Nye tider (5)

4.8
(11)

Vi aftalte hurtigt at gå en tur ned til den nærliggende sø. Selvom solen skinnede, var det dog temmelig koldt. Jeg var lidt i tvivl om, vores træningsbukser og tynde jakker var nok.

Snakken gik. Vi talte om skole, og jeg talte om, hvor jeg havde boet før. Vi snakkede også om, hvad vi havde tænkt os efter 10. klasse. På et tidspunkt drejede Emil dog også samtalen ind på noget andet. ’Har du så altid vidst, at du er til fyre…?’, spurgte han. Jeg forklarede, at det var tæt på – jeg havde i hvert fald aldrig rigtig været i tvivl. ’Hvad har du så lavet med nogle…?’, spurgte han nysgerrigt. ’Ikke så meget andet end det med det – det er faktisk noget af det længste, jeg er gået. Jeg har dog givet et enkelt blow’, svarede jeg. Jeg tænkte ikke, jeg behøvede at fortælle, at det var Malte, jeg havde suttet pik på. ’Okay…’, fortsatte Emil. ’Var det godt eller…?’, borede han. ’Det var mega lækkert’, svarede jeg ærligt og grinede. ’Du skulle prøve det…’, drillede jeg, og Emil grinede lidt flovt. ’Har du nogensinde tænkt på at… du ved…?’, prøvede han. ’Altså kneppe..?’, hjalp jeg ham. ’Ja, det har jeg – og det skal jeg helt sikkert prøve en dag. Altså, det du lavede på mig tidligere tændte mig helt vildt…’, svarede jeg ham. Emil smilede. ’Virkelig…? Det bemærkede jeg slet ikke…’, drillede han. Jeg grinede og prøvede hurtigt at gribe ud efter hans pik, men han undveg for hurtigt. Vi tumlede dog ind i hinanden og holdt fast. Vi blev rolige og kiggede på hinanden. ’Må jeg prøve at kysse dig?’, sagde jeg så, mens mit hjerte bankede hurtigere. ’Ok’, svarede Emil lidt usikkert.

Vores læber mødtes roligt, og langsomt åbnede vi munden, og vores tunger mødtes. Det føltes fantastisk, og kulden var intet problem nu. En særlig varme løb igennem min krop. Vi stoppede kysset. Emil kiggede på mig og smilede. ’Igen..?’, sagde han så. Det skulle han ikke sige to gange. Jeg smilede og startede et nyt kys. Vores tunger arbejdede lidt mere med hinanden denne gang. Langsomt bevægede jeg min hånd hen mod Emils pik i hans træningsbukser. Jeg ramte den og mærkede den banke stiv. Han lod mig kæle den lidt, inden vi stoppede kysset. Emil grinede lidt. ’Arghh, du gør mig tosset…’, sagde han smilende. Jeg grinede bare lidt.

Vi gik videre og heldigvis kunne vi snakke videre om alt muligt andet end kys, blows og knep. Efter en time var vi ved at være hjemme igen. Vi frøs noget, og Emil snakkede om, at han måske skulle til at tage hjemad og gøre sig klar til sin weekend-tur. Jeg tilbød ham dog en kop varm kakao lige til at få varmen, og den var han med på.

Emil sad ved spisebordet, mens jeg varmede kakaoen. Han spurgte, om jeg stadig var frisk på at ses, når han kom tilbage. ’What…?’, udbrød jeg. ’Selvfølgelig!’, svarede jeg prompte. Jeg serverede kakaoen og fandt en tube flødeskum i køleskabet og satte mig overfor Emil.

Kakaoen hjalp på vores frysen, og den gled hurtigt ned. Emil tog fat i flødeskummen og tog noget mere ud på hans fingre. ’Uhmmm, flødeskum – det er bare…’, udbrød han, inden han langsomt slikkede den af hans fingre.

Jeg kunne ikke nære mig for at prøve noget, så jeg rejste mig og gik over på stolen ved siden af ham. Først kiggede Emil lidt undrende, men så smilede han. Jeg tog fat i flødeskummen og sprøjtede lidt ud på hans fingre igen uden at sige noget. Så tog jeg dem hen mod min mund og slikkede dem langsomt rene med min tunge. ’Uhmm, ja, flødeskum er lækkert’, sagde jeg stille. Emil grinede og gav mig noget på fingrene, inden han slikkede dem rene. Det føltes helt vildt særligt, og det tændte mig, kunne jeg mærke.

Jeg tog noget på tungen og langsomt lænede Emil sig frem og kyssede mig og fik fat i lidt af flødeskummen. Vi gjorde det igen. Det var lidt mærkeligt, men kysset føltes fantastisk.

Jeg lod min hånd køre ned på Emils lår og videre op til hans pik. Den bankede stiv derudaf. Og da Emil lagde sin hånd på min bule, mærkede han det samme. Vi smilede og flyttede begge vores hænder til buksekanterne og trak dem ned. Vores glatte pikke fløj strittende ud.

