Søn elsker at vise sig – 5. del

4.4
(11)

Læs de øvrige episoder…


Jeg kunne ikke helt beslutte mig om jeg skulle fortælle min far omkring episoden i svømmehallen, og at jeg havde fået en fremmed mands nummer. Da jeg gik i seng tænkte jeg meget over det. Jeg havde stadig de meget tætsiddende badebukser på. Min pik voksede igen ved tanken om det der var sket i dag. Den var nu næsten helt stiv.

Min far kom ind for at sige godnat til mig. Han satte sig på kanten af min seng. Han kiggede smilende på mig. Han lagde sin hånd på mine badebukser, klemte min nu helt stive pik, imens han spurgte om det havde været en god dag. Jeg nikkede og stønnede let.

Han spurgte ind til hvad der var sket. Jeg var så tændt, så jeg besluttede mig for at fortælle ham om faren, om de to drenge der var lidt yngre end mig. Jeg fortalte hvad der var sket i saunaen. Min far spurgte om jeg nød det. Det kunne jeg jo kun bekræfte.

Jeg fortalte ham at jeg havde fået farens telefonnummer. Min far spurgte hvordan jeg havde det med det? – Jeg fortalte min far at jeg synes det var lidt frækt, og at jeg faktisk gerne vil møde faren og drengene igen. Min far spurgte om han måtte få nummeret, og skrive til faren. Jeg nikkede og sagde at det lå på natbordet.

Min far klemte på min pik og sagde godnat til mig. Så snart han var gået hev jeg badebukserne ned og spillede min pik imens jeg fantaserede om hvad der mon kunne komme til at ske. Jeg var sindsyg liderlig. Det varede ikke længe før jeg sprøjtede mine lækre safter. Jeg tog igen badebukserne på, og faldt i søvn.

Næste moren vågnede jeg dejlig frisk, og selvfølgelig med en halvstiv på. Jeg gik ud i køkkenet hvor min far allerede var ved at drikke kaffe. Han smilede til mig og spurgte om jeg havde sovet godt. Det kunne jeg jo kun bekræfte. Jeg spurgte ind til om han havde skrevet med faren. Det bekræftede han.

Han hedder Henrik, fortalte min far. Han har inviteret dig over hvor du kan få lov til at vise dig frem iført dine lækre Speedos. Hvis du har mod på det, vil han invitere en kammerat over, så kan du være lidt sammen med hans drenge, fortalte min far mig.

Det lyder spændende, sagde jeg. Hvornår kan det lade sig gøre? – Allerede i eftermiddag, hvis du har lyst. Jeg skal bare skrive til Henrik, fortalte min far. Jeg bad min far om at skrive. Jeg var vildt spændt.

Tiden sneglede afsted, men endelig blev det eftermiddag og vi kørte afsted. Henrik boede ikke så langt væk fra os, så det tog ikke mere end 20 min. Han boede i et rimelig stort hus, pænt udefra og en ret fed bil i indkørslen. Vi parkerede og gik op til hoveddøren. Jeg havde is i maven. Min far spurgte om jeg var sikker på at det var det jeg ville? – Jeg nikkede bekræftende. Vi ringede på.

Det varede ikke længe før døren blev åbnet. Henrik bød os indenfor. Han komplimenterede min påklædning. Nogle lidt små shirts og en lille tank top. Han tilbød min far lidt at drikke, men han ville ikke have noget. Henrik spurgte min far om han havde lyst til at blive, men min far sagde at han havde noget han skulle. Min far aftalte at han ville hente mig omkring kl 20 – cirka 5 timer fra nu.

Henrik bød mig ind i stuen. Han spurgte om jeg ville have noget at drikke. Det afslog jeg dog. Henrik komplimenterede igen min påklædning. Han spurgte hvad jeg havde indenunder. Jeg fortalte ham at jeg havde taget mine Speedos på. Han smilte og bad mig følge med.

Vi gik via en gang ind i hvad der viste sig at være hans soveværelse. Det var et ret stort soveværelse. Han fortalte at han havde en del badet og undertøj generelt, også i min størrelse. Han havde fundet det frem han tænkte jeg kunne passe. Det lå på sengen. Der var ret meget.

