Solgt til slave-stald

4.7
(9)

Jeg har igennem længere tid leget med en mand i Jylland. Jeg bor i Nordsjælland og vi har aldrig mødtes i virkeligheden. Vi kender hinanden gennem Boyfriend, og har fortalt hinanden om vores sexuelle fantasier. Jeg har fortalt, at jeg tænder på at være sex-slave, at blive domineret osv. Han tænder på at holde en slave låst i chastity-bur. Gennem længere tid leger vi – eller rettere, han leger med mig – via mail og sms’er.

Han skriver, at jeg skal tage pikburet på og sende billeder af det – og jeg adlyder.
Jeg skal køre hjem fra arbejde i pikbur uden bukser – jeg adlyder og sender billeder.
Skal have buret på flere døgn i træk – jeg adlyder.
Når jeg er hjemme og vi leger, skal jeg sniffe poppers. Jeg er en rigtig poppers-so. Giv mig poppers, og jeg bliver så liderlig, at du kan få mig til hvad som helst.

En dag leger vi på Face-Time. Han kan se og høre mig. Jeg kan kun høre ham. Min pik har været låst i bur i en uge, så jeg er mega liderlig og har blue-balls. Jeg skal hele tide tage mere poppers og de hårde metalklemmer er på mine stakkels (liderlige) brystvorter. Han sørger virkelig for, at jeg er max liderlig. Han kender alle mine mørke hemmelige fantasier, og alligevel udspørger han mig om dem. Liderlig som jeg er, fortæller jeg livligt om, at jeg fantaserer om at være tvunget i chastity 24/7, at være ejet, ikke bestemme noget som helst, at tilhøre en Master, der vil bruge mig som slave. Jeg kan slet ikke stoppe. Det er såååå frækt og jeg er helt vildt tændt. Den dag slutter vores leg ved at Master siger tak, og afbryder forbindelsen. Så kan jeg sidde der med al min uforløste liderlighed. Sikker på Master mener, det er en slaves lod.

Der går ca. en uge før jeg hører fra Master igen. Han sender mig en videooptagelse af vores seneste sceance. Han har sgu optaget det hele….. med alle mine mørkeste fantasier. Derefter fortæller han mig, at denne video vil IKKE blive lagt på nettet, hvis jeg gør som han forlanger. Jeg kan så selv tænke mig til, hvad der sker, hvis jeg ikke adlyder ham. Det er afpresning. Fuck. Hvad gør jeg?….. Han giver mig en uges betænkningstid, hvorefter jeg kan afgøre om videoen skal offentliggøres…… Fuck. Det kan virkelig ødelægge mit liv. Kan slet ikke overskue, hvis mit arbejde eller omgangskreds kender til mine mørke fantasier.

I løbet af ugen får jeg tænkt det hele igennem, og kan se, at der ikke er anden udvej, end at indvilge i at gøre som Master forlanger. Jeg kontakter Master, og fortæller ham om min beslutning. Hans svar er, at det havde han også forventet, og så skal jeg førstkommende torsdag kl. 11.00 stå nøgen i mit køkken, iført pikbur og blindfold. Intet andet. Så skal min dør være åben. Mit fulde navn og cpr-nr. skal stå på en seddel, profilnavn og kode til Boyfriend-profil sammen med en nøgle til hoveddøren og alle nøgler til pikburet skal ligge på køkkenbordet….. og eller ved jeg hvad der sker med videoen.

Torsdag står jeg i køkkenet, frisk fra bad og skyllet bagi. Pik, nosser og røv er barberet. Pikburet er låst og nøglerne ligger på køkkenbordet sammen med hoveddørsnøgle og seddel med navn og cpr-nr. Er meget spændt på, hvad der skal ske. Blindfold ligger klar og har poppers i hånden. Kan se en bil i min indkørsel, så nu er det på med blindfoldet og sniffe noget poppers. Er spændt og tændt. Kan høre han kommer ind. Stille og forsigtig. Kan høre han bevæger sig rundt og rumsterer med noget. Støtter mig op af køkkenbordet og venter. Jeg ved ikke hvem han er eller hvordan han ser ud. Mærker en hånd på mit bryst. Tager fat i den ene brystvorte. Nulrer den. Tager hårdere fat. Det tænder mig. Går lige i pikken. Han tager fat i begge brystvorter. Drejer rundt. Smerte, liderlighed, smerte, liderlighed. Trækker nedad i patterne. Følger med ned i knæene. Trækker opad. Op på tå. Fuuuck det gør ondt men pikken er ved at sprænge buret.

