Livet som gummifyr, 4. del – Hamborg, dag 1

5
(9)

Efter den sidste tur til Hamborg i selskab med min kammerat, havde jeg en lyst til at det skulle ske igen. Jeg ville bare afsted, hellere i dag end i morgen. Den sidste tur havde virkelig tændt noget i mig. Eftersom jeg ikke kunne få overtalt min kammerat, tænkte jeg at jeg så måtte tage afsted alene. Dette er fortællingen om hvordan jeg udvikler mig som gummifyr og finder min “rette plads”.

Læs forrige del af historien…


På vej hjem fra Hamborg, talte min kammerat og jeg, om det der var sket i weekenden. Vi var begge to begejstrede, jeg var parat til at det snart skulle ske igen. Desværre kunne min kammerat ikke afsætte tid til at tage derned igen i det næste lange stykke tid. Set ud fra et økonomisk perspektiv, burde jeg nok også vælge at vente en rum tid før jeg igen tog afsted.

Jeg blev ved med at tænke på, hvornår jeg igen kunne tage derned. Hamborg har ramt mig på den fede måde. Det er miljøet, stemningen, det hele. Jeg sad på vej hjem i bilen og kiggede på hotelpriser. Samtidig kiggede jeg i min kalender, og kunne se at jeg havde muligheden for at tage afsted igen om 3 uger.

Dagen efter traf jeg valget. Som nævnt, burde jeg vente lidt længere tid, inden jeg igen tog afsted. Men det trak i mig, og jeg ville bare afsted. Derfor tog jeg en resolut beslutning, og bookede hotel. Hotellet jeg plejer at bo på, var godt nok lidt dyr på de valgte datoer. Jeg bestilte dog så jeg kunne ændre mine planer, hvis jeg fandt på noget andet. Nu var det bare at vente.

Jeg fik vasket mit latex, og gjort det klar til den kommende tur. Det føltes som en evighed, inden jeg skulle tilbage til det, der senere skulle vise sig at være mit “rette element”.

Dagene op til gik jeg med sommerfugle i maven. Det føltes som om jeg skulle ud på den helt store rejse. Det er underligt hvad “lyst” kan gøre ved en. Torsdag eftermiddag og aften op til turen, pakkede jeg min kuffert. Efter at have pakket det hele, lignede det at jeg skulle være væk i flere uger. Men i kufferten var både tøj til om dagen, naturligvis med et frækt touch. Der var legetøj og forskellige ting relateret til sm. Der var sko i forskellige afskygninger. Jeg må indrømme at jeg tænder på det totale outfit. Slutteligt var der naturligvis latex udstyret.

Fredag morgen vågnede jeg lidt tidligt. Jeg havde god tid til at nyde morgenkaffen. Jeg havde en fantastisk fornemmelse i kroppen. En smule spændt, men mest bare glæde over at nu var dagen kommet. Jeg fik pakket bilen og gjort klar til at køre afsted. Jeg kørte så jeg kunne være fremme på hotellet lidt efter kl. 12.

Jeg ankom til hotellet. Det var en dejlig august-dag med sol og temperaturer vi ikke har set i mange år. Vi er tilbage i 2018 hvor ikke kun Danmark, men det meste af Europa satte varmerekorder. Jeg fik stillet kufferten op på værelset, og gjorde mig klar til at tage det ene stop med s-toget ind til hovedbanegården, og bøssedistriktet.

Jeg syntes der var flere mennesker end der plejer. Jeg fandt en plads ved et af mine “stamsteder”, hvor jeg kunne få lidt frokost, og i dag et glas iskold hvidvin. Så så jeg skiltene. Der var pride i Hamborg. Det havde jeg ikke lige tænkt over.

Efter at have spist og fået løftet sommestemningen med et glas vin, gik jeg videre til butikkerne. Ikke fordi jeg forventede at de havde fået meget nyt, men jeg tænkte at de lige skulle tjekkes ud.

