Latex sjov på Gran Canaria

4.1
(12)

Det var i starten af en dejlig ferie. Faktisk var det første aften af mit ophold på Gran Canaria. Det er nu omkring et år siden. Jeg havde booket en ferie med det formål at tage til Playa del Ingles og “hygge mig”. Om dagen var det solbadning med det løse og om aftenen fræk besøg på barer og i klubber. Det hele var sat til en fed uge med hvad der følger med.

Klokken var næsten 22 og jeg var taget ind til Yumbo centret. Hvis du ikke kender det er det til dels en turist-fælde men også et mødested for bøsser. Der findes utrolig mange butikker, restauranter og barer. Der er lidt for enhver smag.

Jeg gik først ind i en lille bar hvor jeg bestilte en drink. Den var egentlig ikke særlig god, men jeg nød den alligevel og sonderede terrænet og stemningen. En god halv time senere gik jeg videre til en cruising-bar. Her skiftede jeg til latex tøj og sneakers. Lange shorts og en tank-top. Hertil mine DC-sneaks og nogle fede sokker fra “Sk8terBoy”. Og afslutningsvis min gummi armbånd i sort og gul på højre arm. Min måske havde jeg i hånden.

Herefter gik jeg ud i den udendørs bar hvor folk offentligt kunne se hvem som sad i baren – og hvad som de var iført. En fed fornemmelse at alle kunne se mig i mit outfit. Her sad jeg så en god halv times tid og nød en kold øl.

Herefter gik jeg tilbage ind i den indendørs bar med crusing afsnit. Jeg var i en god stemning og ventede bare på at sutte en masse pikke og tage hvad der nu var til mig. Måske kunne jeg finde nogle småperverse fyre som mig selv.

Jeg satte mig til at starte med ind i et rum med flere gloryholes. Jeg sad der lidt tid. Troede egentlig at jeg måtte opgive, men så skete der noget. Jeg kunne se en fyr komme. Han så rimelig normal ud af bygning. Han lynede sine bukser ned og hev en halvstiv pik frem. Han stak den straks gennem hullet og jeg åbnede munden og tog imod. Det smagte dejligt. På ingen måde beskidt, men alligevel af mand og ikke sæbe. Dejligt. Jeg suttede alt jeg kunne. Den var vel ca 16 cm og omkreds i forhold til længde. Jeg suttede og slikkede. Han stønnede blidt og pressede hårdere og hårdere. Jeg fornemmede at der stod nogle fyre rundt om ham og kiggede med deres pikke i hånden.

Efter noget tid hvor jeg suttede løs begyndte han at mundkneppe hurtigere og stønne endnu mere. Efter kort tid sprøjtede han først to skud dejlig sperm i min mund. Jeg slugte artigt. Herefter trak han sig ud og sprøjtede mig endnu engang. Denne gang ramte det min kind og hals.

Han trak sig væk og jeg fik chancen for at trække vejret. Det blev dog kun kort, da en ny mand stillede sig ind foran mit hul og stak en lidt større pik igennem. Jeg tog den straks i munden. Den smagte dejligt. En blanding af presperm og sved gav mig en fed følelse. Jeg suttede igen det bedste jeg havde lært. Fik et par gange pikken lidt galt i halsen. Det virkede som om det tændte ham. Han satte farten op. Det varede ikke længe før han skød sin ladning i munden på mig. Der var ikke så meget sperm, men det var lækker og tyk.

Han trak sig ud efter at hans pik var blevet slap og forlod mit gloryhole. Jeg sad og ventede men der kom ikke flere pikke til mig lige nu. Jeg valgte derfor at gå ud og få endnu en øl.

Jeg drak endnu en øl i baren og småsnakkede lidt med ham som sad ved siden af. Han var måske lidt ældre en jeg – omkring 35-40 år vil jeg tro. Han spurgte lidt ind til det at være iført latex. Jeg sagde at for mig var den en helt fantastisk følelse. Følelsen af materialet og samtidig en form for ydmygelse ved at være offentlig omkring det – en kombination som gjort mig liderlig.

Tilbage indenfor hvor jeg fandt mig et passende sted. Trak min maske over hovedet så der kun var åben til næse- og mund. Jeg kunne altså ingenting se. Jeg satte mig op ad vægen og ventede. Det varede lidt så fornemmede jeg en person foran mig. Han mærkede på min maske og på min latex beklædning, hvorefter han gik igen.

Det varede dog ikke længe før en ny person kom frem. Han tog fat om mit hoved og pressede det mod hans skridt. Jeg kunne mærke at han havde læderbukser på. Jeg kunne lugte læder, varme og en lækker pik. Han lynede nu op og ud kom en pik som hurtigt blev stiv. Han tvang den i munden på mig og mundkneppede mig hårdt og brutalt. Med hænderne bag mit hoved styrede han hvor hurtigt jeg skulle sutte. Han blev ved i hvad der føltes som 5 minutter. Så trak han sig ud. Tvang mit hoved opad og spyttede mig i munden. Herefter tvang han hurtigt mit hoved tilbage til mig pik. Jeg suttede videre i hvad der føltes som en evighed men det hele smeltede sammen i hovedet på mig. Det var fedt.

Efter yderligere lidt tid satte han tempoet op, hvilket jeg ikke troede var muligt – og sendte hans store ladning ned i min hals. Da han var færdig trak han sig ud og afsluttede med at spytte mig i hovedet.

Jeg sad tilbage og opdagede at min pik var stiv under mine latex shorts. Det var en helt igennem fed oplevelse som ikke bare gav mig en masse sperm, men som også tænde mig endnu mere. Derfor tænkte jeg at nu var der tid til at få noget at drikke – men ikke øl denne gang. Derfor gik turen til toiletterne.

Jeg fandt et sted ved siden af en urinal hvor jeg satte mig ned med maske på. Jeg havde ikke den fjerneste ide om hvorvidt det var okay at sidde på den måde der, men jeg havde bare lyst til det. Jeg sad med åben mund og ventede på at en eller anden skulle bruge toilettet.

Det varede ikke længe før jeg hørte døren gå op. Jeg sad spændt og ventede. Der gik noget tid før der igen skete noget. Jeg hørte ham desværre pisse i urinalen i stedet for i mig. Han gik ud igen, men jeg fornemmede at en ny person var i rummet. Han kom hen til mig. Jeg kunne fornemme ham foran mig.

Han begyndte at pisse. Først ramte han kun til dels min mund, men ellers var han ret god til at ramme. Det smagte ikke så slemt af pis. det virkede som om han havde drukket en del og jeg drak det bedste jeg havde lært. Da han havde lynet op mærkede jeg hans læber på min mund. Jeg kyssede mig dybt. Vildt tænkte jeg. Han spurgte om jeg ikke ville med ind til ham og hans venner….

Jeg fulgte efter – men det må du høre om næste gang. Jeg håber du nyder mine historier. Det er for det meste sande. Enkelte personer jeg være skiftet ud for at bevare deres anonymitet, men ellers er de autentiske.

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.1 / 5. Stemmer: 12

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*