Min mor er domina, 3. del – Tue kommer til Frankring, men stadig med pikken låst

3.8
(4)

Har du endnu ikke læst første del af “Min mor er domina” vil jeg anbefale dig at gøre det, inden du fortsætter med denne novelle.

Efter igen og igen at have forsikret min boyfriend om at alt er okay, går vi ned for at spise lidt frokost. Jeg runder dog lige spejlet, og ser de flotte striber på min røv. Der er indtørret sæd ned af mine ben og i mit numsehul. Men også en helt ny fornemmelse af at gå med buret. Det ser faktisk ret flot ud, og jeg må vist til at vænne mig til det. På en særlig måde er jeg stolt af at vise det frem for mine forældre. Er jo ved at finde ud af, at min seksualitet minder en hel del om min fars, blot er jeg 110 % gay. 

Efter en let frokost, tager Joey og jeg tøj på for at gå på cafe og komme lidt ud. Heldigvis ligger der en gay venlig cafe blot få stationer væk med metroen. Vi ligner de to bøsser vi er, og holder da også i hånd på vejen derhen. Der er okay fyldt op, og der er også en del unge.
Vi er jo ikke gamle nok til at købe øl, men det lykkedes alligevel at få serveret to store fadbamser. Flere ældre fyre kigger efter os, jeg tror, det tænder mig mere end det gør for Joey. Han skulle bare vide, hvor skønt det er at være sammen med en erfaren moden mand. Men jeg skal jo prøve på at opføre mig ordentligt, ellers får jeg måske smæk af min fyr. Sikke en dejlig tanke, min pik presser sig mod buret igen.

Jeg bestiller to sandwich og to øl mere. Her er faktisk ret hyggeligt, det er en befrielse at være i selskab med så mange andre homoer .Men vi skal til at tage hjemad.
Mange smiler til os på vejen hjem i metroen. 

Hjemme er min mors gæster ankommet, rundt om bordet sidder fem kvinder. De fleste i lædertøj med lidt lingeri i kombination. Rundt om dem står nøgne mænd med deres pik i bur og de har forskellige hundemasker på. Alle mænd har også halsbånd med hundesnor. Maden er bestilt udefra, så det er kun anrettet på fade, men der er masser af vin på bordet.
Min mor griber fat i mig, og kræver, at jeg tager mit tøj af, hun vil afsløre at hendes store søn på 17, nu også er låst i pikbur. Min mor kræver også, at jeg viser min stribede numse frem. Alle kan nu se, at jeg har fået min straf, og adlyder min mor. Min mor får anerkendende nik og kommentarer fra de andre kvinder. Det tænder mig helt vildt.
En af de smukke unge nøgne mænd, kender jeg udmærket, det er Ties. Han er kun et par år ældre end mig, og jeg har haft hans pik i munden mange gange, men nu er han altså slave for en noget ældre kvinde. Jeg ville ellers gerne have hans pik i munden igen. 

Joey og jeg skynder os op på værelset. Jeg er stadig nøgen, og holder mit tøj i hånden. Joey nærmest krænger sit tøj af. Jeg er en heldig dreng, jeg skal have pik igen.
En ny side er ved at komme frem i Joey. Han tager helt klart styringen, siger hvilke stillinger, vi skal bolle i, og er dejlig hård i sine stød. Han begynder også at give mig små klap i enden, og da han kan høre på mig, at jeg kan lide det, får jeg flere og hårdere smæk. Jeg opnår ikke udløsning denne gang, men Joey brøler sin orgasme ud, da kan sprøjter sin sperm op i mig. Så tager han en mellem stor butt plug, og presser den op i mig. Han vil have jeg skal beholde hans sæd i mig i nat. Jeg elsker den dreng.

Jeg vågner om natten, og må ud og tisse. I min nye stil sidder jeg ned. Må indrømme, at jeg er meget øm i numsehullet. Har stor trang til at tage pluggen ud, men det har jeg jo ikke fået lov til af min elsker. Så beholder den i, og kravler ind under dynen igen.
Da jeg vågner igen, er Joey liderlig. Så jeg giver ham et blow, og sluger hans sperm. Vi går ud for at bade, men jeg skal ført overpisses og smage lidt af min boyfriends morgenpis. Hvis det her er fremtiden for vores forhold, kommer det til at vare meget længe.