Da jeg ankom til Mr. Chaps butikken, var der en god stemning. Det var mennesker iført fetish outfit. Der var mousserende vin til alle gæster. Jeg gik en tur rundt i butikken. Jeg kiggede naturligvis på deres latex-afdeling. Der var ikke kommet noget nyt siden sidst, men duften af latex førte mig straks 3 uger tilbage, til sidst vi var her.

Jeg gik videre rundt i butikken, og kom til deres second-hand afdeling. Brugt udstyr siger mig ikke så meget. Jeg vil helst have det nyt, men det kunne jo være at der var noget her som jeg ikke lige kunne undvære. Og det var der faktisk. Jeg fandt en latexmaske hvor der kun var åbning ved munden og op til næsen. Jeg prøvede det på. Den passede mig ganske fint. Prisen var 50€. Den blev jeg nødt til at eje.

Det var alt hvad jeg fik investeret i denne dag. Jeg besluttede mig herefter til at gå en tur gennem byen, på vej hjem til hotellet. Klokken var lidt over 16 da jeg igen ankom til hotellet. Det var dejligt at blive kølet ned på værelset. Jeg smed mig på sengen, og tænkte på hvad der mon skulle ske senere i dag.

Jeg så lidt tv og faldt i søvn. Jeg sov dog ikke så længe, men godt en time blev det da til. Jeg lå fortsat på sengen og så lidt tv, indtil jeg skulle gøres klar til at tage ind til byen, og det som jeg havde ventet på, klubben.

Jeg fik taget et langt bad, barberet mig, så jeg var glat omkring pik, kugler og i røven. Samt barberet ansigtet. Jeg kom ud af badet og gik lidt rundt, til jeg var helt tør. Jeg var allerede tændt, og gik med halvstiv pik. Jeg fik pakket rygsækken med latex tøj, sko, ballstretcher og hvad der ellers skulle med.

Klokken var nu 19:30 og jeg fik taget lidt tøj på. Jeg tog en fræk jockstrap på. Mærket var Andrew Christian, et at mine foretrukne. Stoffet var glat foran, og gav god plads til begejstring. Herefter et par shorts, og en let t-shirt.

Ind til byen og nyde lidt let aftensmad, inden det hele går løs. Det hele gik efter planen, og kl. 22 stod jeg udenfor klubben og var inde som en af de første.

Jeg skiftede til latex tøj, puttede en enkelt ballstretcher på, armbånd på den rigtige side, og tog min latexmaske i hånden.

Jeg bestilte en øl i baren, og sad lidt der og nød følelsen af igen at være iført latex. Der begyndte at komme en del mennesker. Der var forholdsvis mange fyre i almindeligt tøj. Det var sikkert grundet pride-week. Det gjorde det dog ikke mindre fedt at sidde i latex.

Efter lidt tid i baren, bestilte jeg en øl mere og satte mig ind ved siden af hvor lidt af det hele skete. Rigtig mange bevægede sig rundt for at se hvad som skete. Jeg fik heller ikke så lidt opmærksomhed i mit udstyr.

Jeg var nu mega tændt. Jeg rundede lige toilettet, så baren og tog en øl med nedenunder. Normalt er kælderen ikke åbent på en fredag, men fordi det var pride, har de sikkert gjort en undtagelse. Jeg drak min øl mens jeg gik lidt rundt nedenunder. Der var nærmest ingen mennesker.

Jeg tog nu mod til mig. Gik helt ind i et lokale hvor der er megen dunkel belysning. Her trak jeg masken over hovedet så jeg ikke kunne se noget, og satte mig på gulvet og ventede.

Der gik lidt tid. Så fornemmede jeg en anden i lokalet. Han gik dog igen. Kort tid efter kom en ny person ind i lokalet. Han følte på min maske, og stak sin tommelfinger ind i min mund. Jeg slikkede på den.

