Mikkel & Thomas (2 ud af 4)

4.8
(11)

Det tog os cirka 20 minutter at gå hjem til Mikkel. Snakken gik igen lystigt som i cafeteriet. Vi talte også lidt om fyre. Vi diskuterede lidt, hvem der var de lækreste på både svømme- og udspringsholdet. Det var en sjov snak, hvor vi begge blev lidt flove men også morede os.

Vi trådte ind af døren hos Mikkel og ind i entreen. Vi smed vores tasker. Jeg trådte hurtigt ud af mine sneakers, men Mikkel bøjede sig ned for at binde sine snørebånd op. Han stod med ryggen til mig, så hans røv strakte sig mod mig. Et prægtigt syn, og jeg kunne ikke dy mig for at nærme mig. Jeg kom helt tæt på, og så lod jeg min halvstive  bule ramme hans røv. Det føltes frækt. ’Nej, shit… Sorry..’, sagde jeg dog hurtigt flovt og trak mig lidt væk. Mikkel drejede hovedet og smilede. ’Hvorfor…? Bliv dog ved…’, sagde han så indbydende.

Han havde rejst sig op igen og taget skoene af. Jeg gik igen tæt på ham og lod min nu stive bule ramme hans røv. Det føltes super frækt. Jeg tog mine hænder rundt om ham og lod dem først være på hans mave. Hurtigt bevægede de sig dog ned til hans bule. Den var bankende stiv. Jeg tog fat i den. En helt ubeskrivelig følelse løb igennem mig. Jeg havde aldrig taget en fyr på pikken før på denne måde. Jeg kælede for den og hev lidt i den også. Mikkel pustede lidt og nød det tilsyneladende.

Jeg slap ham og trak mig lidt tilbage. Så greb jeg fat i kanten af hans træningsbukser og hans underbukser. Jeg hev dem roligt ned over hans røv. Hans glatte røv kom til syne, og den fantastiske form, jeg havde nydt i omklædningen, var nu lige foran mig. Jeg satte mine hænder mod den og kærtegnede den. Den glatte hud føltes helt eminent, og jeg kunne mærke min vejrtrækning blive hurtigere. Jeg gik igen helt tæt på ham, så min bule ramte hans blottede røv. Mine hænder gik igen rundt om ham, og nu lod jeg dem gå ind under buksekanten, der stadig dækkede Mikkels underliv. Min højre hånd greb hans stive pik. Den var dejlig glat at røre ved og også lidt våd. Jeg begyndte langsomt at føre hans forhud lidt tilbage og køre den af. Det føltes som om, jeg kunne komme bare ved at spille Mikkels pik sådan her. Mikkel stønnede højere nu.

Jeg slap hans pik og trak hans bukser helt ned og af. Mikkel tog sin træningstrøje og t-shirt af med det samme og vendte sig om. Det var et fantastisk syn at se ham nøgen på denne måde. Jeg smed også min hoodie og t-shirt men gik så ned på knæ. Hans glatte stive pik strittede foran mig, glinsende af præsperm. ’Årh, fuck…’, stønnede Mikkel. Jeg tøvede ikke og tog hans våde pik i munden. Det smagte salt, men fornemmelsen af en pik i min mund var formidabel. Jeg suttede godt til og tog den langt ind i min mund. Jeg havde aldrig suttet pik, men jeg fik fornemmelsen af, at jeg ikke gjorde det helt dårligt, for Mikkel fortsatte sine høje støn, og det tændte mig vildt og intensiverede min sutten.

Efter lidt gled hans pik ud af min mund. Jeg tog fat i den og rev lidt i den. Mikkel pustede, mens noget præsperm kom frem på pikhovedet. Jeg var vildt liderlig og tøvede ikke med at slikke det væk. Det smagte ikke af meget, og jeg rev lidt mere i Mikkels pik, inden jeg tog den i munden igen. Da den kom ind i min mund igen, og jeg startede min sutten, stønnede Mikkel voldsomt. ’Årh… Fuck…’, lød det fra ham. Min mund strammede sig om hans pik, og så kunne jeg mærke noget varmt flyde ud i min mund samtidig med, at Mikkel pustede og stønnede voldsomt. Hans sperm i min mund tændte mig vildt, og jeg slugte hans første skud og fortsatte med at sutte. Mikkel stønnede videre, ligesom han fortsatte med at komme i min mund. Det føltes fantastisk.

Jeg kunne mærke Mikkels sprøjt aftage, og jeg suttede langsommere, mens jeg slugte de sidste dråber fra Mikkel. Fuck, det var frækt. Hans pik gik ud af min mund, og jeg så, der piblede lidt sperm frem på pikhovedet. Jeg slikkede det hurtigt væk og smilede op mod Mikkel. Han pustede stadig men smilede tilbage. ’Shit mand, det var vildt. Fuck, det var godt’, pustede Mikkel. Jeg smilede og rejste mig. ’Hold kæft hvor var det dejligt!’, svarede jeg begejstret. Mikkel smilede. ’Så må det vel være din tur…’, sagde han så og gik ned på knæ.

Han trak mine træningsbukser ned, og jeg gik ud af dem. Min pik strittede vildt i mine blå trunks, og der var en klar våd plet, hvor mit pikhoved bankede. Mikkel tog fat i kanten på dem og trak også dem ned. Han tog straks pikken i munden og suttede til. Det føltes helt ekstremt. Han nød det uden tvivl og gav den virkelig gas på min pik. Jeg var overtændt og kunne mærke, at der ikke skulle meget til, før jeg kom.

Mikkel kiggede op, og jeg kunne fornemme et smil med min pik i munden. Det var for meget for mig. En kraftig spænding red igennem mig. Mikkel fornemmede det og tog min pik ud af munden. Han rev i den en enkelt gang, og et stort sprøjt fløj fra min pik ud på hans kind. Så tog han min pik tilbage i munden og suttede videre. Jeg fortsatte med at komme i hans mund. Det var en vanvittig fornemmelse, og jeg kunne se, at Mikkel slugte mine skud, mens han suttede videre.

Til sidst aftog den ekstreme fornemmelse, og Mikkel suttede færdig og slap min pik. Jeg pustede vildt, og Mikkel rejste sig. Vi stod foran hinanden og smågrinede. Det havde været voldsomt vildt og helt ekstremt lækkert. Mikkel havde stadig min sperm på kinden. Jeg tørrede det væk med en finger. Mikkel greb dog hurtigt min hånd og slikkede spermen væk fra min finger. Jeg grinede igen. Så kiggede jeg lidt på ham og lænede mig frem for at kysse ham. Mikkel ventede nærmest på det, og vores læber og dernæst tunger mødtes. Det smagte salt, men det var den totale nydelse.

Vi kyssede lidt med enkelte pauser imellem. Så stoppede vi. ’Nå, det var hurtigt… Jeg troede måske, vi ikke gik sådan til den’, sagde Mikkel. Jeg var helt ekset efter vores sutten men vidste også, jeg ville mere. ’Vi behøver vel ikke at være færdige… Vi er vel i god form…’, sagde jeg så. Mikkel grinede højt. ’Jamen, så kom indenfor’, sagde han.

Vi samlede vores tøj op og gik nøgne ind i huset. Jeg gik bag Mikkel og nød synet af hans lækre glatte røv igen. Mikkel stoppede ved badeværelset, og vi blev enige om lige at skylle os lidt. Jeg gik først og tog mig en hurtig skyller.

…………….

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*