Jeg spurgte pænt om lov til at tage min plug ud, forklarede at den gjorde ret ondt. Joey kiggede på mig, men sagde så, at jeg måtte vente til efter vi havde fået morgenmad.
Køkkenet var et stort rod, og der var ikke taget helt ud af bordet. Så vi startede fra en ende af, fik smidt ud, fjernede flasker og startede opvaskemaskinen. Da borde og andre overflader var tørret af, kunne vi lave lidt kaffe og spise noget morgenmad. Nu havde jeg virkelig brug for at komme på toilettet, så jeg fik tilladelse til at fjerne pluggen og få tømt min tarm. Den kom ud med en del smerte og besvær.

Vi gik i seng, og lå og så filmen Love, Simon for nok fjerde gang. Men den er nu så sød,
Vi forventede ikke at høre fra mine forældre, og Noah ville først komme hjem senere. Alligevel dukker min mor op. Hun er helt nøgen, udover en påspændings dildo, og ser ret træt ud.
“Tue du må gøre rent i kælderen, jeg skal lige slappe af nogle timer endnu”.
Der er ikke andet at gøre end, at sige ja, og komme i gang. Det er ikke første gang jeg har ryddet op og gjort rent dernede efter min mors sammenkomster. Joey tilbyder straks at hjælpe mig, men han ved jo heller ikke, hvad der kan vente ham.

Selv jeg blev overrasket over synet. Der lå flasker og glas, chips og andet affald på gulvet. Der lugtede stærkt at toilet. Men det mest vilde var, at der i tremmeburet lå en nøgen mand og sov. Han havde stadig halsbånd på, men hundemasken var kommet af. Det var faktisk en ret lækker fyr, smuk krop og store nosser. Men hans pik var stadig låst i et lille metalbur.
Jeg stillede en ny flaske vand hen til ham og tømte hans kolbe i toilettet. Joey gjorde store øjne, her er jo alt i kors og diverse spankings redskaber samt alle mulige sexlegesager.
De har jo altid været der i mit liv, men det er klart, at det kan virke lidt overvældende. 

Joey har samlet en lang ridepisk op fra gulvet, og prøver den lidt af i luften. Så kigger han hen på mig. Det er ikke svært at læse hans tanker. Jeg kan næsten allerede mærke den svirpe hen over min røv. Jeg bøjer mig hen over en polstret buk, og siger han godt må prøve.
Det første slag er tøvende, og rammer lidt for lavt, men de fem næste er hårde og præcise. Føj det gør nas, adrenalinen skyller gennem min krop, og smerten giver den dybe lykkefølelse i hjernen. Han ser lidt chokeret ud over at have givet efter for sine lyst til at spanke mig så hårdt. Men jeg rejser mig, kysser ham, og siger siger tak, og at det var dejligt.

Den næste times tid knogler vi med rengøringen. Jeg tager selv badekarret, der er både tis og lort i. Da vi er færdige kan vi se at fangen er vågnet. Han har brugt kolben igen, og den tømmer jeg, og spørger til, om han er okay. Han vil blot vide, hvad klokken er, og om vi har set hans domina. Jeg er ret sikker på. at hun ligger i sengen med min mor, mens min far må se på, mens de dyrker lesbisk sex. 

Jeg sørger for lidt frokost til min boyfriend. Vi får også en øl hver. Det har vi fortjent efter al den rengøring. 

Joey har fået lyst til mig igen, så vi går op på værelset, og han smører mig ind, før jeg får pik. Jeg kan mærke jeg bliver våd, men jeg kommer ikke selv. Det gør Joey til gengæld, og det ret voldsomt. Håber jeg vil blive bedre til at få udløsning via analsex. Vi ligger lidt og kæler, og jeg får nogle fingre op i numsen, så jeg kan smage hans sperm. Men vi falder begge i søvn. 

