Nye tider (6)

4.6
(8)

Det meste af lørdagen gik med at rydde op og gøre lidt rent. Hvis jeg skulle have gæster søndag, var det i mine forældres ånd, at der så ordentligt ud.

Jeg fik nogle snaps fra Emil, der viste, at han var på vej i bil, og jeg smed nogle tilbage, hvor jeg gjorde rent. ’Hav en fed fest – ville gerne have været der’, skrev han, og jeg svarede, at jeg godt havde gidet, han kunne komme. Efter lidt skrev Emil ’Savner dig’. Jeg blev helt varm, for jeg havde det sgu lidt på samme måde. Jeg svarede med et hjerte, og Emil sendte et retur. Der var noget helt særligt over det med Emil, men jeg kunne også mærke, at jeg var lidt fanget i også at ville udforske noget med Malte – eller måske nogle andre.

Søndagen kom, og jeg havde tjekket, at min far både havde sprut og øl. Jeg havde talt med ham tidligere, og han havde givet mig lov til at tage noget af det. Det var nok hans dårlige samvittighed. De andre ville også tage noget med, så jeg var sikker på, vi havde nok.

Festen var sjov. Vi var tolv fra min klasse, blandt andre Martin, Maltes storebror. Asger, en af de flotte fyre syntes jeg, fra klassen var der også. Han trænede af og til med Emil. Han var kun lidt højere end mig men tydeligt veltrænet. Han gik vist endnu mere op i det end Emil. Hvis jeg kunne vælge, var han nok for trænet, men jeg var alligevel nysgerrig på ham, selvom han nok var pigernes fyr.

Desværre drak han alt for meget. Jeg selv drak også en del og blev godt fuld, men Asger var helt væk. Ved tolv-tiden sad han og hang og småsov i sofaen. Vi blev enige om at lægge ham ind i det gæsteværelse, vi havde nedenunder. Så slap vi for at slæbe ham ovenpå. Så kunne han sove den ud der. Martin ville skrive til hans forældre, at han sov hos mig.

Vi fik hjulpet ham ind på værelset og hjalp ham med at få tøjet af. Jeg kiggede selvfølgelig på hans overkrop. Han var virkelig trænet og var en flot og lækker fyr. Martin trak hans bukser af – det var nok meget godt, det ikke var mig, der gjorde det. Asger stod – eller hang – i et par hvide trunks med en lyseblå kant. Jeg kiggede også på hans bule, som lå lækkert i dem. Det så frækt ud.

Asger fik lidt ubalance, og jeg greb fat i ham for at holde ham fast. Jeg førte ham med fronten mod mig baglæns hen mod sengen. Martin stod bag mig. Så han kunne ikke se, at da jeg hjalp Asger ned at ligge, at jeg roligt følte på hans bule. Det føltes lækkert, og måske tog jeg en for stor chance, men jeg kunne ikke lade være. Asger faldt det sidste stykke ned i sengen, og jeg gav hans bule et ekstra klem. Den føltes ikke helt slap nu. ’Hold kæft, hvor I gramser på mig’, udbrød Asger utilfreds med en fulde-snøvlen. ’Slap nu lige af, mester’, sagde Martin så lidt vredt. ’Du får hjælp her så opfør dig ordentligt’, fortsatte han. Han vidste jo ikke, at jeg lige faktisk havde gramset på Asger. Asger fnyste og vendte sig rundt. Vi lod en enkelt lille lampe være tændt, så hvis han vågnede, ville han ikke vågne i total mørke.

Vi gik tilbage til festen og drak videre. Da klokken blev tre, var de fleste for fulde til at fortsætte, og folk begyndte at gå. Martin gik som den sidste. ’Du smider bare ham der hjem, når du vil, ikke?’, sagde han, og jeg nikkede smilende.

Jeg ryddede lidt op, inden jeg også ville i seng. Jeg tjekkede dog lige til Asger, inden jeg ville gå op. Jeg åbnede døren, og lampen var stadig tændt. Asger lå med ryggen til, halvt på siden og halvt på maven. Hans røv lå flot i de hvide trunks. Jeg var fuld og temmelig liderlig, så nok mest af den grund listede jeg mig ind på værelset.

Jeg var lige trådt ind, da Asger pustede og vendte sig rundt på ryggen. Han kløede sig på brystet, og mit blik faldt ned til hans bule. Hans pik bankede stiv i de hvide trunks. Det var et frækt syn. Asger sov uden tvivl, men han førte sin hånd ned til den stive bule og kløede og kælede sine boller lidt. Min egen pik havde rejst sig nu. Asger lod sin hånd hvile lidt der, inden han flyttede den op på sit bryst.

Jeg var ude på dybt vand, men jeg nærmede mig alligevel. Der var plads nok på kanten af sengen til, at jeg kunne sætte mig der. Asger lod til at være helt væk, og han trak vejret dybt. Jeg kiggede på den stive bule og førte så min hånd hen til den.

Jeg lod min hånd køre op af skaftet uden på underbukserne. Mine fingre kælede lidt rundt om hans pikhoved. Jeg slap pikken og så, hvordan den dunkede ind bag stoffet. Jeg syntes, jeg burde gå, men mine hænder ville det anderledes. Jeg kælede hans boller, inden min hånd igen kørte op af hans skaft og endte på pikhovedet. Igen bevægede hans pik sig, da jeg havde sluppet den.

Jeg kunne ikke lade være. Jeg løftede den lyseblå kant og førte den op over hans pik og ned under hans klunker. Den stive pik lagde sig op af Asgers mave. Den var flot. Nogenlunde samme størrelse som Emils. Hans boller var glatte men han havde en lille klump af lyse hår for enden af skaftet. Det ændrede dog ikke på min lyst. Asger gjorde ikke mine til at vågne.

