Gensyn med sort dominerende – 1. del

4.1
(9)

Læs første afsnit af fortællingen.

Der var gået nogle dage siden jeg have haft den vilde oplevelse i skoven bag parkeringspladsen. Mit hul var blevet noget brugt, og følte stadig det var ømt. Jeg sad på Grindr. Det var en tidlig aften. Jeg så at ham fra tidligere var på. Det varede ikke længe før der lå en besked fra ham. Han skrev igen på engelsk. Han spurgte om jeg var klar til at servicere ham.

Jeg svarede at det kunne godt tænkes. Jeg fik hurtigt svar tilbage at jeg bare skulle komme til ham. Kl 20 præcis skulle jeg stå udenfor hans dør. Der skulle jeg tage mit tøj af, så jeg var helt nøgen. Min pik skulle være bundet op. Han spurgte mig hva jeg havde. Jeg forklarede at jeg havde cockring, ballstretcher og snørebånd. Han bad mig sætte en ballstretcher på.

Desuden skrev han at jeg skulle forvente at være der længe, og blive brugt godt og grundigt – og uden nåde. Han skrev at jeg skulle være klar på det. Ellers kunne jeg bare blive væk. Jeg skrev til ham at jeg var lidt nervøs, men at jeg nok skulle komme.

Kl 20 bankede jeg på hans dør. Han boede øverst oppe i en etageejendom. Jeg var lidt spændt på hvem som åbnede døren. Jeg stod trods alt uden en trævl på kroppen. Jeg frygtede lidt at det var gamle fru Hansen som lukkede op.

Efter hvad der føltes som en evighed gik døren op. Den var god nok. Det var ham. Han grinte af mig, og udtrykte at jeg bestemt havde en lille pik. En rigtig slave pik sagde han. Han tog fat om min pik og kugler og hev mig ind i lejligheden. Det gav et sæt i kroppen. Godt nok havde jeg eksperimenteret meget med CBT, men alligevel – han tog godt fat.

Da jeg kom ind spurgte han om ikke en slave normalt sad på knæ foran døren og ventede. Jeg sagde med det samme undskyld, Herre. Han bad mig gå ned på alle fire, og følge efter ham. Han gik ind i stuen.

I stuen sad tre andre fyre. En jeg tror var ham jeg suttede sidst, og to andre lidt store muskuløse fyre. De så ud til at være arabere. Alle havde tøj på.

Min Herrer bad mig gå hen til ham der sad tættest på, og tilbyde at sutte hans pik. Jeg gjorde hvad jeg fik besked på. Jeg spurgte på engelsk om ikke at jeg måtte få lov at give ham et blowjob. Ham der sad i sofaen grinte af mig og sagde til mig at jeg så selv måte knappe op.

Jeg knappede hans bukser op. Han havde ingen underbukser på, så han pik kom frem med det samme. Jeg begyndte at sutte på den. Jeg fornemmede at min Herrer satte sig ved siden af ham. Han havde en dejlig pik. Dog var den endnu ikke stiv, men jeg fornemmede at han var godt udrustet.

Samtidig kunne jeg mærket at der blev taget et fast greb om mine kugler. Han hev godt i dem. Jeg ømmede mig. Det tændte ham jeg suttede pik på. Han var nu totalt stiv. Hans pik fyldte min mund. Der var ikke plads til den. Han tog bare fat om min nakke, og pressede den helt i bund.

Samtidig med at jeg var ved at kvæles i hans pik, klemte min Herrer bare til om mine kugler. Jeg faldt nærmest sammen. Han slap dog ikke, og klemte bare mere og mere. Jeg følte jeg skulle besvime. Jeg skreg, men kunne ikke rigtig eftersom jeg stadig havde en pik i munden. Det sortnede for mine øjne.

Da jeg kom til mig selv, fik jeg stukket noget poppers hen til næsten. Jeg blev bedt om at tage et nogle dybe sug. Jeg var stadig øm i kuglerne, men samtidig liderlig – poppers gjorde det bare bedre.

Jeg nåede kun lige at indånde poppers før jeg igen fik en pik stukket i munden. Det var den samme som tidligere. Han tog godt ved om min nakke, og kneppede mig vildt. Jeg gaggede nogle gange, og det føltes som om jeg skulle kaste op. Jeg forsøgte at stritte imod, noget kom dog op som blandede sig med mit savl. Han var fuldstændig ligeglad. Han blev bare ved med at fyre sin store pik ned i min hals. Jeg havde svært ved at trække vejret.

Jeg følte det som en uendelighed. Han blev ved med at mundkneppe mig. Han stønnede mere og mere. Nu kunne jeg mærke at han kom. Han sprøjtede mig ned i halsen, mens han trak sig ud. Han sprøjtede flere gange i min mund. Jeg forsøgte at sluge, men kunne ikke tage det hele. Det jeg ikke kunne få, flød ned af min hage og min hals. Han skød også en ladning i mit ansigt.

Jeg sad lidt som i trance. Forsøgte at trække vejret. Min nye Herrer gav mig en lussing og spurgte mig hvad man så siger. Jeg sad fortsat lidt. Han gav mig endnu en lussing. Jeg skyndte mig at sige tak, tak Herrer.

Læs næste afsnit af fortællingen…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mødet med sort dominerende – GaySite.dk
  2. Gensyn med sort dominerende – 2. del – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*