Henrik fortalte at hans kammerat ville kigge forbi. Han nød at se unge teenage drenge i stramt badetøj. Henrik fortalte at hvis jeg gjorde det godt kunne jeg tjene en del penge.

Jeg syntes det var helt fantastisk. Både at det var super frækt, at andre skulle “se mig” men også at jeg kunne tjene lidt penge på det.

Henrik fortalte at hans kammerat ville komme indenfor den næste time. Jeg kunne så iklæde mig det jeg ny syntes og ellers bare være til stede i stuen. Jeg spurgte ind til hans to drenge. Han fortalte at de også ville være der. Henrik fortalte at de sikkert ikke ville have noget tøj på. Han fortalte mig også at jeg ikke måtte fortælle nogen om hvad der skete i huset. Det skulle være vores hemmelighed.

Henrik sagde til mig at jeg kunne gøre mig klar, og så bare komme tilbage i stuen når jeg havde lyst til det.

Jeg kiggede på udvalget af tøj. Der var mange forskellige badebukser. Der var mærker som Addicted, Andrew Christian, Aussiebum mf. Jeg fandt et par badebukser fra Andrew Christian, de var røde, med gule striber på siden. Jeg tog dem på. Jeg fik en noget synlig bule. Det tændte mig, hvilket ikke gjorde bulen mindre.

Jeg gik tilbage i stuen. Henrik var ved at ordne nogle glas. Han komplimenterede mit valg. Storm og Malte, kaldte han. Kort efter kom drengene jeg huskede fra svømmehallen. De havde ikke noget tøj på. Det så ud til at de lige havde været i bad. Jeg hilste, måske lidt genert. Det føltes på én og samme tid både underligt, men også lidt fedt at stå der med disse røde badebukser på, hvor min nu igen slappe pik lavede en kæmpe bule.

Den ene af drengene spurgte om de ikke også måtte tage badetøj på? – Henrik svarede at det ville være en god ide. Begge drenge løb igen ud af stuen.

Henrik fortalte at hans kammerat der kom elskede unge drenge. Han var også glad for vin, fortalte han. Jeg var noget spændt på hvem kammeraten var. Sæt dig bare ned, sagde Henrik. Jeg satte mig i den ene sofa. Jeg følte mig en smule akavet.

Kort efter kom drengene tilbage. De havde nogle ret små badebukser på. Den enes var helt røde, den anden havde nogle på med mange farver. De så ganske søde ud. De virkede lidt tilbageholden.

Henrik gik ud af stuen, og jeg var nu alene med de to. Den ene spurgte mig om ikke jeg kunne rejse mig, så de kunne se mine badebukser. Jeg rejste mig uden at sige så meget. De kiggede nysgerrigt. Den anden dreng fortalte at de ofte fik besøg af deres fars kammerat, han kunne godt lide at være sammen med dem, fortalte han. Han fortsatte – nogle gange kommer der også andre drenge.

Jeg blev nysgerrig, og spurgte hvad de så lavede? – Drengene fniste og sagde at de “legede”. Den anden sagde at nogle gange skulle de bryde på gulvet. Enten i en dragt, eller uden tøj på.

Vi blev afbrudt ved at Henrik kom ind i stuen med sin kammerat. Han var vel omkring de 40 år. Han var iført træningsbukser og en t-shirt. De snakkede vældig sammen. Henrik havde en flaske vin med ind.

Kammeraten hed Peter, og hilste på os med et hej. Ham og Henrik satte sig i sofaerne. Henrik åbnede vinen – det var åbenbart en med bobler. Han skæmkede op. Spurgte også om jeg ville smage. Jeg nikkede forsigtigt, vidste ikke helt om han mente det. Men det gjorde han. Han gav mig et glas. Det smagte underligt surt, men på samme tid også lidt godt.

Peter sagde at det var nogle pæne badebukser jeg havde på. Jeg takkede ham høfligt. Må jeg ikke mærke, spurgte han. Jeg gik hen imod ham. Han tog en slurk af sin vin, og mærkede i siden af mine badebukser. Han bad mig dreje mig lidt rundt. Jeg stod nu med ryggen til. Han satte sin hånd på min ene balde og klemte let til. Han holdt fast, og vendte mig på den måde om, så jeg nu stod med fronten til ham. Uha hvor ser du dejlig ud. Og sikke en dejlig bule du har. Alt imens han lagde hånden på bulen. Han klemte let. Jeg kunne mærke at det rykkede i mig.

