Mikkel & Thomas (1 ud af 4)

4.8
(16)

Min formiddagstræning var slut. Jeg var glad for min lørdagstræning. Så kunne jeg sove længe frem for træningerne i hverdagen, som lå klokken 5.30 om morgenen. Det var lidt hårdt at være på eliteholdet i svømning, men for det meste nød jeg det. Den hårde træning og det lækre look det medførte.

Jeg havde klædt om og sad i mit træningstøj lidt ved siden af bassinet og kiggede på udspringerne, der var i gang. Det var junior elite holdet, der trænende nu. De var fem drenge i alderen 14 til 17, ville jeg skyde på. Jeg selv var også på et junior hold, men vi var alle 16 år. Der var særligt en udspringer, jeg holdt øje med – Mikkel. Jeg var helt opslugt af ham. Jeg ville tro, han var 15. Han var ikke så høj, lyst kort hår og et par flotte brune øjne. Hans hold trænede en af morgenener samtidig med os, og der havde jeg studeret ham i omklædningen. Han var veltrænet som os andre med fine markerede mavemuskler, og jeg havde taget et godt look på hans røv, som så virkelig spændstig ud. Hans pik var ikke voldsom stor – min var kun en anelse større, lignede det. Den var dog heller ikke lille – helt glat og let strittende i sin slappe tilstand. De gange, jeg virkelig havde kigget på ham, havde min egen pik rejst sig, og jeg måtte tage mig til andre ting for at få den ned igen. Det var på grund af Mikkel, at jeg vidste, jeg var til fyre. Når vi hilste på hinanden, gik der et sug igennem mig hver gan,g han bare sagde ’hej’ tilbage.

’God træning, Thomas’, hørte jeg en sige, der rev mig ud af mine tanker. Det var min træner, der var kommet hen til mig. Han rakte hånden ud til en high-five, og jeg klaskede den. ’Slap af i morgen og så ses vi mandag’, sagde han og gik.

Mit blik fangede Mikkel, der stod på 5 meter-vippen og gjorde klar til et spring. Jeg kunne ane hans spændte mavemuskler, og jeg kiggede selvfølgelig også på hans bule i de tætsiddende badebukser. Han sprang og lave en dobbelt salto og landede flot. Han var en virkelig god udspringer. Han kom hen til bassinkanten og gjorde antag til at komme op. Vores blik fangede hinanden. Jeg smilede og klappede let. ’Flot’, sagde jeg roligt. Jeg ved ikke lige, hvor mit mod kom fra. Mikkel kiggede og smilede så. ’Tak’, svarede han og trak sig op. Igen fæstnede mit blik sig på hans mave og bule. Det var et lækkert syn. Mikkel kiggede op og fangede måske, at jeg ikke ligefrem kiggede ham i ansigtet. Han smilede dog bare og kiggede tilbage mod sin træner og vipperne og gik. Jeg udnyttede muligheden for at kigge på hans røv, der sad stramt i badebukserne. Endnu et flot syn. Min egen pik begyndte at rejse sig i mine egne træningsbukser, og jeg rykkede lidt på mig, så det ikke kunne ses.

Efter lidt tid sprang Mikkel igen. Det var et mere simpelt spring, men det så også godt ud. Han kom igen hen til kanten. ’Ingen bifald denne gang…’, sagde han skuffet på en drillende måde. Jeg grinede. ’Man skal jo heller ikke rose for meget…’, svarede jeg. Mikkel grinede og trak sig op. ’Nahh, det er vist godt, det var sidste spring for i dag’, sagde han og gik ned mod træneren.

Han talte lidt med træneren, inden han greb et mindre håndklæde og gik så hen imod mig. Jeg blev lidt befippet. Jeg nød synet af hans krop og bule, som han intet gjorde for at skjule, og min pik var ikke slap igen. Derfor turde jeg ikke rejse mig op. ’Er du ikke færdig…?’, spurgte Mikkel, da han var kommet hen til mig. Jeg prøvede at forklare, at jeg bare slappede af og prøvede at falde ned efter min træning. ’Du sidder vel ikke bare og lurer på de lækre udspringere…?’, spurgte han så. ’Øhhh…’, svarede jeg og blev flov, men så begyndte han at smile. ’Det kan jo ikke udelukkes’, sagde jeg så kækt og smilede. Mikkel grinede højlydt. ’Bare rolig… Jeg kigger da også på jer svømmere…’, sagde han så. Jeg blev lidt ude af mig selv – så han tænkte måske lidt som mig…? Mikkel grinede lidt igen. ’Nå, men jeg går i omklædningen’, sagde han så og vendte sig om. Som en magnet tiltrak hans røv sig straks mit blik. Han vendte sig dog hurtigt om, og nu kunne han i hvert fald ikke undgå at se, hvor mit blik var. ’Fuck…’, tænkte jeg. Mikkel smilede dog skævt, inden han gik videre. Så vendte han sig dog om igen og tog et par skridt tilbage mod mig. ’Hvis du har lyst, kan vi tage en sodavand i cafeteriet?’, spurgte han så. Jeg blev helt vild men prøvede at bevare roen. Var han virkelig også lidt optaget af mig? ’Ja, klart’, svarede jeg lidt mere ivrigt, end jeg ville. Mikkel grinede. ’Cool – giv mig 10 minutter’, sagde han og gik.

