeg tog langsomt masken af. Jeg havde svært ved at stå på mine ben, men langsomt kom jeg til mig selv igen. Jeg tog tøjet på og forlod ejendommen.

En fed følelse og noget jeg helt sikkert skulle eksperimentere videre med.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*