Håndboldholdet (10 – sidste afsnit)

4.9
(7)

Det var blevet onsdag aften. Jeg havde virkelig gået de sidste par dage og havde skulle synke oplevelserne fra weekenden ind. Fuck, hvor havde det været lækkert, og der var ikke lang tid til lørdag, hvor vi skulle ses igen. Måske fordi vi havde planlagt netop det, opførte vi os alle som normalt. Måske smilede vi lige en ekstra gang til hinanden, men ellers stod den på det sædvanlige fjol og spas.

Aftentræningen var slut, og klokken var blevet 21. Jeg havde lige drukket en sodavand med de to trænere og sagde så tak for i dag. Jeg tog min taske og gik mod udgangen. Tæt på netop udgangen sad Janus på en bænk. Han smilede til mig. ’Hey’, sagde han. ’Er du her endnu…?’, spurgte jeg lidt undrende. Han kiggede lidt flovt på mig. ’Øhmmm…’, sagde han og rejste sig. ’Jeg er fucking liderlig….’, hviskede han så til mig og gik tæt på mig. ’Det har været sådan siden i går…. Jeg kan ikke vente til weekenden…’, sagde Janus nærmest desperat. Hans liderlighed slog jo min…! ’Okay….’, var mit umiddelbare svar. ’Men hvor…? Her..? Eller hjemme…’, mere noget jeg ikke at sige, før Janus hurtigt førte mig hen af gangen og ned af en anden gang, hvor der lå omklædningsrum og toiletter. Han åbnede døren til et toilet og skubbede mig ind.

Janus låste døren og stillede sig med ryggen mod den og smilede. Han greb frem mod min pik. Han måtte mærke, at den var halvstiv, men ved hans berøringer blev den hurtigt stiv i mine træningsbukser. Jeg greb straks hans bule og mærkede hans pik banke stiv. Det føltes som om, han ikke havde underbukser på. ’Jeg havde glemt rene underdrenge så lod bare være med at tage nogle på…’, sagde Janus stille, som havde han læst mine tanker. Jeg smilede. Vi stod sådan lidt, mens vores vejrtrækninger steg. ’Måske du har lyst til at kneppe mig…? Vil gerne prøve at få din pik…’, hviskede Janus så. Fuck, tænkte jeg, og min liderlighed steg et par grader. Jeg gad sgu godt kneppe hans lækre røv men troede også, det ville blive svært. ’Jeg tror, du er for stram…’, svarede jeg svagt. ’Fuck det…’, sagde Janus. ’Måske du så bare ikke skal gå helt dybt..’, fortsatte han.

Han vendte sig om mod døren. Jeg tog mine hænder ind under hans t-shirt og kærtegnede hans overkrop. Det føltes lækkert at mærke hans slanke krop mod mine hænder. Hurtig gik de videre til hans røv, som føltes fantastisk at røre på udenpå det glatte stof. Jeg tog fat i kanten af hans træningsbukser og trak dem ned. Jeg lod mine hænder køre rundt på hans glatte baller. De røg også lige forbi hans pik, som var temmelig våd af præsperm. Janus stønnede svagt. Jeg trak min egne træningsbukser og underbukser ned til anklerne. Jeg gik tættere på ham og lod min pik lægge sig i hans revne. ’Mhmm..’, lød det fra Janus. Det føltes virkelig lækkert.

Jeg bevægede min overkrop og hoved ned af hans ryg og ned til hans røv. Jeg kyssede den glatte hud på hans baller. Janus spredte sine ben lidt mere, og hans fantastiske glatte hul kom til syne. Jeg satte nærmest straks min tunge mod det og begyndte at slikke ham. Han nød det vildt ud fra hans lyde og stønnen. Jeg overvejede kort, om nogle mon kunne høre os, men der var ikke mange i hallen, så jeg skød den tanke væk.

Jeg slikkede lidt videre og gjorde hans hul godt vådt. Så stoppede jeg og tog min ene finger op mod hans hul. Jeg pressede let til og lod den langsomt glide ind i Janus. Han tog fint imod og stønnede. Hans hul virkede virkelig stramt men fuck, hvor var det frækt. Jeg trak min finger til mig igen og rejste mig op. Jeg kiggede ned på min egen pik, som var glinsende våd af præsperm. Igen gik jeg tæt på Janus, og så satte jeg min våde pik mod hans hul. ’Åhhh….’, røg det ud af ham. Det føltes så dejligt. Jeg pressede let til, men der skete ikke rigtig noget. Jeg fjernede min pik og lod den så igen gå mod Janus’ hul.

Denne gang pressede jeg lidt hårdere, og det føltes som om lidt af mit pikhoved kom ind. ’Fuuuckkk….’, stønnede Janus. Jeg mærkede det stramme om mit pikhoved. ’Er det for meget…?’, hviskede jeg. ’Erhmmpf…. Nej, jeg vil have den fucking pik…’, sagde Janus pustende. Jeg pressede igen, og nu strammede det voldsomt om min pik. ’Puehhf…’, lød det ud af mig, da en spænding gik igennem krop. Fuck, det var dejligt. Jeg lod den være lidt, inden jeg trak den tilbage og ud af Janus.

’Hvad fuck…?’, pustede Janus. ’Det var lige så fucking dejligt….’, fortsatte han. Jeg smilede ved hans liderlighed. ’Vent…’, sagde jeg. Jeg flyttede mig lidt og greb ud efter håndsæben. Jeg tog en ordentlig klat fra beholderen. Så vendte jeg mig igen og smurte først Janus’ hul til og så resten ud på min pik. Det skummede ganske lidt, og jeg kunne mærke, at min pik gled godt i min hånd.