Jeg ventede et kvarter, inden Mikkel kom ind i cafeteriet i sit træningstøj. Jeg havde allerede købt en Faxe Kondi til os hver. Han smilede og gik hen til mig. ’Her’, sagde jeg, skubbede sodavanden mod ham og smilede. ’Hvor galant…’, grinede Mikkel. Jeg grinede med.

Snakken gik hurtigt. Vi talte om svømning, udspring, vores familier og meget mere. Vi talte også drillende om at kigge lidt på hinanden. Jeg havde dog svært ved at finde ud af, hvad der var alvor og hvad, der var sjov. Efter en halv time blev vi dog enige om at gå.

Vi gik ud af hallen. ’Nå, men vi ses nok tirsdag så’, sagde Mikkel. Det var der, vi trænede sammen om morgenen. ’Det glæder jeg mig til’, fløj det ud af mig, og Mikkel smilede. Han skulle en anden vej, så han vendte sig og gik. Jeg blev stående og kiggede på hans røv, som også var flot i hans træningsbukser. Men igen vendte Mikkel sig hurtigt. ’Kigger du på min røv egentlig…?’, sagde han så nysgerrigt og gik tilbage mod mig. Jeg blev paf. ’Nahh, tjaaa’, lød det fra mig. Hold nu kæft, jeg var dårlig til at lyve. Mikkel smilede. ’Du vil måske også røre…?’, sagde han så. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Han vendte sig, og nærmest på automatik røg min ene hånd hen på hans røv. Det var helt fantastisk at røre hans bløde men spændstige røv. Min pik rejste sig, kunne jeg mærke. Mikkel grinede og drejede hovedet, da jeg slap hans røv. ’Mere…?’, spurgte han så. Denne gang tjekkede jeg hurtigt, at ingen kiggede, og så røg min hånd hen på hans røv igen. Denne gang trykkede jeg og kælede lidt mere på den. Jeg syntes, jeg fornemmede et lille suk fra Mikkel.

Så slap jeg igen, og han vendte sig om. ’Det kunne du godt lide, hva’?’, sagde Mikkel og kiggede ned på mit skridt. Min pik strittede vildt i mine træningsbukser. Jeg prøvede febrilsk at rykke på mig, men Mikkel grinede bare. ’Rolig… Den ser fræk ud, som den stritter der’, sagde han så. Mit eget blik fandt hans bule, der også så stiv ud. Mikkel kiggede ned af sig selv. ’Ja, når du tager på min røv på den måde, så kan jeg ikke holde den nede…’, sagde han bare.

Vi stod lidt og ventede på vores pikke skulle falde lidt. Hvad så nu…?, tænkte jeg. Hvad fanden gør jeg? ’Hvis du har lyst, kan du komme med hjem til mig…?’, spurgte Mikkel så. Det her var vist bare min dag. ’Min mor er ude med sit arbejde og kommer først sent hjem’, fortsatte han. Jeg vidste, hans forældre var skilt, så det betød, han var alene hjemme. ’Helt sikkert!’, svarede jeg hurtigt. Mikkel grinede ved min reaktion. ’Cool, din frækkert’, sagde han og greb min stadigt stive pik. Det føltes vildt lækkert, at han tog fat i den, og et lille støn røg ud af mig. Mikkel smilede frækt. ’Jeg har altså ikke prøvet noget’, skyndte han sig at sige. ’Heller ikke mig’, svarede jeg ærligt. ’Men mon ikke vi finder ud af det…?’, fortsatte jeg. Mikkel grinede og slap min pik. ’Kom’, sagde han, og jeg traskede med ham hjemad.

……………

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 16

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*