Herefter lynede han ned, og det næste jeg fik ind i munden var hans halvstive pik. Jeg suttede det bedste jeg havde lært. Det var en fed følelse. At sutte en anden mand, sidde i mørket, iført latex og blinded. Fedt. jeg suttede løs, og efter nogle minutter begyndte han at stønne voldsomt. I mellemtiden var der kommet flere mænd som stod rundt om og kiggede. Manden jeg suttede skød nu sin ladning i min mund. Han blev stående lidt efter, stadig med sin pik i min mund. Jeg slikkede den ren. Han trak sin pik ud og gik.

Straks var der en anden mand som stod foran mig. Han tog et fast greb om kæben på mig. Han drejede med et fast greb mit hoved let rundt. Jeg kunne mærke at han var iført læderbukser. Jeg kunne ikke fornemme hvad han ellers havde på. Han tvang mit hoved ind til hans skridt. Jeg slikkede på hans læderbukser. Det var lidt en ny følelse for mig, men stadig frækt.

Efter at have slikket hans skridt, og indåndet hans duft, hev han sin pik frem. Jeg slikkede straks på den. Han førte den ind i min mund og jeg suttede igen alt hvad jeg kunne. Den var stor. Især i omkreds. jeg havde svært ved at have den i munden. Jeg gjorde dog forsøget, men jeg kunne mærke det i kæberne. Flere gange gav han mig lussinger.

Jeg kunne mærke at han blev mere og mere tændt. Han tog fat om min hals og klemte lidt til. Jeg havde ikke rigtig prøvet før at nogen tog kvælertag på mig. Det tændte mig dog, og jeg stønnede samtidig med at jeg suttede ham.

Han trak sig ud, og tvang mig op at stå, ved at have et fast greb om min hals. Han pressede mig ind mod muren, ved at kvæle mig. Det var hårdt, men alligevel ikke mere end det tændte mig helt vildt. Jeg stønnede. Han stak sin tunge ind i min mund og kyssede mig vildt. Med den anden hånd tog han et fast greb om min bule.

Han lynede op til min pik og kugler. Han tog dem ud. Spillede hårdt min pik, og klemte så mine kugler. Det gjorde ondt, men jeg var i himlen. Det at stå med en ret muskuløs mand som brugte mig, uden at jeg kunne se ham. Det var fedt.

Han tvang mig igen ned på knæ, og stak sin pik ned i min hals. Han stødte den hurtigere ind end jeg lige havde forventet. Jeg gaggede over hans pik. Det tændte ham, og han førte nu med hurtige stød sin pik ned i min hals.

Han trak sin pik ud. Jeg fik mulighed for at trække vejret. Han spillede nu sin pik mens hans stønnede. Efter måske et halvt minut, stødte han igen sin pik ind i min mund. Han skød en kæmpe ladning som jeg havde svært ved at sluge. Det lykkedes dog næsten, og resten af spermen fik jeg efterfølgende slikket i mig fra mine læber.

Jeg sad tilbage efter han havde trukket sig ud. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Det var bare fedt. Der stod stadig nogle mænd i lokalet, fornemmede jeg. Dog havde jeg brug for at komme op at stå, og fordøje det hele. Jeg rejse mig op. Tog masken af, og lynede mine bukser op. Jeg kunne se at der var gang i flere ting i lokalet.

Jeg gik igen ovenpå. Langsomt kom jeg til mig selv igen. Det var på en gang mega frækt det som var sket, men samtidig havde jeg også brug for lige at sunde mig, og komme mig igen.

Da jeg kommer op til baren, hørte jeg et par stykker tale dansk. Det går op for mig at jeg kender stemmen. Det er en tidligere kollega. Både han og jeg ved at vi begge er til fyre. Dog har hverken han eller jeg kendskab til hindandens “tendenser”. Jeg overvejer om jeg skal flygte, så han ikke ser mig, men vælger i stedet at hilse på ham. Det er noget tid siden vi sidst har talt sammen.

Jeg hilser på. Han er sammen med to andre. Han står selv i maskulint tøj. De to andre er ret fascinerede af mit latex tøj, og min bule. Vi beslutter os for at få en drink. Jeg bestiller en rom og cola. Vi snakker sammen i baren i nok en halv times tid, hvorefter jeg går videre. Jeg vil tilbage til legen.

