Kasper udnytter Mikkel

4.3
(15)

Tobias storebror finder ud af at Mikkel og Tobias har haft fræk leg på stranden. Det benytter han til at udnytte Mikkel.

Læs forrige del af historien…


Jeg vågner næste morgen, ved siden af Tobias. Han sover stadigvæk. Jeg er stadig tændt ovenpå det der skete i går aftes. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor frækt det var at sutte Tobias pik. Samtidig er jeg også også fortvivlet over at Tobias ikke virker særlig interesseret i mig.

Jeg kan høre at der er aktivitet i sommerhuset, så jeg vælger at stå op. Det er Tobias’ mor som er oppe. Hun er ved at gøre morgenmad klar. Vi taler lidt sammen. Hun spørger om ikke jeg kan lufte deres hund. Hvilket jeg naturligvis gerne gør.

Da jeg kommer ind igen, efter at have luftet hunden, møder jeg Kasper, Tobias’ storebror. Han spørger om jeg ikke lige kommer ind på hans værelse. Han har værelse længst nede af gangen i sommerhuset. Lige ved siden af Anton, deres lillebror.

Jeg går med ham ind på værelset. Han er stadig kun iført underbukser. Han er lidt højere end Tobias, og mere muskuløs. Han sætter sig ned på sengen, og beder mig gøre det samme.

Han sidder lidt og smiler. Han fortæller mig at han ved hvad vi har lavet nede i klitterne dagen før. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Jeg siger bare at vi smurte os ind i solcreme. Ja, siger han. Det så ud som om du nød det, sagde han. Jeg nikkede svagt. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige.

Han siger til mig at han godt kunne bruge en til at massere ham ind i solcreme en gang imellem. Men også til andre ting.

Jeg spørger ind til hvad de andre ting er. Han fortæller at han godt kunne tænke sig en til at give ham blowjob engang imellem, og måske mere…

Jeg sidder og tænker på om han ved noget om hvad der skete i aftes.

Kasper tager sig selv på bulen. Han spørger om jeg kan lide at sutte pikke. Jeg siger hurtigt at det har jeg aldrig prøvet før. Han griner, og siger at så må jeg da hellere prøve det.

Han trækker sine underbukser ned. Hans stive pik klasker op ad hans mave. Den virker stor. Meget større end Tobias’. Han spørger om ikke jeg gerne vil sutte ham. Egentlig vil jeg gerne, men jeg er lidt bekymret for om det er et setup, bare for at få mig i fedtefadet.

Han spiller sin pik, peger den over mod mig, og siger “Du vil jo gerne!”. Fristelsen er stor. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Jeg mærker at min egen pik vokser.

Lysten bliver for stor, og jeg sætter mig på knæ foran Kasper, og kysser hans pik. Han siger “Godt – men du skal sutte”. Jeg tager hans pik i munden. Den smager meget af pik, på en anden måde end Tobias’. Jeg tager pikken i munden. Den virker stor. Rigtig stor. Jeg sutter løs.

Imens jeg sutter Kaspers pik, stønner han lavt, mens han hvisker til mig at jeg er en god dreng. Han bliver ved med at hviske “Ja, sut min pik – sut min store pik – tøm min pik”.

Hans hvisken gør mig liderlig. Min pik presser på mine shorts. Jeg bekymrer mig ikke længere. Jeg nyder at sutte Kaspers pik, og bliver mere og mere liderlig. Jeg sutter mere og mere. Jeg forsøger at få mere af hans pik ind i munden.

Mine øjne er lukkede. Pludselig mærker jeg hans hår ved min næse. Jeg har nu næsten hele pikken i min mund. Jeg sutter videre. Da jeg igen er helt nede ved hans behåring, tager han fat om nakken på mig, og presser til. Jeg føler det som om jeg skal kvæles. Jeg forsøger dog at sutte videre.

Kort efter skyder han sin ladning i min mund. Jeg føler jeg får det galt i halsen. Han har dog stadig fat om min nakke, så jeg forsøger at sluge så godt jeg kan.

Jeg sidder foran ham på gulvet. Han smiler til mig. “Tak – Det må du gøre igen” siger han og smiler. Jeg smiler tilbage. Nå, tid til morgenmad siger han, og trækker sine underbukser op og tager tøj på.

Han går over mod døren. Jeg sidder stadig på gulvet, liderlig og fortvivlet. Jeg har nu suttet to pikke, men endnu ikke selv prøvet det.

Jeg følger efter Kasper ud. Familien sidder klar ved bordet. Jeg er bekymret for at nogen ved noget. Jeg føler ikke jeg er klar til at skulle konfronteres med alt dette. Jeg synes Tobias kigger underligt på mig. Jeg undviger hans blik.

Vi spiser morgenmad, hvorefter Tobias spørger om jeg vil med på stranden. Kasper siger at han gerne vil med. Jeg kan mærke på Tobias at det irriterer ham. Men han accepterer dog at hans storebror kommer med.

Læs næste del af historien…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.3 / 5. Stemmer: 15

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mikkel og Tobias udvikler deres forhold - GaySite.dk
  2. Kasper, Mikkel og Tobias - GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*