Gensyn med sort dominerende – 2. del

3.9
(8)

Læs forrige afsnit af fortællingen

Efter at have suttet min herrers kammerats store pik kom turen til min herrer. Jeg havde fået ganske kort tid til at sunde mig. Det havde været en voldsom oplevelse for min mund og hals. Hele mit ansigt var oversprøjtet med hans sperm.

Min herre grinte af mig og kaldte mig et perverst slavesvin. Det fik min pik til at vokse. Det fik han øje på. Han grinte og sagde til sin kammerat “se hvor pervers han er” dernæst gav han min pik et ordentligt slag som jog igennem mig. Slaget fik min pik til at ryge ned mellem benene på mig og mine kugler blev strækket. Han slog igen. Endnu hårdere denne gang. Jeg gav et beklagende støn fra mig.

Han bad mig nu sørge for hans anden kammerat. Han havde allerede fundet sin pik frem. Den så ud til at være halvstiv og allerede godt på vej mod de 20 cm.

Jeg slikkede forsigtigt på pikken, op ad skaftet. Jeg slikkede hans pikhoved. Han gav et lille støn fra sig. Jeg tror han nød det. Jeg fortsatte derfor med at slikke det bedste jeg havde lært. Jeg fortsatte fra pikhovedet ned af pikken og til hans boller. Det var ret behårede, men jeg slikkede alligevel.

Han var nu helt stiv. Jeg vente tilbage og slikkede på hans pikhoved. Jeg kunne smage at han afgav lidt sperm. Det smagte dejligt. Jeg tog hans pik i munden og begyndte at arbejde mig ned mod roden. Det var svært. Hans pik var stor og jeg var stadig øm i kæberne efter den forrige.

Han tog et beslutsomt greb om mit baghoved. Han virkede bestemt, men alligevel blidere end ham den forrige jeg havde suttet. Han pressede mit hoved ned, men når jeg gjorde lidt modstand slap han taget. Det var dejligt. Jeg kunne give ham blowjob i mit eget tempo.

Ham som jeg havde suttet før stak flasken med poppers hen til min næse. Han bad mig indhalere rigtig meget. Jeg snuste alt jeg kunne. “Hold det” sagde han. Jeg hold det hele inde. Efter min mening lang tid sagde han “Pust ud”. Det gjorde jeg og kunne mærke effekten sætte ind.

Jeg tog med det samme den lækre pik i munden og suttede alt jeg kunne – og måske lidt til. Det tændte også ham jeg suttede. Han tog lidt bedre fat om mit hoved og pressede til. Jeg kunne nu mærke hans hår omkring min næste. Jeg forsøgte at sutte og sluge uden at “gagge”. Han pressede nu endnu mere og pikken var helt i bund. Det var næsten for meget for mig. Jeg følte det som om at jeg ikke kunne få vejret og skulle kaste op.

Jeg trak lidt tilbage og begyndte herefter at sutte i et rimelig fast tempo. Jeg kunne mærke mit savl blandet med hans presperm rendte ned af min hage. Jeg følte mig som en virkelig billig luder.

Efter en del minutter sådan her tog han et godt greb om sin pik og begyndte at spille. Jeg sad afventende med åben mund. Efter måske et minuts tid begyndte han at sprøjte. Først ramte han min kind. Herefter ramte han plet i munden på mig. Jeg tog en 3/4 store sprøjt i munden. Jeg kunne ikke have det hele, men slugte så godt jeg kunne.

Han bad mig nu slikke hans pik ren. Jeg gjorde som han bad mig om og takkede pænt for hans dejlige pik og sperm. Han gengældte med en stor spytklat lige i min mund.

Læs næste afsnit…

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 3.9 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Gensyn med sort dominerende – 1. del – GaySite.dk
  2. Gensyn med sort dominerende – 3. del – GaySite.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*