Jeg bevæger mig lidt rundt. Finder forskellige steder at sidde hvor jeg sutter lidt pik. Dog ikke helt det store. Der er virkelig varmt i overetagen, så vælger igen at gå i kælderen.

Jeg sætter mig tilbage hvor jeg sad før. Jeg ifører mig masken, og venter. Det varer ikke længe før den første pik bliver ført frem til min mund. Jeg sutter pikken. Den er ikke helt så tyk, men ret lang, og smager himmelsk. Han mundknepper mig lidt tid, hvorefter han trækker sig ud og går.

En ny person stiller sig foran mig. Jeg kan mærke at også han, ligesom jeg er iført latex. Han har en heltdragt på, virker det som. Han presser sit skridt frem mod mit hoved. Jeg slikker løs på hans dragt. Jeg fornemmer hans pik vokse inde bagved. Jeg forsøger at finde en lynlås, så jeg kan sutte hans pik. Der er dog ikke nogen. jeg slikker videre. Han sætter dig nu ned på gulvet ved siden af mig. Jeg kan ikke lade være med at føle på hans latex. Virkelig frækt. Det varer ikke længe før en ny person står foran mig, og jeg giver mig i kast med at sutte hans pik.

Jeg fornemmer, mens jeg sutter endnu en pik, at der foregår noget ved siden af mig.

Jeg hører lyden af en som pisser. Det går op for mig at det er udover ham, som sidder ved siden af mig. Jeg kan hører at han drikker en anden mands pis. Det tænder mig helt vildt. Leg med pis tænder mig, men jeg har endnu ikke prøvet at drikke en anden mands pis. Jeg vælger at rejse mig op, og tager masken af så jeg bedre kan se.

Ham gutten som sidder og modtager pis er på min alder. Måske et par år yngre, så omkring 30 år. Han sidder med åben mund, og flere mænd står klar. Han bliver virkelig overpisset, og drikker en del af det. Vildt.

Jeg står lidt og kigger, mens jeg spiller min pik af. Det tænder åbenbart ham som bliver pisset på. Han tager fat i mit ben, og trækker mig over til ham. Han tager min pik i munden og sutter løs. Han er virkelig god til det. Han sutter på en gang hårdt, men på en måde så jeg føler jeg skal sprænges af lyst. Han tager nu mine kugler ind i munden, og sutter dem på en måde så de presses. Fedt. Han må fornemme at jeg kan lidt leg med mine kugler, nu jeg har ballstretcher på.

En man begynder at pisse ud over ham, mens han sutter mig. Noget af det rammer mig. Jeg er helt væk i min liderlighed. Jeg mærker at jeg er ved at komme. Jeg støder voldsomt til nogle gange, og sender min ladning ind i hans mund. Puha. Jeg er nærmest helt udmattet ovenpå dette. Det var virkelig fedt. Det er der åbenbart også andre der synes, for efter han har suttet mig kommer der en lidt ældre, men muskuløs mand hen til ham. Tvinger hans pik ind i fyrens mund, og brøler. Jeg fornemmer han skyder en kæmpe ladning.

Jeg går ovenpå igen, får lige vasket det værste af mit ansigt, og går tilbage til baren. Jeg sidder nu mere afslappet, og bestiller en øl. Efter at have nydt den og snakket med flere af gæsterne i baren, beslutter jeg mig for at det er tid til at gå tilbage til hotellet.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på ham fyren, som drak pis. Det var sgu vildt. Jeg spillede min pik af flere gange da jeg kom tilbage. Virkelig fedt!

Læs næste del…


Jeg håber at du kan lide at følge min udvikling som gummifyr. Du er velkommen til at kommentere på historien. Husk på at det meste er 100% autentisk. Enkelte elementer kan være tilført for at give historien sammenhæng.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Livet som gummifyr, 3. del – Hamborg, dag 2 – GaySite.dk
  2. Livet som gummifyr, 4. del – Hamborg, dag 2 – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*