Frækt date på sengen

3.7
(3)

Vi sad på sengen. Jeg knappede hans skjorte op. Kyssede hans bryst, og tog langsomt skjorten af ham. Han kyssede mig på kinden, og lagde mig ned på sengen. Han kyssede mig varmt og inderligt. Hmmm…. en dejlig følelse for gennem kroppen på mig. Jeg havde det fantastisk. Jeg begynde at røre ved hans mave og bryst. Han gengælde det overfor mig. Jeg var i himlen. Forsigtig knappede han min skjorte op.
Han sad nu på knæ foran mig. Jeg begyndte igen at kysse hans bryst, hans brystvorter og hans mave. Han stønnede sagte. Min hånd kørte langsomt op af hans bryst og nakke. jeg tvang hans hoved ned til mit, og kyssede ham dybt i halsen. Samtidig førte jeg min hånd ned over hans mave, og tog fat i hans buksekant. Jeg kunne mærke han gav et lille spjæt. Jeg knappede hans bukser op, og trak dem lidt ned. Jeg følte på hans underbukser, hvorefter jeg kyssede hans mave, og hev hans underbukser lidt ned. Han tog fat om mit hoved, pressede det mod hans mave. Han puttede en finger i munden på mig. Hvorefter vi kyssede igen.
Han tog nu min skjorte helt af, mens han slikkede på min ene brystvorte. Jeg havde totalt stiv pik. Vi befamlede hindandens kroppe, hvorefter jeg igen kyssede ham. Vores hænder undersøgte hindandens nøgne overkroppe. Jeg vendte ham op. Jeg lå nu halvt ovenpå ham, mens jeg kyssede ham og stak min hånd ned i hans bukser. Hmmm… en dejlig følelse at mærke hans stive pik i min hånd. Og den var heldigvis ikke lille. En dejlig stor pik, som fylde bukserne godt ud. Ikke for tyk eller tynd, men lige tilpas. Jeg kyssede ham på halsen og nedefter, imens jeg tog hans pik frem. Jeg kom nu ned til hans mave, kyssede hans pikhoved og begyndte at sutte hans pik. Han stønnede nu volsommere, mens jeg slikkede og suttede hans pik – det bedste jeg havde lært. Han bad mig sutte hårdere. Det gjorde jeg gladeligt, mens jeg trak hans bukser ned. Jeg slikkede på hans nosser, og tog igen pikken i min mund. Jeg tog den helt til roden nogle gange. Det kunne han åbenbart godt lide, han stønnede voldsomt. Jeg skiftevis suttede og spillede hans pik. Jeg tog hans ene nosser i munden, og lod min tunge varme den. Han både spjættede og stønnede højlydt. Jeg vendte tilbage til hans pik, og fortsatte mit arbejde. Jeg suttede hans pik, slikkede hans nosser og lod min tunge køre en smule længere ned hver gang. Han forsøgte at sprede benene, men havde stadig bukserne halvt på. Jeg blev ved med at sutte lidt endnu, mens min ene hånd tog på hans bryst. Han trak mig langsomt op til sig, jeg lagde mig blidt ind over hans pik, mens jeg stak min tunge langt ned i halsen på ham.

Jeg knappede mine bukser op, og tog min pik ud. Han begyndte stille at spille min pik. Ret hurtigt tog han den i munden. Jeg begyndte stille at kneppe hans mund, for lige så stille at sætte farten op. Nøøj hvor godt. Hold fast han kunne sutte. Jeg min pik længere og længere ned i halsen på ham, men jeg stønnede højlyt. Efter lidt tid, hvor han havde suttet løs, trak jeg mig ud af hans mund. Jeg gav ham et kys, imens jeg tog mine bukser af. Jeg vendte kort tilbage til hans pik, kærtegnede den lidt, hvorefter jeg hev hans bukser af.

Jeg lagde mig halvt ovenpå ham, hvorefter vi legede med hindandens pikke. Jeg pressede min pik og mine nosser mod hans, alt imens jeg langsomt bevægede mig længere og længere ned mod hans hul.Til sidst tog jeg hans ben op, og pressede stille min stive pik mod hans ventende hul.Jeg pressede den stille ind, mens han stønne endnu højere. Jeg begyndte stille at kneppe ham. Han tog om mine nosser. Jeg satte tempoet op, og kneppede ham nu godt og grundigt. Min pik kom lidt længere op hver gang. Nu stødte jeg i bund hver gang. Han spillede sin pik, og stønnede vildt. Han havde et dejligt stramt hul. Jeg kneppede nu alt jeg kunne. Jeg trak mig nu ud.
Jeg lagde mig på ryggen, og han satte sig stille ned ovenpå min pik. Den gled med det samme op i hans våde hul. Han begyndte forsigtigt at ride mig. Efter lidt satte han farten op, Jeg hjalp ved at støde til. Jeg rejste mig halvt op og kyssede ham, imens han red min pik. Jeg var nu meget tæt på at komme. Han rejste sig op, og lagde sig på ryggen igen. Jeg fulgte efter, og gav ham igen min pik. Alt hvad jeg kunne. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært. Jeg kunne høre han var meget tæt på at komme. Det var jeg også. Tog tog mig ikke ret lang tid, før jeg skød min ladning op i ham. Kort efter jeg havde gjort det skød han langt op af sin egen mave, og ramte ham selv i hovedet. Jeg kyssede ham, og kunne smage hans sperm – mums.
Jeg trak mig stille ud. Lagde mig ved siden af ham, og kyssede ham. En fantastisk omgang fræk sex. Det var simpelthen fantastisk.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.7 / 5. Stemmer: 3

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*