Det er Noah der vækker os. Han ser straks buret om min pik. Naturligvis skal han have hele historien, mens min lillebror ligger og kæler for mine nosser. Joey skal til at komme hjemad, så vi tager alle tre lige et bad sammen. Joey får sit tøj på, men min mor og far sidder i køkkenet, da vi kommer ned. Min mor inviterer Joey med til vores sommerhus i naturist resortet. Vi skal være der de første to uger af sommerferien. Mit hjerte hopper af glæde. Jeg takker min mor med et langt vådt kys. Joey siger han meget gerne vil med, og han tænker ikke, han får problemer med det hjemmefra. Jeg får at vide, jeg kan tænke på det som en ekstra tidlig fødselsdagsgave. Jeg har dog ikke mit eget værelse dernede, så Noah skal sove sammen med os. 

Da vi har kysset farve og lukket Joey ud. Sætter Noah sig på skødet af vores mor og jeg på skødet af far. Min far kæler også for mine spændte nosser, og leger med buret, det er noget jeg godt kunne vænne mig til. Min mor leger med Noahs pik, som naturligvis bliver godt stiv. Jeg får besked på at lægge mig hen over bordet, så min lillebror kan kneppe mig stående. Det er en særlig nydelse for mig at gøre det foran vores forældre. Vi er altid blevet opfordret til at nyde vores kroppe, onanere i fællesskab og også have analsex. 

Jeg har stadig ikke fået udløsning, er liderlig som aldrig før. Mine nosser er godt spændte og min pik er våd. Jeg elsker den her fornemmelse i kroppen. Jeg ligger lidt og kysser med Noah, og han fortæller om alt det han har lavet med Sebastian. De to drenge har virkelig hygget sig. Noah fortæller, han er kommet fem gange og to af dem oppe i Sebastians numse.

Selvom jeg får pik af Noah tidligt om morgenen, får jeg stadig ikke udløsning. Kan mærke jeg er ved at blive lidt desperat. Jeg er faktisk konstant liderlig. Men min mor siger, det er godt for mig, og at jeg vil vænne mig til det efter nogle få uger. Shit, det er lang tid.

Noah er sød, han knepper mig op til to gange dagligt, og Joey gør også sit bedste, så snart han er inden for døren. Men en dag Sebastian er inde på sammen med Noah på Noahs værelse, og jeg er alene med Joey, får jeg virkelig lyster. 

Jeg overtaler Joey til at give mig håndjern på og starte med at give mig en hård endefuld. Det er super dejligt, men kan mærke der skal mere til. Så får jeg Joey til at gribe min korte ridepisk. Nu skal jeg have striber, så det kan ses og mærkes. I starten er det blot lidt halvhårde slag, men da han først kommer i gang, og får smag for det, skal jeg lige love for at jeg får spank. Jeg hyler nok lidt højt for Noah og Sebastian kommer ind på værelset. Det tænder mig meget, at de to unge drenge ser på det. 

Da min røv er godt rødglødende, skal jeg kneppes. Joey dejlige pik, smerterne i min røv og liderligheden, får endelig mine spændte nosser til at tømme sig. Det er den bedste og dybeste mest intense orgasme jeg nogensinde har oplevet. Jeg kan høre, det også tænder Noah og hans ven at se på os. 

Joey er nærmest udmattet, han falder om på sengen. Da jeg sutter ham ren stønner han lidt.
Drengene er blevet ophidsede, og Noah knepper Sebastian på vores seng.

Jeg må se i øjnene, at jeg tændte på at blive spanket, og det hjalp mig til at få udløsning analt. Måske skal jeg videre af denne vej?

De næste par uger gik med eksamen, og det gik super fint. Endte med et 10 og et 12 tal, nu er jeg klar til tredje G. Tænkte faktisk ikke meget over at være låst i chastity. Men nu skulle vi afsted til vores lejlighed i naturist resortet. Jeg skulle altså gå mindst en uge rundt med buret til alles blik og fornøjelse. Og så endda med samme bur som min far. Sikke en familie.

Joey boede her de sidste par dage før afrejsen. Vi fløj, men min mor havde udskiftet vores hængelåse med plastik engangs låse. Så kunne vi komme igennem security uden problemer. Da vores bil var hentet, og vi tog ud på den sidste del af rejsen, Som vanligt. stoppede vi på en rasteplads og tog alt tøjet af. Nu kunne vi ankomme til naturist resortet reglementeret.

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.8 / 5. Stemmer: 4

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Min mor er domina, 2. del - Tue ender i chasity - GaySite.dk
  2. Min mor er domina 4. del - Hvor Tue lærer at acceptere, at han er sub - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*