Håndboldholdet (3)

5
(9)

Søndag var kampdag. Kampen skulle spilles på udebane ca. 10 kilometer væk. Vejret var fint i dag, men jeg tog alligevel chancen og skrev til Victor, om han ville have et lift. Han svarede hurtigt med ’Yea!’.

Jeg kørte forventningsfuldt mod Victor. Jeg tænkte på ham konstant og var spændt på, hvad vores næste træk ville være. Jeg var så klar på at sutte ham, men vidste ikke helt, hvordan han havde det med det.

Jeg ringede på døren, og den blev hurtigt åbnet. Det var Victors far. Fuck, øv, nåede jeg at tænke. Jeg havde helt klart håbet, vi havde været alene. ’Åh, hej Jeppe’, sagde Victors far. ’Kom ind…. Vinder I i dag?’, spurgte han. Jeg kiggede lidt rundt efter Victor. ’Hvis drengene gør, som vi siger…’, svarede jeg smart. Victors far grinede og svarede ’Selvfølgelig’. Victor kom ud i entreen i sit træningstøj. Vi fik øjenkontakt. Han trak undskyldende på skuldrene. Han greb sin taske. ’Nå, vi smutter’, råbte Victor. ’God kamp’, blev der svaret.

Victor forklarede i bilen, at han troede, hans forældre ville være ude af huset, men som jeg kunne se, var de det desværre ikke. Han lagde en hånd på mit lår uden på mine træningsbukser. ’Øv…’, sagde han stille. ’Rolig nu. Vi tager da bare revanche på et andet tidspunkt’, svarede jeg beroligende.

Jeg havde nogle flere drenge med i bilen, heriblandt Janus. Det var helt normalt at jeg havde flere med. Lige Janus havde jeg dog også et godt øje til. Det blev en tæt kamp, som heldigvis blev vundet med 2, så stemningen var god. Jeg smed de andre drenge af ved hallen, mens Victor blev siddende. ’Jeg smider dig lige af derhjemme’, sagde jeg. ’Kunne du ikke vise mig din lejlighed…?’, spurgte Victor så. ’Det kan jeg da bestemt’, svarede jeg energisk. ’Hvad med dine forældre…?’, spurgte jeg for en sikkerheds skyld. ’Arhh, det bekymrer de sig ikke om – bare du kører mig hjem før klokken syv’, beroligede Victor mig med.

Jeg lukkede op til min lejlighed, og vi traskede ind. Victor kiggede sig lidt rundt og gik ind i min lille stue og faldt ned i sofaen og åbnede fjernsynet. Jeg kom ind med en cola til os hver. ’Nå, så det er her du sidder og ser porno…’, grinede Victor. ’Og masser af den…’, svarede jeg bare.

Vi sad og stenede lidt til noget ligegyldigt seriehalløj. Jeg kiggede på Victor. ’Hvaaa, kigger du så egentlig på de andre i badet…?’, spurgte jeg nysgerrigt. Victor smilede og kiggede på mig. ’Hvad tror du selv…? Selvfølgelig gør jeg det!’, svarede han. Jeg grinede – lidt flov. ’Er der så nogle, du kigger mere på…?’, spurgte jeg videre. Jeg vidste ikke helt hvorfor, men var vist lidt nysgerrig. ’Hmmm, tjaa, Magnus er ret lækker synes jeg, og hans pik ser stor ud, selv i slap tilstand. Men så er der Janus. Han har sgu en god røv. Hans pik ser ikke stor ud, men den er fandme helt glat, og hans look tænder mig vildt…’, forklarede Victor. Jeg studsede over, at han netop nævnte Janus, som jeg havde tænkt på tidligere. Beskrivelsen af ham tændte mig ikke mindre. Janus var en af de få på 15. Han var en lille fyr, nok 1.65, som mest var på holdet på grund af sin teknik. Jeg havde selv tjekket ham lidt ud adskillige gange, kigget på hans lille bule og hans spændstige røv. ’Hvad med dig? Du må da også kigge på nogle?’, spurgte Victor så. Jeg tænkte lidt. ’Janus kan jeg godt se…’, svarede jeg bare. ’Hmm, så er der Filip, han er sgu flot med en god bule også’, svarede jeg. ’Enig’, grinede Victor.

