Nye tider (4)

5
(11)

Torsdag morgen hev min mor fat i mig ved morgenmaden. ’Din far og jeg tænker at tage væk her i ferien. Han har noget arbejde i Tyskland, og så bliver vi der nogle dage. Er du ked af dét?’, spurgte hun. Jeg var noget søvndrukken, men tanken om at være alene hjemme i lidt over en uge, gjorde mig glad og spændt. Jeg spillede dog lidt. ’Okay….’, sagde jeg en smule overrasket. ’Ja, jeg ved det godt’, sagde min mor undskyldende. ’Men du kan invitere nogle over og måske holde en lille fest, hvis I rydder ordentlig op’, fortsatte hun. Hold da op, hun prøvede at sælge den. Jeg accepterede roligt og beroligede hende lidt med, at det var okay.

I skolen gjorde vi nogle ting færdige. På et tidspunkt sad Emil og jeg alene ved siden af hinanden. ’Skal vi ses snart igen…?’, sagde han stille. Jeg kiggede på ham og smilede. Så han var ikke helt uinteresseret. Jeg fortalte ham om, at jeg var alene hjemme i ferien. Jeg havde allerede tænkt på at holde en lille fest på søndag, nu når vi havde ferie. Emil så skuffet ud. ’Pis, mand’, sagde han ærgerligt. ’Jeg skal med min familie på miniweekend fra lørdag morgen til mandag aften’, sagde han. ’Okay’, sagde jeg ligeså skuffet. ’Men der er jo stadig tid – og hvad med i morgen eftermiddag?’, spurgte jeg. Mine forældre ville tage af sted om morgenen. Emil lyste op. ’Jo, klart! Lad os sige det’, sagde han med et smil.

Fredagen blev kort i skolen. Lærerne havde åbenbart aftalt at stoppe dagen klokken 12. Det var der ikke den store utilfredshed med. Emil og jeg aftalte klokken fire.

Da jeg kom hjem ville jeg lige slappe lidt af. Jeg røg i et par sportsshorts og faldt ned i sofaen. Jeg vågnede ved at det bankede på døren. Jeg så på uret, at klokken var blevet lidt over fire. Jeg gik ud og åbnede, og der stod Emil. ’Sover du?’, sagde han og smilede. Det kunne jeg jo ikke rigtig løbe fra. Han havde et par sorte træningsbukser på og grå jakke. Det var blevet lidt koldt nu. Han kom indenfor.

’Er du frisk på en gåtur? Jeg føler mig helt dvask’, sagde jeg, inden han smed tøjet. Emil var helt frisk på det. ’Lad mig lige få mine bukser på’, sagde jeg og gik hen mod spisebordet, hvor jeg havde hængt mine blå træningsbukser. Emil fulgte lidt med. Jeg trak mine shorts ned, så jeg kun stod i underbukser og t-shirt. Jeg fornemmede, at Emil kiggede på. Noget gik igennem mig, og min pik rejste sig lidt i de lyseblå trunks. Emil nærmede sig, og ganske roligt tog han sin hånd hen mod bulen. Den voksede hurtigt. ’Den er så dejlig at røre ved’, sagde han stille. ’Rolig nu…’, sagde jeg og grinede lidt. ’Ellers tror jeg sgu, vi må smide tøjet med det samme….’, fortsatte jeg. ’I wouldnt mind…’, sagde Emil så og smilede.

Jeg kiggede på bulen i hans sorte træningsbukser. Den var vokset og helt klar på vej i stiv tilstand. Emil stod og nulrede min pik, som var helt stiv nu. ’Så lad os gøre det’, sagde jeg, og hurtigt trak jeg mine underbukser ned og af. Min glatte pik sprang frem. Emil tog straks fat i den og gav den et par hiv. Så smed han jakken, trak sine træningsbukser og underbukser af og fjernede også sin trøje og t-shirt. Jeg smed også straks min t-shirt.

Vi stod helt nøgne nu kun med sokker på. Jeg kiggede ned på Emils pik med det samme. ’What the…?’, røg det ud af mig. ’Jeg håber, du kan lide det…’, sagde Emil forsigtigt. Hans pik var helt glat og det samme hans boller. Det så helt fantastisk ud. ’Din pik var så lækker glat, så jeg tænkte…’ Mere noget han ikke at sige, før jeg greb fat om hans pik. ’Urhmm…’, lød det ud af mig, da jeg rørte hans glatte stive pik. Jeg hev lidt i den, og Emil tog fat i min pik og kørte den af.

Jeg stoppede op og i min ekstase over hans pik, havde jeg ikke lagt mærke til hans flotte overkrop. Det gjorde jeg nu. Han var veltrænet uden at være overmuskuløs. Han havde et flot brystparti, og man kunne ane hans mavemuskler ved maven. Jeg slap hans pik og lod min hånd kæle først for hans bryst og så mave. Hans hud var glat, og jeg blev endnu mere tændt, som jeg stod der med min strittende pik. ’Du er fandme en flot fyr’, lød det stille fra mig. Emil grinede lidt, inden han også slap min pik og kælede for min krop. Jeg var slet ikke så trænet som ham men blot slank og almindelig. ’Og du er bare dejlig at røre ved’, sagde han lettere henført.

