Mikkel & Thomas (3 ud af 4)

4.8
(16)

Efter det hurtige bad gik det op for mig, at mine trunks var blevet noget våde af min præsperm. Jeg tog håndklædet om mig og gik ud af badeværelset. ’Øh, Mikkel, du har vel ikke et par underbukser, jeg kan låne…?’, spurgte jeg. Mikkel sad nøgen i sofaen i stuen. Mit blik fangede straks hans slappe pik. Den tiltrak mig bare. ’Hva…’ – tør du ikke vise dig nøgen nu?’, spurgte Mikkel tilbage og kiggede på det tildækkende håndklæde. Jeg grinede lidt og lod det så droppe ned på gulvet. Jeg drejede lidt kunstigt rundt for at vise mig frem som modsvar. Min glatte pik var igen halvstiv. Mikkel grinede, og jeg begyndte også at grine. ’Er du konstant liderlig eller hvad?’, spurgte Mikkel så. ’Hmm, det er vel en meget god måde at sige det på…’, grinede jeg tilbage. Han rejste sig og gik hen til mig og tog lidt på min pik, der voksede sig fuldt stiv. ’I den øverste skuffe inde på mit værelse er der underbukser men lad nu være med at gøre dem våde…’, sagde han og slap min pik. ’Cool, men det kan jeg ikke love…’, svarede jeg. Mikkel grinede, slap min pik og gik mod badeværelset.

Jeg kiggede i skuffen. Der var et par enkelte trunks, men ellers havde Mikkel kun briefs. Det tændte mig. Jeg fandt et par grønne briefs og prøvede dem. De var måske lige et nummer for små, men min halvstive pik hjalp heller ikke. Jeg kiggede mig i hans spejl og syntes egentlig, de så ret godt ud på mig. Jeg spændte mine mavemuskler og drejede mig og så min røv sidde stramt i de briefs. Jeg tog mine træningsbukser og t-shirt på og satte mig i sofaen.

Efter lidt tid kom Mikkel ud af badeværelset. Han gik nøgen mod sit værelse, og ret hurtigt derefter kom han ud i træningsbukser og t-shirt. Han satte sig i sofaen ved siden af mig.

Vi talte lidt og viste hinanden nogle ting på vores telefoner. Vi grinede og slappede af. ’Hvilke underbukser lånte du egentlig?’, spurgte Mikkel så. Inden jeg kunne nå at svare trak han lidt ned i kanten på mine træningsbukser, så han kunne se de grønne briefs. ’Aha.., ja, de er nogle af mine yndlings…’, grinede han lidt. ’Kunne din pik godt være i dem…?’, sagde Mikkel og brød ud i et stort grin. ’Okay…! Er det et forhør det her…?’, spurgte jeg og spillede fornærmet. Mikkel kiggede. ’Nahhh… Nærmere en efterforskning…’, sagde han så, grinede og førte sin hånd hen mod min pik og kærtegnede den. Jeg grinede og prøvede ikke at skjule, at min pik rejste sig.

’Jeg tror ikke, det er godt for den at holde den så stramt indespærret…’, sagde Mikkel stille. ’Hvad med dig selv egentlig…?’, sagde jeg og kunne lige nå kanten af hans træningsbukser. Jeg fik trukket dem ned og så, at hans nu næsten stive pik lå i et par røde briefs, jeg også havde overvejet at tage på. Mikkel grinede. Vi tog lidt fat i hinanden og tumlede lidt rundt. Det endte med, at vi hver især hev hinandens bukser af. Vi tog også vores t-shirts af.

Jeg havnede på Mikkels skød med mine knæ på hver side af ham. Min pik strittede vildt i de grønne briefs, og den havde allerede lavet en våd plet i dem. ’Arhhh altså…’, sagde Mikkel. Han tog fat i kanten på dem og trak dem af mig. Jeg møvede mig lidt, så de faldt helt af. Jeg rykkede mig op igen men nu lidt længere op, så min pik strittede foran Mikkels ansigt. Han sagde ingenting men begyndt bare at sutte mig. Det føltes igen helt fantastisk. Jeg kiggede ned på Mikkels pik, der bankede stiv i hans røde briefs – et fantastisk syn.

Jeg lod min pik gå ud af Mikkels mund og gik ned mod hans underliv. Jeg fik lige kysset hans mave på vejen, inden jeg trak hans underbukser af ham. Hurtigt tog jeg hans pik i munden og suttede løs. Det føltes formidabelt at sutte ham og måden, han nød det på, tændte mig bare endnu mere.

Jeg slap dog hans pik, og Mikkel rykkede sig. Jeg satte mig op i sofaen ved siden af ham. ’Shit, jeg kan lide at sutte din pik…’, røg det ud af mig. Mikkel grinede, mens han rykkede sig, så det nu var ham, der satte sine knæ på skrævs af mig. Min pik slog op af hans ene balle samtidig med, at Mikkels pik lagde sig op af min mave. Det tændte mig vildt.

Jeg førte mine hænder om på hans røv og kærtegnede den. Mikkel kyssede mig. Jeg flyttede min pik, så den lagde sig i hans revne. Jeg lod mit underliv bevæge sig lidt, så den kørte i hans revne. Mikkel stønnede lidt, og min vejrtrækning steg. ’Har du lyst….?’, hviskede jeg, mens min pik uden at jeg gjorde noget røg ind i hans revne og ramte hans hul. ’Århh…’, kom det fra Mikkel, og min pik røg lidt tilbage. ’Ja…’, sagde han og smilede. Jeg smilede tilbage. ’Men jeg vil også prøve på dig…’, sagde han så pustende. Fuck ja!, tænkte jeg. ’Yea…’, svarede jeg uden at afsløre min totale liderlighed. Jeg var så klar på at prøve det af med Mikkel.

’Men skal vi ikke gå ind på mit værelse så…?’, spurgte Mikkel så. Jeg var så klar på det hele nu, så jeg tror, jeg så lidt tvivlende ud. ’Så kan vi kneppe i sofaen en anden dag…’, sagde Mikkel og smilede. Det løsnede det lidt op for mig. ’Så det her er ikke en engangsforestilling…?’, sagde jeg og lød måske temmelig forhåbningsfuld. ’Det håber jeg sandelig ikke…’, sagde Mikkel helt ærligt og på en måde, der bare gav mig endnu mere lyst til ham.

…………

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 16

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*