’Men jeg kigger jo helst på dig’, sagde jeg så og kom lidt tættere på ham, mens jeg førte min hånd hen på hans lår. Victor grinede. ’Klart’, grinede han videre, mens min hånd strejfede hans bule i træningsbukserne. Den var stiv. ’Hov….’, sagde jeg kækt. ’Ja, jeg bliver sgu da liderlig af al den snak om lækre fyre’, sagde Victor og førte mit hoved mod mit og kyssede mig. Samtidig tog han fat i min hånd og førte den tilbage mod hans stive bule, og jeg begyndte straks at kæle den uden på hans træningsbukser. Hurtigt derefter fandt også Victors hånd vej til min stive bule i bukserne.

Vi sad lidt sådan – det føltes herligt. Så tog jeg fat i Victors trøje og t-shirt, og sammen fik vi trukket tøjet af hans overkrop. Hurtigt trak jeg selv min t-shirt af. Jeg studerede Victors lækre overkrop og førte roligt min hånd henover den. Jeg nulrede stille hans ene brystvorte, der strittede vildt. ’Mrpff..’, sukkede Victor ved berøringen og smilede så.

Jeg førte min hånd ned til hans stive bule igen, mens jeg satte mit hoved og tunge mod den stive brystvorte. ’Årh…’, sukkede Victor. Jeg greb fat i kanten af hans træningsbukser og trak dem med lidt hjælp fra Victor, der løftede sig let, ned til hans knæ.

Jeg kiggede ned på hans stive bule, der bankede i et par blå Calvin Klein trunks. Det var et helt superbt syn. Jeg smilede til ham og lod min hånd kærtegne den stive bule. En lille våd prik kom til syne ved pikhovedet. Jeg trykkede på den, og den voksede i underbukserne. ’Shit mand…’, pustede Victor og trak vejret hurtigere. Jeg smilede igen. ’Vil du sutte mig…?’, spurgte Victor så lidt nervøst. Jeg svarede ikke men tænkte for mig selv ’Fuck ja!’. I stedet smilede jeg bare og begyndte at kysse hans overkrop på vej ned mod hans pik. Victor kom med små grynt og støn af nydelse.

Jeg nåede den stive bule. Jeg kyssede hans pikhoved med den nu endnu større våde prik. Den smagte svagt af salt. Så tog jeg fat i den hvide kant og løftede underbukserne op og ud over hans pik. En tynd streng af præsperm kom frem, som sad fast mellem underbukserne og hans pikhoved. Jeg førte min finger forbi pikhovedet, så præspermen slap underbukserne og endte på min finger. Det sitrede i Victor. Jeg satte fingeren i munden, mens Victor igen løftede sig let og trak underbukserne ned til træningsbukserne ved knæene.

Victor lænede sig tilbage igen, og hans lækre pik lagde sig op af maven på ham. Jeg gik på knæ på gulvet og kiggede på den dejlige pik og de glatte boller. Så lod jeg min tunge føre op af skaftet på Victor, inden jeg tog hans pik hoved i munden. ’Åhh, fuck mand…’, stønnede han med det samme. Jeg suttede roligt på hans pikhoved – det var det dejligste, jeg havde prøvet. Jeg lod min tunge køre rundt om det og suttede stramt til. Ind imellem kunne jeg smage hans præsperm, der piblede ud. Victor stønnede meget, men jeg var også selv mega tændt.

Jeg lod hans pik gå ud af min mund, rettede lidt på mig og trak mine egne bukser og underbukser ned. Jeg gik på knæ på gulvet igen og begyndte at køre min pik stille af, mens jeg igen tog Victors pik i munden. Nu suttede jeg godt til, og Victor pustede højere. Jeg lod hans pik glide længere ind i min mund og hals. Nu stønnede han vildt. ’Årh mand, fuck, det er godt…’, røg det ud af han.