Jeg tog roligt fat i pikken og trak forhuden stille og roligt frem og tilbage et par gange. For første gang nu ændrede Asger sin vejrtrækning, og han kom med et lille suk. Jeg tænkte, jeg hellere måtte stoppe, men det lod ikke til, at han vågnede. Måske det var min berusede tilstand, der gjorde, at jeg blev. Jeg bøjede mig ned mod pikken og slikkede lidt på pikhovedet. Det føltes dejligt, og endnu et suk kom fra Asger. Så tog jeg hans pik i munden. Det føltes dejligt, præcis som med Emil. Jeg suttede ikke hurtigt i frygt for at vække Asger, men jeg tog den langt ind og suttede kraftigt til. ’Hrm hrmm…’, lød det fra Asger, og jeg tog pikken ud af munden. Han sov dog videre, og jeg bevægede mig igen ned for at sutte videre. Jeg tog min hånd ind under mine egne bukser og rev lidt i min egen pik, mens jeg suttede Asger.

Jeg kunne pludselig smage en lidt salt smag. Det måtte være Asgers præsperm. Jeg slap hans pik og gav den et par rolige riv. Jeg klemte den lidt, og ganske rigtigt piblede der præsperm ud. Asger havde en lidt hurtigere vejrtrækning nu, men var ellers helt væk lod det til. Jeg tog igen pikken i munden, slikkede hans præsperm væk og suttede igen. Jeg suttede lidt hurtigere nu. Asger rykkede sig lidt i sengen, og hans vejrtrækning steg. Jeg kunne se på hans veltrænede mavemuskler, at de spændte mere og mere. Jeg troede sgu, han var ved at komme.

Jeg havde nok ikke helt gennemtænkt, hvordan jeg skulle komme ud af det med sperm over det hele. Jeg gav hans lækre pik et ekstra sug og tog den ud af munden. Jeg foldede hans hvide trunks tilbage op over hans stive pik, så den igen kom ind i underbukserne.

Hans mave fortsatte med at spænde. Jeg stoppede ikke. Jeg kunne ikke lade være. Jeg tog min hånd og greb let fat i pikken, så jeg lige akkurat kunne køre den af i hans underbukser. ’Århmmm…’, stønnede Asger. Jeg kiggede på ham, men han sov stadig. En stor spænding gik igennem ham, og så kom der et skud sperm ud i underbukserne. En lille smule sperm trængte igennem selve underbukserne, mens resten skabte en plet, der voksede. Jeg lod min finger køre rundt i den lille klat på hans pikhoved, og endnu et skud skød afsted i underbukserne. Asger pustede og spændte stadig. Hans pik dunkede, og der flød stadig sperm ud af den sådan, at hans plet var temmelig stor nu.

Asger begyndte at puste ud. Han gryntede lidt men sov stadig. Jeg tænkte, det var tid til at gå. Jeg listede forsigtigt ud af værelset og lod stadig lampen være tændt.

Jeg bevægede mig ovenpå let smilende med en stiv pik i mine bukser. Fuck, det havde været frækt. Min puls var høj, også i spænding over hvis Asger var vågnet. Jeg tog alt mit tøj af og lagde mig nøgen og træt ned i sengen. Jeg greb min pik for at køre den af, men min fuldskab overmandede mig, og jeg var faldt i søvn.

Jeg vågnede allerede klokken 11. Mit hoved dunkede noget. Jeg havde dog svært ved at sove, så jeg stod roligt op. Jeg tog bare mine sportsshorts på uden underbukser og en t-shirt. Jeg nappede et par panodiler og bevægede mig nedenunder. Jeg ryddede lidt mere op, inden jeg tjekkede til Asger. Han lå og rykkede på sig, da jeg kom ind. ’Hvad så…? Er du ædru?’, spurgte jeg. Asger grinede stille. ’Ork ja’, sagde han ironisk, mens han prøvede at sætte sig op. Jeg kiggede på hans bule og den store plet, jeg havde forårsaget. ’Men måske med lidt hovedpine…’, fortsatte Asger, da han havde sat sig op.

’Jeg finder et par piller til dig’, sagde jeg og var på vej ud af værelset. ’Hey, vent…’, sagde Asger. Jeg vendte mig om. ’Det er sgu lidt pinligt, men jeg ved fandme ikke, hvad jeg har drømt eller noget men…., den er sgu gået på mig’, sagde han og pegede ned på sin frække bule og pletten. ’Har du et par underhakkere, jeg kan låne…?, spurgte han. Jeg smilede og spillede lidt dum. ’Det tror jeg vist vi alle har prøvet’, sagde jeg, inden jeg gik ud.

Jeg fat et par sorte trunks, jeg ikke brugte så meget. Jeg vidste ikke rigtig, hvordan Asger ville aflevere dem tilbage, så ville ikke låne ham mine bedste. Jeg fandt et par piller også og gik ind med dem til Asger. Han takkede, inden jeg gik ud og ryddede mere op.

En halv time efter var han på vej hjem. ’Tak for det – det var sgu sødt af dig lige at tage dig af mig’, sagde han, inden han gik. Jeg var ved at sige noget i retning af ’Så lidt, du nød det jo’, men holdt mig dog tilbage. ’Selvfølgelig’, blev det til, og vi gav hinanden et kram. Asger listede ud, og jeg gik tilbage for at rydde det sidste op. Jeg smilede og var sgu også lidt stolt af mig selv over min ’præstation’. Dog overmandede min hovedpine mig og efter den sidste oprydning, crashede jeg i sofaen.

………

Kunne du lide denne fortælling ?

Klik på en stjerne for at vurdere

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Stemmer: 8

.Vær den første til at vurdere denne historie

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*