Vi greb hinandens pikke og rev lidt i dem. Så tog jeg fat i tuben med flødeskum. Jeg kiggede på Emil, og han smilede bare. Jeg førte tuben mod hans strittende pik og sprøjtede lidt ud på den. Det gav et lille sæt i Emil, da skummet ramte hans pik. Jeg rykkede på mig, så jeg kunne bøje mig ned mod den. Jeg slikkede først skummet væk langsomt. ’Årh… Fuck..’, udbrød Emil da min tunge ramte hans pikhoved. Jeg blev ved med at slikke på pikhovedet, og Emil sad allerede og vred sig. Han pustede hurtigt. Jeg tog hans pik længere ind i min mund. Det var noget helt andet end Maltes pik. Emils pik fyldte meget mere og var en del længere. Jeg suttede godt til og tog den et godt stykke ind. Til sidst slap jeg dog hans pik.

Jeg bøjede mig op igen og smilede. Emil smilede lidt tilbage, mens han pustede. Han holdt sig dog ikke tilbage og greb flødeskummen, skubbede mig lidt tilbage i stolen og sprøjtede lidt ud på min pik. Emil så meget koncentreret ud men bøjede sig så ned. Jeg nåede lige at tænke, at nu fik jeg suttet pik for første gang, men tanken sad ikke længe fast, for da Emil begyndte at slikke skummet væk sitrede det i hele min krop. Han blev ved med at slikke på pikhovedet, indtil jeg tror han tog mod til sig og tog min pik ind i munden. Varmen omkring min pik, og hans tunge, der arbejdede, gav mig en vild fornemmelse. ’Århh, fuck Emil…’, røg det ud af mig. Det var som om, det gav ham mere lyst til at sutte, og han arbejdede mere med tungen og tog den længere ind.

Emil blev ved sådan lidt, inden han tog min pik ud igen. Han smilede. ’Fuck, det føles dejligt’, udbrød han helt glad. Jeg smilede. ’Du gør det fandme godt…’, sagde jeg pustende. Emil kyssede mig, mens han kørte min pik lidt af. Så stoppede han kysset og bøjede sig ned igen og tog min pik i munden. Han suttede vildere til nu, og min krop begyndte at spænde. Emil kunne måske mærke spændingerne, for hans tunge arbejdede endnu vildere i et øjeblik, og så kunne jeg mærke, min sperm var på vej. ’Fuck, Emil… Jeg kommer….’, stønnede jeg. Emil gav et par ordentlige sug mere, og så slap han min pik. Da pikken røg ud af hans mund, spændte jeg voldsomt. ’Årghh…’, lød det, da min pik trykkede et lille skud klar sperm ud. Emil havde lige tømt mig for et par timer siden, så tanken var tom. Endnu en spænding drev dog ud af mig, og lidt mere sperm tittede frem på min pik.

Jeg pustede men ville ikke lade Emil sidde tilbage. Jeg rev lidt i hans stive pik, inden jeg bøjede mig ned og suttede til. Jeg gik virkelig til den, og Emil begyndte at stønne højt. Han bevægede sit underliv lidt, så han mundbollede mig en smule. Det føltes helt fantastisk. Jeg suttede ekstra hårdt til. ’Arghhh…’, udbrød Emil pludseligt, og jeg kunne mærke noget varmt flyde ud i min mund. Han kom fandme i min mund. Jeg trak pikken ud, og et lille skud mere røg ud af hans pik. ’Arh, fuck, sorry sorry sorry….’, pustede Emil. ’Jeg kunne fandme ikke holde den….’, fortsatte han, mens hans pik dunkede videre med en smule sperm drivende ud. Hans tank var også tom.

Noget i mig havde lyst til at sluge hans skud, men lige nu turde jeg ikke. Jeg greb køkkenrullen på bordet og tog noget papir, som jeg spyttede hans klat ud i. Jeg smilede. ’Rolig….’, sagde jeg stille. ’Det var sgu lige før, jeg havde lyst til at sluge dit skud…’, beroligede jeg ham. ’Fuck, mand… Du er sgu vild… – og shit, du sutter godt…’, sagde Emil helt afkræftet. ’Man skulle da heller ikke tro, at du ikke havde prøvet det før. Fuck, det var dejligt’, svarede jeg ham.

Vi sad lidt og slappede af og tørrede vores pikke rene for den smule sperm,der var kommet ud. Det kan godt være,min tank var tom, men min liderlighed var i top.

Vi ryddede op efter kakaoen, og Emil sagde,at nu måtte han virkelig hjem. Han tog sin jakke på og gjorde sig klar. Vi aftalte at skrives ved over snap, og umiddelbart havde vi en aftale onsdag. Fuck, jeg glædede mig allerede. Vi stod ved døren, da Emil kiggede intenst på mig. ’Du er fandme dejlig’, sagde han, inden han lænede sig frem og kyssede mig. Jeg blev helt varm indeni, og en særlig glæde bredte sig i min krop. Så stoppede kysset. ’Vi ses!’, sagde Emil og tog i døren og gik.

…………..

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.8 / 5. Stemmer: 11

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*