Min hænder gled langsomt om på hans ryg og videre ned på hans røv. Jeg nød hans glatte baller, og han spændte lidt i dem, der gjorde dem ekstra faste at røre ved.  Jeg lod min finger køre op igennem hans revne. ’Arhahah…’, lød det fra Emil. Han rykkede lidt uroligt på sig. Jeg kunne ikke finde ud af, om det var afvisende eller noget, han kunne lide. Jeg lod min hånd føre hen til hans pik igen. Den dunkede i min hånd, og jeg kørte den hurtigere af. Emil pustede. Han havde kælet for min overkrop, da jeg kørt mine hænder rundt på ham. Nu tog han fat i min pik igen og kørte den af. Jeg var voldsomt opstemt nu og nød i fulde drag at blive kørt af, mens jeg rev i Emils pik.

Emil slap min pik. ’Vent’, pustede han. Han tog stille fat om mine hofter, men med en bestemt bevægelse signalerede han, at jeg skulle vende mig om. Jeg smilede, mens jeg vendte mig. Det næste, jeg mærkede, var Emil, der tog sin finger og kørte op igennem min revne. Det føltes helt fantastisk. ’Århhhh…’, stønnede jeg, og et endnu højere udbrud fulgte, da han gjorde det igen. ’Er det ok?’, spurgte Emil. ’Århh.., fuck ja!’, fløj det ud af mig.

Han tog fat i mine baller, kælede dem og trykkede på dem. Han stønnede selv lidt nu, og jeg nød virkelig, at han blev så tændt. Så lod han fingeren køre i min revne endnu en gang. Jeg var oppe at køre, og jeg kiggede på min pik, der dunkede og glinsede med sin præsperm.

Emil rykkede på sig og kom nærmere. Jeg blev overrasket men en helt igennem suveræn fornemmelse gik igennem mig, da jeg kunne mærke, han lagde sin pik i min revne. ’Er det ok sådan her…?’, hviskede Emil pustende. ’Det er perfekt’, stønnede jeg. Han begyndte at bevæge sit underliv, så hans pik bevægede sig i min revne. Han tog sin ene hånd rundt om mig og begyndte at køre min pik af. ’Arghggh…’, stønnede jeg, da det hele var ved at gå op i en højere enhed. ’Årh ja…’, stønnede Emil, mens hans pik flyttede sig i min revne.

Tempoet steg en anelse, og jeg var ved at gå ud af mig selv. ’Fuck, mand’, lød det fra Emil, der havde en vild vejrtrækning. Han fortsatte med at køre min pik af, men hans pik røg ud af min revne. Jeg fornemmede han tog fat i den med sin anden hånd. Han gav den et par ryk. ’Fuck, jeg kommer’, stønnede han, og så mærkede jeg noget varmt ramme min ryg. Endnu et af hans skud fløj ud og ramte min balle. Det var for meget for mig. ’Årghhh…’, råbte jeg, da et ordentligt tryk gik igennem mig, og et stort skud fløj ud på gulvet. Emil fortsatte med at køre min pik af, og jeg skød endnu et skud ud på gulvet. Emil gik tæt på mig igen og ramte først min ene balle med sin våde pik, og dernæst lagde han den i revnen igen. Jeg kunne mærke, jeg blev lidt våd af hans sperm, der stadig drev ud af ham. Han kørte roligere min pik af, som ikke skød mere, men hvor der stadig drev sperm fra og videre ned på gulvet.

Sådan stod vi lidt, indtil vores pikke faldt en smule, og vi slappede af. Emil rykkede sig væk og gik et par skridt hen til spisebordet og fangede en køkkenrulle, der stod der. Han tørrede spermen væk fra min ryg, og så vendte jeg mig om. ’Fuck, mand… Tog det overhånd…?’, spurgte Emil, mens han tørrede sin halvstive pik. ’Jeg havde sgu ikke regnet med det, men …. det var fandme lækkert..’, svarede jeg. ’Shit, jeg blev tændt af din røv…’, smilede Emil lidt flovt. ’Hahaha.., det fornemmede jeg ikke’, grinede jeg drillende. Emil smilede. Hurtigt tog han sin hånd frem og klemte min våde pik. ’Arhhh’, lød det ud af mig, og vi grinede.

Jeg fik tørret grundigt op fra gulvet, og imens satte Emil sig nøgen i sofaen. Jeg joinede ham, og vi sad og slappede lidt af. Jeg kiggede på hans glatte slappe pik. Selv der var den en herligt syn.

’Skulle vi ikke ud at gå…?’, sagde Emil drillende efter en 10 minutters tid. Jeg grinede. ’Jo, hvis du er frisk på det?’, spurgte jeg så. Det var han, og vi fik rejst os, kom i tøjet og gjorde os klar til at gå.

……..

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*