Frækt møde i badet, 2. del

4.3
(6)

Jeg kunne ikke få oplevelsen fra svømmehallen ud af hovedet. Jeg lå samme aften og fantaserede i min seng. Jeg fantaserede om hvor frækt det var, det der skete i badet. Hvor frækt det var at se ham fyren, iført jockstraps i badet, og hvordan hans bule langsomt blev større.

Jeg lå i sengen og tænkte på hvordan det mon var at stå iført jockstraps i badet. Jeg søgte på nettet efter jockstraps. Det var ikke svært at købe et par, men mon jeg turde stå i badet iført dem? – Hvad nu hvis der kom nogen jeg kendte, eller nogen som syntes det var mærkeligt? Tankerne gjorde at jeg ikke bestilte, trods min lyst til det… I stedet besluttede jeg mig for at tage en tur i svømmehallen igen aftenen efter.

Dagen efter var det lidt svært at koncentrere sig i skolen. Jeg sad hele tiden og tænkte på hvad der mon ville komme til at ske senere. Mon ham fyren i jockstraps kom igen? – Flere gange havde jeg stiv pik i timerne. Puha tiden sneglede sig afsted.

Endelig fik jeg fri, og hjemad det gik. Jeg besluttede mig for at tage lidt tidligere afsted til svømmehallen end dagen før. Jeg gik i skabet for at finde nogle passende badebukser. Jeg fandt nogle speedos, som egentlig nok var lige små nok, men som var de frækkeste jeg havde.

Klokken nærmede sig 17 og op på cyklen på vej mod svømmehallen. Jeg var nu endnu mere spændt. Gad vide hvad som ville komme til at ske – ja om der i det hele taget ville ske noget.

Jeg gik ind i omklædningsrummet. Der var kun to andre udover mig. En mand på lang over 50 år, og en på måske 40 år. Jeg tog mit tøj af, og bevægede mig ind til bruserne. Der var kun mig i badet. Min pik var halvstiv, og jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med den. Jeg var simpelthen så tændt, så jeg nærmest rystede – ikke af kulde, men af spænding…

Da der ikke rigtig skete noget i badet, valgte jeg at gå ind i svømmehallen. Jeg tog mine lidt for små, røde speedos på og bevægede mig ind i hallen. Man kunne tydeligt se min bule. Det var en lidt underlig fornemmelse. På een gang frækt, og også lidt skræmmende. Tænk hvis nogen så mig…

Jeg besluttede mig for at tage en svømmetur. Jeg gik igang med at svømme. Efter at have taget omkring 20 baner, kunne jeg godt mærke at jeg også havde svømmet godt dagen før. Om ikke andet fik jeg noget motion. Jeg valgte at tage en pause, og gå ud i omklædningen for at se om der skulle være kommet lidt flere fyre til.

Da jeg kom ud i omklædningen, gik jeg ind under bruseren. Der var lidt flere mennesker – også et par lidt yngre. Jeg havde endnu ikke set fyren fra i går. Måske han slet ikke kom – jeg håbede stadig.

Jeg stod og vaskede mig godt og grundigt. En ung fyr på omkring 20 år kom ind i badet. Nøj han var lækker – han lignede en elite svømmer eller sådan noget. Han stod to brusere fra mig. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på ham. Han tog sine badebukser af. Frem kom en lækker pik – den så ud til at være godt stor. Ingen hår omkring pikken – helt glatbarberet.

Som sagt kunne jeg ikke lade være med at kigge over på ham. Jeg tror han lagde mærke til mig. Men jeg kunne ikke umiddelbart se det. Han var godt igang med at sæbe sig ind. Først hovedet, så hans muskuløse krop. Så hans ben og til sidst skridtet.

Min pik var efterhånden ved at rejse sig – jeg var simpelthen så tændt. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på at han vaskede sig. Jeg synes at kunne se hans pik rejse sig. det gjorde at jeg blev endnu mere tændt. Han vendte sig en lille smule over mod mig. Gad vide om det var bevist?