Han slipper med den ene hånd og stikker et par fingre i munden på mig. Lader dem undersøge min mund. En finger mere og derefter endnu en finger. Presser fire fingre så langt ind som han tommelfinger tillader. Jeg vil ikke gagge. Bare hele tide synke og slappe af. Lade ham håndkneppe min mund og hals. Han tager hånden ud og vender mig om. Med sin fod presser han mine ben ud til siden, og presser min overkrop ned til køkkenbordet. Mine hænder bliver ført om på ryggen og håndjern bliver sat på. Er hjælpeløs og blottet med en fremmed mand i mit hjem. Ved ikke hvem han er og kan ikke se ham. Så falder det første slag. En flad hånd rammer hårdt min balle, efterfulgt af endnu et slag på den anden balle. Det fortsætter. Flere slag. Højre balle, venstre balle, højre balle, venstre balle. Hårdere og hårdere. Jeg jamrer og vrider mig. Er ikke god til smerte. Kan ikke li at få smæk. Mine baller brænder, og jeg er sikker på, de er meget røde. Han stopper heldigvis, og jeg kan høre ham rumstere bag mig. Så bliver mine baller spredt og noget bliver presset ind i min røv. Jeg er stadig liderlig og tændt, at det er nemt at slappe af i ringmusklen. Det føles som en Dildo, han presser ind. Kører den roligt ind og ud. En mellemstor dildo. Ikke for lille og ikke for stor. Det er skønt. Vil sååå gerne kneppes. Han trykker dildoen helt i bund og den begynder at udvide sig. Det er en oppustelig dildo. Kan høre han trykker på pumpen og dildoen udvider sig i takt med pumpene. Ååååhh det er såååå frækt. Mærker hvordan dildoen bliver større og større, og min liderlige røv bare giver efter for presset.

Pumpningen stopper. Ventilen bliver åbnet og luften siver ud af dildoen. Jeg er så liderlig og trænger til at blive kneppet, at få pik…. Dildoen bliver trukket ud. Meget frustrerende. Jeg vil ha mere. Kan høre han rumsterer bag mig. Jeg afventer hvad der nu skal ske. Foroverbøjet, ømme brystvorter, spredte ben, røde ømme baller, åbentstående hul og hænderne på ryggen i håndjern. Han rumsterer stadig bag mig.

Så bliver håndjernet taget af. Jeg hører køkkendøren blive åbnet og en mørk mandestemme sige TAK, hvorefter døren lukkes. Er han gået? Langsomt retter jeg mig op. Kan ikke høre noget. Skubber blindfoldet væk fra øjnene. Lyset er skarpt. Kigger mig omkring. Han er gået. Nøglerne til pikburet og nøglen til hoveddøren er væk, ligesom sedlen med mine personlige oplysninger. Hvad er der lige sket. Nogen, jeg ved ikke hvem, har mine personlige oplysninger, koden til min Boyfriend-profil, nøglerne til min indelåste pik og nøglerne til mit hus. Nogen, jeg ved ikke hvem, er ved at tage kontrollen over mig og mit liv. Jeg finder straks min telefon, og skriver til Master. Spørger hvad han har gjort og hvad der lige er sket. Der går ikke længe, så modtager jeg en mail fra Master.

“Din drøm er gået i opfyldelse.
Du er nu en ejet slave uden rettigheder. Som du har drømt og fantaseret om. Jeg har en video, hvor du fortæller, at det er sådan et liv, du ønsker dig. Jeg har nu opfyldt dit ønske.
Jeg har gennem den seneste tid været træt af dine åbenlyse hentydninger til, at jeg skulle være mere dominerende og tage mere magt over dig. Du har jo fortalt, at du tænder på at blive afpresset til underkastelse – og hvor frækt det ville være, ikke at bestemme noget som helst.

Den mand, du havde besøg af i dag, skulle bare teste dig for at godkende dig til stalden. Hele sceancen med ham blev filmet. Han har godkendt dig til stalden.
Så jeg har solgt dig.
Din nye Master, som har fået en kopi af din video, og som ejer dig nu, har en stald af slaver. Altså slave, som han ejer og uddanner og bruger efter behag. Ligeledes har han en stor kundekreds, som gør brug af slaverne. Som jeg har forstået det, så har han en hjemmeside, hvor kunderne kan booke slavene.

Der vil blive installeret cameraer i dit hus. Du vil være overvåget og du ved ikke, hvem der kigger med. Din Boyfriend-profil vil blive ændret og styret af din nye Master. Din pik vil blive styret af den nye Master. Dit sexliv vil blive styret af din nye Master. Dit liv vil blive styret af din nye Master.

Tillykke – nu bliver dit liv, som du har fantaseret om.

Din nye Master vil kontakte dig en af de nærmeste dage.

Ha et godt slave-liv”

Og sådan blev jeg solgt som sexslave til en slave-stald.
Det meste af denne novelle er sand.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.7 / 5. Stemmer: 9

.Vær den første til at vurdere denne historie

1 Comment

  1. Ville ønske jeg blev bundet og bortført solgt som slave, gerne som svin i en gammel stald på landet, hvor jeg holdes som svin i stalden med halm på gulvet og fodret med svine foder som slave svin uden rettigheder.
    Når det passer min gårdmand bindes mine ankler og håndled sammen med stramt reb, så jeg ligger klar i svine stien ud

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*