Gensyn med sort dominerende – 3. del

4.1
(10)

Læs forrige del af historien.

Efter en del minutter sådan her tog han et godt greb om sin pik og begyndte at spille. Jeg sad afventende med åben mund. Efter måske et minuts tid begyndte han at sprøjte. Først ramte han min kind. Herefter ramte han plet i munden på mig. Jeg tog en 3/4 store sprøjt i munden. Jeg kunne ikke have det hele, men slugte så godt jeg kunne.

Han bad mig nu slikke hans pik ren. Jeg gjorde som han bad mig om og takkede pænt for hans dejlige pik og sperm. Han gengældte med en stor spytklat lige i min mund.


Jeg sad stadig på knæ foran ham. Min Herrer bad mig følge efter. Det viste sig at jeg blev ført ind i soveværelset. Han bad mig ligge mig ned på ryggen, og bandt mine arme og ben på en måde så der var fri leg med mit hul og mine kugler.

Han tog lidt glidecreme og smurte mit hul. Herefter puttede han lidt på sin pik, som han spillede stiv.

Han satte sin pik mod mit hul og pressede i bund med fuld kraft. Jeg skreg af smerte. Han stønnede bare, og trak sin pik næsten helt ud, for så igen at presse i bund. Det gjorde han en del gange. Herefter trak han sin pik helt ud. For med det samme at presse den helt i bund igen. Jeg stønnede beklagende. Han bad mig holde kæft, hvis ikke jeg ville have mit hul helt ødelagt.

Han kneppede mig lystigt gennem en del minutter. De andre stod nu og kiggede på, mens de grinede. Jeg kunne se at den ene var ved at tage tøjet af. Han satte sig herefter op til mit hovede, og pressede sin røv ned til mit hoved. Han bad mig slikke. Jeg stak forsigtigt min tunge frem. Han smagte af svedig røv. Ikke uvasket, men godt svedig. Jeg slikkede løs alt jeg kunne.

Min Herrer trak sig nu ud. Jeg kunne mærke at en ny pik blev stukket op i min røv, og der blev kneppet på livet løs. Jeg vredt mig ad smerte og lyst. Det som startede med at gøre vildt ondt, begyndte så småt at være frækt.

Ham som sad ovenpå mig flyttede sig, så min Herrer kunne komme til. Han tvang sin pik ned i hilsen på mig. Jeg slikkede den ren. Den smagte af min røv. Jeg tænder ikke på lort, bestemt ikke. Men der var noget frækt ved at skulle renslikke hans pik efter at den har været i mit hul. Da jeg var færdig med at slikke hans pik, pressede han sine kugler ind i min mund og bad mig slikke dem. De var ret store, og jeg havde svært ved at have dem i munden, uden at ramme dem med tænderne. Jeg forsøgte det bedste jeg kunne.

Mens jeg slikkede kuglerne, kunne jeg mærke at han tog et greb og min pik, og klemte hårdt til. Det gav et sæt i mig. Han tog nu også fat i mine kugler, og klemte dem hårdt. Han var virkelig glad for at påføre smerte. Han blev ved med at klemme. Jeg vred mig af smerte, men kunne ikke skrige, fordi min mund var fyldt op med hans kugler.

Jeg var ved at være desperat. Pludselig slap han mine kugler, og trak sine ud af min mund. Jeg stønnede forpustet og lettet på samme tid. Mine kugler gjorde stadig ondt.

Efter jeg var blevet kneppet af min Herrers kammerat i lidt over 10 minutter, stødte han helt i bund med et stort støn. Jeg kunne mærke at han fyldte min røv med sin sperm. Han trak sig ud. De gik nu tilbage til stuen, og lod mig ligge bundet på sengen.

Gad vide hvad der mon ville ske nu…

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmer: 10

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Gensyn med sort dominerende – 2. del – GaySite.dk
  2. Gensyn med sort dominerende – 4. del – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*