Han fortsatte med at vaske sig i skridtet, så jeg var ret sikker på at han “ville mere”. Min pik var mere end bare halvstiv – jeg kunne ikke lade være med at lege lidt med den. Fyren rykkede en bruser tættere på mig, så jeg rigtig kunne se ham. Nu var jeg ikke i tvivl. Hans pik havde også rejst sig yderligere. Han begyndte at spille sin pik af. Det gjorde at min pik stod lige ud i luften. Han fortsatte med at spille sin pik, som nu var helt stiv. Det var monster frækt. Jeg kunne næsten ikke fatte det.

Ind i badet kom ham fyren på omkring 40 år. Han kiggede lidt på os. Jeg forsøgte at skjule min stive pik. Men den unge gut fortsatte bare. Lidt underligt tænkte jeg, at han turde… Han fortsatte uden nogle hindringer med at lege med sin pik.
Ham fyren på omkring de 40 år fulgte med i hvad der skete, og jeg slappede lidt mere af. Han begyndte også at lege med sin pik. Jeg tænkte at de måske kendte hinanden, at det var derfor ham den unge ikke stoppede med at lege med sig selv.

Ham den unge spurgte pludselig ad om jeg kunne lide hvad jeg så. Jeg fik stammet tilbage at der kunne jeg!
Den unge spurgte om jeg ville prøve at røre hans pik. Det fik mig med det samme til at tage fat om hans lækre pik. Mmmmhh – det gjorde det hele endnu frækkere.

Så spurgte han mig ad, om ikke jeg ville med ud på toilettet og “lege lidt videre”. Han gik langsomt ud af badet. Jeg fulgte med. Ham fyren på de 40 år fulgte også med. Vi gik ind på handicaptoilettet, hvor der var god plads.

Den unge fyr tog nu fat i min pik. Manden på de ca. 40 år stod bare og kiggede på.

Det rykkede i mig, da ham den unge legede med min pik. Han spurgte mig ad om jeg kunne lide store drengepikke. Det kunne jeg bestemt. Han sagde til mig at jeg gerne måtte lege med hans pik, og prøve at sutte den.

Jeg var lidt betænkelig, men samtidig super liderlig – så det varede ikke længe førend jeg tog hans pik i min mund. Det var en underlig følelse at have sådan en stor ting i munden. Men super frækt at suppe en lækker ung fyrs pik. Jeg suttede hans pikhoved, og kunne fornemme at han nød det. Han stønnede let. Jeg tog hans pik dybere ind i munden, og begyndte at sutte op og ned ad pikken.
Det tændte ham åbenbart vildt, for han tog fat bagom mit hovede – og pressede sin pik længere ind i min mund, i faste bevægelser.

Det var lidt voldsomt ikke selv at have kontrollen over hvor langt pikken kom ned i min mund – og hals, men samtidig en super fræk følelse.

Han mundkneppede mig nu kraftigere og hurtigere. Samtidig med at han klemte mine brystvorter let.

Den lidt ældre mand rykkede nu tættere på os, mens han spillede sin pik af. Jeg kunne se at han var tændt. Han rettede sin pik hen mod mit hovede, og kort efter sprøjtede han sin sperm udover mit ansigt. Ikke hvad jeg havde forventet, men hold kæft hvor var det bare super frækt. Han sprøjtede vildt meget, mere end jeg selv nogensinde havde præsteret. Det fik også den unge fyr til at komme i min mund. Samtidig med at han tvang sin pik dybt ned i min hals. Han udstødte nogle højlydte støn.
Jeg slugte og slugte alt hvad jeg havde lært. Jeg syntes bare han blev ved med at komme i min mund.

Da han var færdig med at sprøjte, trak han sig ud af min mund. Både ham og den ældre fyr gik, uden at sige noget.

Jeg sad fortsat på knæ på toilettet – smurt ind i fremmede mænds sperm. Jeg følte mig “brugt” – men frækt var det! Jeg valgte at spille min pik af – faktisk uden at tænke over hvem der eventuelt kunne risikere at gå ind på det toilet jeg sad på.
Det varede ikke længe før jeg skød den største ladning jeg nogensinde har prøvet – udover gulvet.

Jeg måtte sætte mig helt ned – det var simpelthen en vild oplevelse!

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 6

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*