Så satte jeg min pik mod Janus’ hul igen. Jeg pressede endnu mere, og nu gled den lettere ind i ham. ’Arhhh….’, stønnede vi nærmest samtidig. Jeg gjorde mig umage med ikke at gå for dybt. Jeg tror, min pik kom halvvejs ind, forbi pikhovedet og lidt af skaftet. ’Åhhh…’, stønnede Janus. ’Måske ikke mere…. Kan du kneppe mig sådan…?’, sagde han. Fuck ja, jeg kan, tænkte jeg. Jeg begyndte langsomt at føre min pik frem og tilbage i ham. Jeg sørgede for ikke at gå længere ind i ham end før. Fuck, hvor det strammede om især mit pikhoved, når det gled frem og tilbage i Janus. ’Fuuuck…’, stønnede Janus. Jeg greb rundt om ham og mærkede hans stive våde pik i min hånd. Shit, hvor var det lækkert at kneppe ham sådan her – og han nød det virkelig.

Jeg øgede tempoet lidt, og så stønnede Janus endnu mere. Der kom små spændinger i hans krop, og det gav voldsomme stramninger om min pik. ’Erhmm…’, stønnede jeg, da det begyndte at føles som om, jeg skulle komme. Jeg genvandt dog fatningen og valgte at trække min pik langsomt ud.

Janus vendte sig ærgerlig om. Jeg sagde ikke noget men satte mig ned på toiletbrættet. Min pik strittede vildt ud i luften, stadig med sæbeskum på sig. Jeg smilede. ’Jeg vil fandme se din pik, når du kommer’, sagde jeg, mens jeg pustede. Så smilede Janus.

Han tog skridtet hen til mig og satte hvert sit ben på hver side af mig. Han lod sit underliv falde ned, og min pik ramte hans hul igen. Den gled ind i ham nogenlunde til samme sted som før. Han fik lidt en anstrengt mine men efter lidt gled det over i nydelse. Så trak han sig lidt op af pikken igen. Langsomt bevægede han sig og red min pik. Det føltes vidunderligt. ’Århhh… Fuck…’, stønnede jeg. De små spændinger begyndte i Janus igen.

Han stoppede sine bevægelse, men jeg tog over. Jeg bevægede mit underliv, så min pik gled frem og tilbage i ham uden at gå dybt. Han nød det vildt. Han lukkede øjnene og bevægede sine arme lidt. Hans spændinger blev større, og det gjorde, at jeg ikke kunne holde meget længere. ’Fuck, jeg skyder i dig snart…’, sagde jeg liderligt. ’Århhh, fuck ja, mand…!!’, stønnede Janus bare tilbage.

Jeg tog fat i hans pik og kørte den af. Den var mega hård, og nu kom der nærmest et hyl fra Janus. Jeg slap pikken, og en kæmpe spænding gik igennem hans krop. Det strammede vildt om min pik. ’Åhhh…’, stønnede Janus,og vi kiggede begge på hans pik, som sprøjtede et voldsomt stort skud klart sperm op af maven på mig. Endnu en stor spænding gik igennem ham, og endnu en voldsom stramning ramte min pik. Et flot skud sendte han afsted mod min mave, mens han stønnede. Så kunne jeg ikke mere. Min pik skød et skud afsted ind i Janus. ’Mhmmm’, stønnede han og smilede. ’Fuuck…’, pustede jeg, mens jeg kneppede svagt videre, og min pik pumpede min sperm ind i Janus. ’Århh, mand….’, sukkede jeg, mens jeg kunne mærke min pik fortsætte sin ladning i Janus. Janus smilede, mens små spændinger stadig fortsatte i hans krop, og hans pik dunkede, mens der stadig piblede den klareste sperm ud af den.

Vi blev lidt i den position, mens vi pustede ud. Janus begyndte at røre på sig, og hans underkrop løftede sig langsomt, så min pik gled ud af ham. Han rykkede sig, så han satte sig foran min pik i skødet på mig. Min stadigt stive pik slog mod hans ene balle og gjorde den våd af min sperm. Janus sukkede. ’Fuck mand, hvor det vildt og lækkert…’, sagde han, mens han slappede af. Noget drev ud af ham i det øjeblik, og jeg mærkede min egen sperm komme fra hans røvhul og glide ned på mit lår. ’Fuck, hvor er du lækker at kneppe… Så dejlig stram…’, pustede jeg.

Vi sad sådan lidt, indtil Janus til sidst flyttede sig og rejste sig op. Jeg tog noget toiletpapir og tørrede min krop ren, mens han også greb noget og tørrede sig. Vi trak vores bukser op og gjorde klar til at gå ud af toilettet. ’Jeg går først’, sagde han, åbnede døren og kiggede om der var fri bane. Det var der. ’Vi ses lørdag…’, sagde han så og klemte min pik, som stadig var halvstiv. ’Det gør vi’, sagde jeg, og så gik han ud.

……

Nu er der gået et par uger siden vores tur på toilettet. Vi har et par gange været sammen alle tre, og jeg har både med Janus og Victor taget en tur alene med dem. Det fortsætter bare, og det bliver nærmest bedre og bedre. I sidste uge startede en ny fyr på holdet. En lækker fyr på min højde, veltrænet og med en flot bule. Jeg tror, han kunne være til fyre, men jeg må se. Om en måned er der en ny træningslejr, og jeg satser på, jeg ved det inden da. Måske der bliver mulighed for, at vi kan lave noget alle fire…..

SLUT

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.9 / 5. Stemmer: 7

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*