Han slap nu min bule, og tog et sip mere af sit glas. Han sagde til Henrik at jeg var et fantastisk valg. Henrik takkede ham. Jeg fornemmede at de havde en eller anden form for aftale.

Kan du lide at stå sådan foran andre, spurgte Peter mig direkte. Jeg svarede forsigtigt at det kunne jeg måske godt. Mmmhhhh sagde han imens kan kærligt klemte på min bule.

Han bad drengene om at komme hen til ham. Han tog fat om Storms hoved med sin hånd, så hånden holdt om hans kæbe. Han stak sin tommelfinger ind i Storms mund og spurgte om han var klar. Storm nikkede. Fint, så kæl for den, sagde Peter til ham.

Storm gik på knæ, og rørte i skridtet på Peter. Peter bad ham trække hans bukser ned. Han løftede sig lidt, så Storm bedre kunne komme til. Han havde nogle let skinnende, underbukser på. Eller var det badebukser? – det var ikke lige til at se. Storm begyndte at slikke på dem. Ja, sådan! sagde Peter.

Jeg nød synet af det jeg så. Jeg var nærmest helt væk i det. Jeg mærkede at min pik voksede. Peter klemte igen på min pik og spurgte om jeg kunne lidt hvad jeg så? – Jeg nikkede imens jeg stønnede. Min pik var nu næsten helt stiv.

Peter trak mine badebukser ned og min pik poppede op. Dejlig pik du har, sagde Peter – og godt stor, tilføjede han. Hvor gammel er du, spurgte han – snart 13, svarede jeg.

Uhm. Dejlig alder sagde Peter imens han åbnede munden om min pik. Den var nu helt stiv, og Peter suttede fantastisk. Ikke fordi jeg var særlig erfaren, men det føltes ubeskriveligt.

Kort efter han var begyndt at sutte mig, stoppede han, og spurgte Henrik om ikke han kunne ordne den anden. Henrik nærmest lagde Malte ned over sofabordet. Han trak Maltes badebukser ned, og begyndte at slikke ham i numsen – weird tænkte jeg. Malte stønnede. Peter tod igen min pik i munden, og begyndte at sutte helt vildt. Jeg mærkede en våd varme. Jeg kunne ikke mere. Jeg sprøjtede mine safter ind i munden på Peter. Han blev ved med at sutte, indtil jeg var helt slap. Mine bek eksede og jeg trak mig ud af hans mund. Han smilte til mig.

Holdt kæft hvor er det en lækker pik du har, sagde han. Jeg takkede igen lidt genert, og trak så badebukserne op. Jeg satte mig over i sofaen og kiggede. Jeg skulle lige sunde mig lidt. Henrik var holdt om med at slikke sin søn i numsen, og havde taget sin pik frem. Han pressede langsomt sin pik ind i sin søns numse. Jeg kunne se på Malte at det gjorde lidt ondt. “Bare slap af” Malte, det ved du godt, nærmest hvidskede hans far til ham. Langsomt ændrede udtrykket på Maltes ansigt sig, og han lignede en der nød det.

Peter havde hevet sin pik frem. Pænt stor. Ikke så lang, men tyk. Storm slikkede vældig på Peters pikhoved. Han tog så meget af Peters pik i munden som han kunne, alt imens Peter nussede hans hård, og skiftevis klemte sine egne brystvorter.

Efter noget tid sådan, tog Peter fat om sin pik og spillede helt vildt. Storm satte sig ned på gulvet, og åbnede munden. Det virkede som om han havde prøvet det før. Det varede ikke længe så brølede Peter imens hans sprøjtede jeg ved ikke hvor mange klatter sperm i hovedet og munden på Storm. Da han var færdig, slikkede Storm Peters pikhoved.

Henrik havde trukket sig ud af Maltes numse, og taget sit tøj på igen. Malte fortsat ind over bordet, hvorefter han rejste sig og trak sine bukser op.

Peter tog igen en slurk vin og åndede lettet. Hold kæft – det var lige hvad jeg trængte til…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*