Drengen i klitterne

4.4
(18)

Det var en dejlig varm sommerdag. Jeg havde besluttet mig for at køre en time vest på for at nå stranden lidt nord for Hvide Sande. Jeg kender et sted hvor der ikke kommer så mange mennesker men hvor der nogle gange er mulighed for at få frække bekendtskaber.

Jeg parkerede bilen og steg ud. Jeg havde mine frække Andrew Christian badebukser på som på ingen måde overlod ret meget til tilfældighederne. Jeg elsker at gå rundt kun iført badebukser som sidder tæt og som viser de ædlere dele bedst muligt.

Jeg gik lidt hen langs stranden og fandt en gyde hvor der lå en ung fyr. Jeg kunne ikke se ham så nøje, men han virkede ret hot. Jeg gik nærmere og passerede ham. Han var meget ung. Måske et sted mellem 14 og 18 år. Han var iført sorte speedos. Virkelig hot. Jeg kunne mærke at noget rørte sig i mine badebukser.

Jeg sagde kort “Hej” da jeg gik forbi ham. Han svarede mig høfligt. Jeg gengældte og spurgte om han havde noget imod at jeg lagde mig i samme gyde som ham.

Han svarede at det havde han ikke. Jeg bredte mit håndklæde ud ikke så langt fra ham. Omkring 6-7 meter så jeg havde fint udsyn til ham.

Vi lå lidt i noget tid uden at der skete meget. Han lå skiftevis på maven og skiftevis på ryggen. Der var ingen tvivl om at han gerne ville brunes. Han var ret lækker. Sikker ikke 18 år men heller ikke helt ung. Han havde let markeret vaskebræt og brystkasse. Han havde en pæn, neutral bule. Uhm han var lækker !

Efter mer end en time i solen kunne jeg ikke dy mig. Der var ikke kommet nogle mennesker siden jeg indtog gyden. Jeg lod som om jeg slappede af med lukkede øjne. Jeg placerede min hånd på min bule og masserede den. Min elskede pik rørte på sig og voksede.

Jeg åbnede forsigtigt øjnene og kiggede over på fyren ved siden af. Han lå med hovedet på siden og havde frit udsyn til min bule. Han lå selv med hånden ved sin egen bule og jeg kunne se at den var vokset siden jeg så den sidst.

Jeg valgte at give min bule nogle hårde klem. Det var noget som tændte ham. Jeg kunne nu se at hans pik voksede meget. Der var nu ingen tvivl om at hans pik var nærmest stiv. Det gjorde at min var pik var nærmest ved at springe ud af mine tætsiddende badebukser som på ingen måde lagde skjul på den pik som gemte sig under stoffet.

Efter kort tid med stiv pik tog jeg mod til mig og spurgte om han kunne lide det han så. Han bekræftede lidt genert at det kunne han. Jeg spurgte ham hvor gammel han var og hvorfor han var alene. Han fortalte at hans mor og søster var kørt ud for at shoppe og at han fyldte 15 år om et par måneder.

Jeg legede med min bule og tog mod til mig. Jeg spurgte om at måtte mærke hans lækre speedos. Det måtte jeg gerne.

Jeg rykkede hen til ham og placerede min hånd på hans bule. Jeg masserede den rigtig blødt. Jeg spurgte om han kunne lidt det. Han nikke med et mmmmhhh….

Det var startsignalet til at jeg ført hovedet ned til hans bule. Jeg duftede til den. Den duftede på samme tid ren og på samme tid af lækker ung varm pik. Jeg kyssede hans bule nogle gange. Jeg kunne mærke at han var tændt.

Jeg stank tungen frem og masserede bulen med min tunge. Jeg gjorde mig umage med at gøre det så vådt som muligt. Jeg kunne med munden mærke hans lækre teenage pik som nok var en 15-18 cm. Det var fantastisk. Han stønnede blidt.

Jeg spurgte om han kunne lide det og om han havde prøvet noget lign. før. Han svarede at han ikke havde prøvet noget før men at jeg gerne måtte fortsætte. Jeg slikkede på hans bule. Eller snarere stive pik med badebukser ud over.

Forsigtigt tog jeg fat om elastikken og førte badebukserne lidt ned så hans pik sprang frem. Jeg tror den var 18 cm. Tykkelse i forhold til højde. Fantastisk at se sådan en lækker 14 årig teenager pik som bare ventede på at blive tømt.

Jeg kiggede kort på hans pik. Derefter kiggede jeg i hans øjne. Han lignede en som var ved at sprænges af lyst og liderlighed. Jeg tog resolut hans pik i min mund. Den smagte på samme tid af salt, let af sved men ellers af ren ung pik. Jeg førte langsomt munden ned over hans pik, slugte den til roden i første forsøg.

Jeg mærkede at han rystede. Jeg satte tempoet en smule op og suttede det bedste jeg havde lært. Jeg var i himlen. Jeg suttede og suttede. Jeg smagte presperm. Sammenholdt med hans stønnen følte jeg at han var tæt på at komme.

Det tog ikke mange minutter mere før han vred sig. Jeg mærkede hans pik svulme op og kort efter eksploderede hans pik i min mund. Jeg slugte det bedste jeg havde lært. Jeg vil tro at han skød 8 store ladninger i min mund. Jeg slugte det hele. Da jeg kunne mærke at han blev slap tog jeg hans pik ud. Slikkede den et par gange. Tog hans badebukser op på plads og kyssede hans nu mere normale bule.

Jeg kiggede på ham og spurgte hvad hans syntes. Han sagde at det var det bedste han havde prøvet.

Jeg spurgte om det var okay at jeg lagde mig ved siden af ham. Det måtte jeg gerne. Min pik var stadig igang. Jeg valgte dog at gøre hvad jeg kunne for at undertrykke mine lyster. Måske kunne hans snart igen.

Jeg spurgte lidt ind til hvem han var. Han sagde at han hed Jonas og var i sommerhus med hans mor og tvillingesøster. Jeg spurgte ind til om han var til fyre. Det bekræftede han. Han sagde at han var sprunget ud for omkring et år siden. Hans familie havde accepteret det uden de store spørgsmål.

Han sagde yderligere at han elskede at solbade i ikke ret meget. Men gerne nogle frække badebukser. Han kunne dog godt tænke sig nogle som dem jeg havde på. Vi snakkede en del herefter.

Gå til næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.4 / 5. Stemmer: 18

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Drengen i klitterne, 2. del – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*