Blowjob på to hotte fyre i omklædningsrummet

4.4
(10)

Mit navn er Kevin. Jeg er en ung fyr på kun 17 år. Jeg spiller relativt meget fodbold. For omkring et halvt år siden skiftede jeg til en ny klub, da min familie flyttede til en ny by. Mit første møde med mine klubkammerater var til en træningsdag, sidst i august. Det var en dejlig varm eftermiddag. Jeg mødtes med trænere kort før selve træningen gik i gang. Han introducerede mig for klubben, og mine kommende klubkammerater. Der var nogle ganske hotte fyre i blandt. Alderen spændte fra 16 til 19 år, så de var alle rimelig unge.

Det var en dejlig træningsdag. Jeg faldt i snak med en hot gut, Tommy.  Efter træningen snakkede vi sammen nede i omklædningsrummet, Tommy, hans ven Steven og jeg. De andre var for længst gået, men vi blev i omklædningsrummet. Hvad der præcis fik os til at blive ved jeg ikke, men det var rigtig dejligt. Vi snakkede om alt muligt, hvorefter vi langsomt klædte os af, og tog et bad. I badet opdagede jeg at Tommy og Steven kiggede underligt på hindanden. Jeg var næsten overbevist om at de lavede noget sammen af og til. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på især Stevens krop, og pik. Den var ganske stor, selvom den ikke var stiv.

Tommy lagde mærke til at jeg kiggede meget på Steven. Han spurgte pludselig om jeg kunne lide hvad jeg så? – det kom lidt bag på mig, og jeg blev en smule flov. Men jeg svarede dog alligevel med et Hmmm. Steven sagde til mig at jeg gerne måtte “føle” på hans krop. Jeg gik tættere på ham, og lad min hånd glide ned over hans bryst og mave. Steven tog resolut fat i min hånd, og førte den videre ned til hans pik som nu var blevet endnu større. Jeg begyndte at massere hans pik. Ret hurtigt blev den helt stiv. Min egen pik var nu også totalt stiv. Tommy var begyndt at tage mig på røven, og køre hans stive pik op ad mit ben.

Steven spurgte mig ad om jeg havde lyst til at smage. Jeg faldt med det samme ned på knæ, tog fat om hans lår og begyndte at kysse og sutte hans pik. Han tog fat om min nakke, og pressede hans pik ind og ud af min mund – hurtigere og hurtigere. Dette her var bare fantastisk. Hans pik var rigtig stor, minst 18-20 cm. Perfekt størrelse og lækker smag.
Tommy kom hen på siden af ham. Steven trak sig ud af min mund, og Tommy pressede sin pik ind i munden på mig. Hans pik var ikke helt så stor som Stevens, men alligevel ikke værst. Jeg suttede igen alt hvad jeg havde lært. Jeg kunne mærke at han pressede sin pik længere og længere ned i halsen på mig. Han var en smule mere aggresiv end Steven havde været. Dette var lidt nyt for mig, men overhovedet ikke skræmmende. Faktisk ville jeg have mere af samme skuffe.

Efter lidt tid trak Tommy sig ud, og Steven pressede igen sin pik ind i munden på mig. Tommy gik nu om bagved mig, og legede lidt med min røv. Han kørte langsomt sin pik ned i min sprække, og lod den røre ved mit hul. Jeg var nu helt vildt tændt, og ville bare have hans pik op i mig. Det varede ikke længe før han langsomt pressede den op i mig. Stille og roligt kørte han ind og ud af mit hul. Han kneppede mig stille og roligt. Efter lidt tid blev det dog lidt voldsommere, og det føltes somom han gerne ville gøre det hårdere. Jeg skubbede min røv lidt tilbage. Jeg tror han forstod hintet. Han satte med det sammetempoet lidt op, og kneppede mig hårdere og hårdere. Han spurgte mig samtidig “Kan du lide det den homo?” Jeg kunne ikke rigtig svare, med Stevens pik i munden. Jeg tror heller ikke det var nødvendigt, for han svarede selv “Ja, det kan jeg mærke du kan. Slug hans pik!”. Steven pressede nu sin pik helt ned i halsen på mig. Hårdere og hårdere, hurtigere og hurtigere.

Pludselig kunne jeg mærke at Tommy var ved at komme oppe i mig. Han satte tempoet op. Endelig skød han sin ladning langt op i mig. Kort efter skød Steven en kæmpe ladning ned i min hals. Jeg var lige ved at kvæles. En del af Stevens sperm flød ud af min mund, mens jeg hostede grunden kvælningsfornemmelsen. Tommy trak sig ud. Han beordrede mig nu til at spille min egen pik til jeg kom. Det tog ikke lang tid, før jeg skød 7-8 store sprøjt ud over min egen mave.

Vi skyllede os af, og snakkede lidt frem-og-tilbage. Det var mødet med mine nye fodboldkammerater. Jeg havde ikke drømt om at det skulle blive et så fantastisk møde…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*