Det føltes som om, jeg selv skulle komme, så jeg satte tempoet i vejret. Jeg suttede primært på hans pikhoved, men det blev også virkelig masseret. Det var tydeligt, at han var ved at komme. Victor rykkede på sig og stønnede. ’Åhhh, fuck jeg er der’, udbrød han. ’Kom væk…’, sagde han febrilsk. Men jeg blev ved med at sutte ham. Victor udstødte et højt hyl, og jeg mærkede et skud af sperm flyve ind i min mund. Det føltes helt fantastisk. Først da tog jeg hans pik ud af munden. Et nyt flot sprøjt fløj op af maven på ham. Det var det velkendte klare sperm, der kom ud. Et til lidt mindre sprøjt kom ud af hans pik, inden hans vejrtrækning blev roligere og kun lidt ekstra sperm piblede frem. Victor kiggede forbløffet på mig. Jeg havde stadig hans skud i munden. Så slugte jeg. Det var lidt underligt, men det føltes fucking frækt. ’Shit…. Du er fræk…. Og fuck, du sutter godt’, pustede Victor.

Jeg var alt for tændt til at svare. Jeg pustede og smilede bare. Jeg skubbede Victor lidt tilbage i sofaen og kom op fra gulvet. Jeg kravlede op i sofaen og satte mig overskrævs på Victor. ’Hallo…’, sagde han og smilede. Han greb mit bankende jern og kørte det af. Jeg stønnede vildt. Jeg lod min røv falde ned. Jeg kunne mærke Victors skud fra hans mave ramme mine inderlår. Det føltes helt vildt dejligt. Min røv sank lidt mere ned, og så kunne jeg mærke Victors våde stadig stive pik ramme først min ene balle, og da jeg rykkede mig lidt, ramte den midt hul. ’Århh…’, stønnede jeg, da jeg kunne mærke noget af resterne fra hans sperm mod mit hul.

Victor slap min pik og greb mine baller. ’Fuck, du er lækker’, pustede han, mens jeg selv greb min pik og kørte den mere af. ’Jeg skulle fandme have kneppet dig…’, stønnede Victor. Ordene og hele situationen blev for meget for mig. Jeg spændte vildt i min krop og brølede. Et stort skud sperm fløj ud på brystet af Victor. Jeg pustede videre, og endnu et stort skud fløj op mod hans hals. ’Fuck ja’, stønnede Victor. Jeg rev et par gange mere i min pik, og to lidt mindre skud fortsatte ud på Victors mave, inden det stilnede af, og jeg slappede mere af.

Jeg kravlede forsigtigt ned fra Victor, smilede og gav ham et hurtigt kys. Jeg gik ind og hentede nogle håndklæder i det lille soveværelse. Jeg tørrede min røv på vej tilbage til sofaen og kastede et håndklæde til Victor, inden jeg satte mig ved siden af ham. Der sad vi og pustede lidt ud.

’Jeg vil bare have mere og mere..’, sagde Victor så efter lidt tid. ’Mente du det med at…. Kneppe..?’, spurgte jeg forsigtigt. ’Ja…, det kunne være frækt… Eller du måske kneppede mig…?’, sagde han så. Fuck, tænkte jeg. Hele snakken tændte mig, og min pik, der ellers var faldet, rejste sig igen. ’Jeg kan se, at tanken ikke helt frastøder dig…’, grinede Victor. Jeg grinede med. ’Men hvornår…?’, spurgte jeg måske lidt for ivrigt. Der var træningslejr i næste weekend så hvornår? Victor tænkte lidt. ’Hvad med onsdag efter eftermiddagstræningen..? Jeg finder på et eller andet at sige til mine forældre’, sagde han så. ’Perfekt!’, svarede jeg igen ivrigt.

Vi slappede af og stenede, inden jeg kørte Victor hjem. Vi kyssede hurtigt i bilen, inden han gik ind. Jeg fulgte ham med øjnene, og han vendte sig lige i døren og vinkede. Jeg vinkede igen og kørte derfra. Min pik bankede i bukserne, og mine tanker var allerede på onsdag.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*